ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bani şi Finanţelor şi rădăcini metodologice de terorism. Articolul № 6.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Bani şi Finanţelor şi rădăcini metodologice de terorism. Articolul № 6. "Pune o crimă în aur -
şi lancea puternică a justiţiei rupt evita rănirea.
Shakespeare


Bani - aceasta este un produs special, care serveşte ca echivalent universal, care măsoară costul social muncă utilă. Istoria de origine de bani şi evoluţia lor este istoria de origine şi de dezvoltare a producţiei de mărfuri şi de circulaţie de mărfuri. Un loc aparte printre banilor-marfă pentru Alimentaţie şi banii mai presus de toate, cum ar fi cereale şi animale. Aceste circumstanţe se referă la faptul că, până la secolul XX producţiei de mărfuri fost de natură organică, în care până la 95% din produsele fabricate pe bază de forţă musculară de animale şi om. Sursa de reproducere de energie musculară au fost culturile de cereale. Volumul lor şi numărul de bovine au fost strâns legate de masa produse marfa, ci pentru că sunt la fel de capabil să desfăşoare funcţia de bani. În secolele XIX-XX, rolul jucat de sinistru deosebit de standardul de aur - o modalitate de a organiza relaţiile monetare, în care rolul unui echivalent universal este numai de aur. Pentru prima dată, standardul de aur a fost introdus de Marea Britanie în 1816, după victoria asupra lui Napoleon în SUA - în 1837. Rusia acest ciudat, profund confundat cu un pas făcut în 1895-1897, respectiv. Acest pas a fost de a rupe legătura dintre tehnologice are nevoie de bani economiei naţionale şi posibilităţile de emisiile lor din cauza limitărilor fizice ale disponibile în aur. Ţara, în loc de a imprima bani proprii pe produse disponibile în cantităţi suficiente, a fost obligat să suspende propriile emisii, şi a fost pregătită în buclă cămătăresc împrumuturi externe.

În secolul al XX în producţia de mărfuri s-au schimbat dramatic, si a fost de om. Proporţiile inversat, acum până la 95% din bunurile produse pe baza de energie tehnologice şi numai 5% pe baza de nutrienţi. La centrul de producţie a oricărui produs este acum de energie provocate de om, şi anume, serveşte ca un produs de invariantă de facto, indiferent dacă vrem să recunoaştem că sunt sau nu. Încercaţi să compara costul o pâine, cărămidă şi lingouri de aluminiu - îţi dai seama că acest lucru, ca într-adevăr, în ceea ce priveşte alte produse, se poate face pe baza numai prin calcularea consumului de energie.

Încă de la începuturile sale, şi până în 1971, cel puţin de jure, de bani a avut întotdeauna o formă de mărfuri. bani de hârtie Remarcabil la început în nici un fel schimbat conţinutul lor de bază. Banca notă - o confirmare de primire (c) din banca, emise de proprietarul mărfurilor echivalente, care postat-o pe depozit în bancă. Transferul de facturi însemnat că dreptul de proprietate asupra produsului proprietarului noi. În 1971, U. S. Preşedintele Nixon, decretul lui unilateral anulate înscrise în acordul de la Bretton Woods 1944, dreptul internaţional de a face schimb liber de dolari de hârtie pentru aur. Pentru prima dată în istoria sa pentru ultimii 30 de ani, omenirea de inerţie, din cauza obiceiurilor predominante percepe acest lucru sau că nu de jure, susţinută de hârtie ca bani. Nu a fost o chiar o nouă definiţie de bani: "Banii - care este ceea ce societatea este perceput ca fiind bani." Prin urmare, fiabilitatea lor - acestea categoria non-economice din categoria de psihologie, de publicitate şi PR-acţiuni.

Ca urmare a acestei transformări în piaţa mondială a format nu este nemaipomenit de întoarcere. hârtie specială acoperită cu un model, cu costul de fabricaţie, măsurată de cenţi, în cadrul tranzacţiilor barter esteca o valoare de marfă-echivalentul a 100 $.

Ţara, de imprimare de hârtie, în schimb pentru ea devine tot ceea ce doreşte inima ta - aur, petrol, lemn, gaz, etc Corporation este emitentul titlurilor au returnează care nu au chiar visul oricarui traficanti sau dealeri de arme. Dar se întoarce Realizarea unei astfel este prevăzut cu o mişcare într-o direcţie a acestor titluri de la emitentul la consumator. Esenţa de perestroika lui Gorbaciov, în aceasta constă din. Rata de unidirecţional de dumping de aprovizionare de dolari în Rusia sunt de ordinul a 26 miliarde de dolari pe an, brusc am devenit proprietarii de 1 / 3 de hârtie de dolari.

Cele de mai sus pot face lumină privind originile şi natura terorismului. Războaiele sunt întotdeauna s-au luptat la pieţele repartiţie. Orice conflict militar este organizat şi instigat de către un terţ, care rezolvă probleme privind instituirea unei zone de război-devastat a pieţelor, problema de acces la bani de materii prime, la tehnologie, la o forţă de muncă ieftină. Aceeaşi piaţă nouă, pe piaţa monetară de hârtie, elimină necesitatea pentru distrugerea sistematică a infrastructurii din teritoriu, este suficient să se acţiunilor teroriste şi de publicitate ulterioare latissimus la televizor. Regiunea devine o investiţie mai puţin atractivă, ca urmare a regiune moneda beligerante poate fi impinsa inapoi moneda zonă prosperă. La urma urmei, o astfel de manevră finanţate de către bancheri internaţionale, Hitler a dezlănţuit toate monedele din Europa şi în 1944 a condus la monopolul conducerea SUA. astfel de manevre subminat bazele a rublei în Rusia (Cecenia), bazele de euro în Europa (Iugoslavia). Aşa este natura conflictelor inspirat de arc din Iugoslavia în Indonezia. Ei au fost şi operaţiunile punct la extinderea în continuare a pieţei pentru vânzări de bunuri convenţionale, care sunt facturile de dolari. Singura modalitate de a stabiliza situaţia din lume, inclusiv în Cecenia, fără a modifica natura de bani este redus la o interdicţie privind demonstrarea de acte de teroare în mass-media. Nu reclame de televiziune va face acte de teroare fără sens pentru cei care au organizat şi finanţat. Între timp, cei clanul acelaşi bancare internaţionale, care au finanţat maşina de război germană, rulează-l împotriva umanităţii, şi poporul german, acum finantat de maşini militare americane pe termen lung faţă de poporul american, care, din păcate, nu mai rău decât poporul german toamna pentru provocare.
Cu toate acestea, există o soluţie radicală la suspendarea în curs de dezvoltare ultimii 20 de ani, a terorismului. Lui cadru financiar şi metodologic pot fi eliminate prin traducerea sistemului global financiar şi monetar pe un concept fundamental diferită de funcţionare. Omenirea trebuie să returneze sub formă de bani şi de mărfuri intra cota standard de aprovizionare cu energie.

masei monetare a ţării, strict legate de volumul cu cantitatea de energie furnizată de intrare în sistemul său de producţie-consum, la un anumit nivel de tehnologie şi de control al calităţii va fi întotdeauna o acoperire de bază. Pe piaţa internaţională îşi va pierde poziţia sa de emiterea de monedă, care va avea loc în încălcare a aprovizionării cu energie standard. Acest circuit de bani din ţara noastră trebuie să se potrivească exact conturul de bază şi să nu fie denaturată de vânzare de mărfuri din Rusia pentru valută. Astfel de absurdităţi nu sunt permise, nici o ţară suverană. Dacă cineva vrea să cumpere produsele noastre, el trebuie să obţină bancnote noastre - ruble energie. În plus, exporturile noastre de a mai mult de 2 ori volumul importurilor. Orice export, noi trebuie să efectueze numai prin calcule în ruble, în acelaşi timp, produsele noastre asigura stabilitatea dolarului. El a susţinut, deoarece pentru el să cumpere gaz din Rusia, petrol, lemn, etc provocatoarenatura ionice din unitatea financiară a ţării vă permite să plătiţi 95% din exporturile noastre în dolari.

Este momentul de a transforma banii din instrumentul de înşelăciune şi violenţă într-un instrument de creare şi prosperitatea omenirii.

Joi, 08 februarie 2007
Vizualizări: 3774

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
256
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
259
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
597
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
228