Barzi — Ekoposelentsy

/ Vizionări: 6570

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Şi departe de camerele de luat, de la posturi bugetare şi proiecte naţionale plina de viata: în întinderea zăpadă de Yaroslavl, Smolensk, domeniile Novosibirsk în aşezările de mediu. Trei sute şi aşezări în întreaga Rusia. axe Knock, plasat o coroană pe creştet jurnalele proaspete cabane ancestrale case viitor. La sunetul de îngheţ scurt, nu raspoeshsya, cererile, deşi sufletul. In sala în afara Moscovei DK "orientale" tineri din toată ţara se aduna de pe moşiile lor la scena, cantand pentru patru ore în şir. Sesiunea cu scară, cu un amplificator de microfon. Deşi fundamental chitara - acustica. Cântând cântecele sale proprii ", în varianta Bard. Deşi unele armonie întrebat orchestratie. Dar tot felul de decoratiuni sunt neglijate - pentru tineri, fervoare, în ciuda pop. Chiar şi aici se cântă în cor. Şi inelul de plumb în jurul "locuri".

Toate aceste mici şi nu foarte de oameni - imobiliar pe pămînt rusesc, un minim hectar. Noi proprietarii de terenuri. Popoyut aici în DC, dispersa în pădure şi văi, de la fermă. Cine e mai uşor pe picior - în rulotă ". Este ca un turneu, numai fără nici o bază comercială pe entuziasm gol. Atunci când, după concert - un capac pe un cerc. Aici, în "Orient", şi sa întors după caravana ". Împărtăşi experienţele.

vigoare lirice normale bard tipii ăştia câştigat idee creativă. Sursa de muzica lor si versurile singur - ne asumam Vizbor. Dar chiar dacă el Vizbor la sfârşitul căii, a introdus în piesele sale elementul comercial, apoi sa "adepţi" pe Grushinsky Festivalul este acum îndeplinea toate bere get-împreună. moşii rudenie Barzi sunt ţinute în cântecele lor standard ridicat de conţinut. Nu Tchernuha, nici pasiuni catelus. De viaţă şi dragoste - în cel mai înalt sens. Asta e de nisa lor. Pentru că sub picioarele de fiecare artist tinerilor în sensul literal al plaiul natal, propriile moşii hectar.

În acea seară, în DC "Est" au fost talentaţi în felul lor propriu şi ambulanţi cu gherghef. Şi profesorii populare cu concepţia sa despre scoala. Şi tinerilor manageri, organizatorii unei afaceri populare moşii de rudenie. În rândul tinerilor, şi a alergat la sol, desigur, descoperit si o pricepere, care organizează aceste seri. Acest tânăr a spus cum el a aranjat cu Primăria de la Universitatea din Moscova pentru un concert de cântăreţi casele de rudenie. Cum de a depana traseu de la Poltava şi Odessa.

Din cuvintele sale am înţeles că încolţite în Rusia acest spaţiu care creativitatea pozitive au convenit să distribuie toate ţările slave. În plus, nici un efort special nu este necesar. Există un site internet. Întoarcere "merge" all veniţi, şi infectate cu o idee, să se organizeze şi concerte, şi cumpăra proprietăţi generice. Ca ciupercile centre tot mai mare de creativitate pozitive. Ahead - festivalul corporative "trezire". El începe prima aprilie, în ultima lună. Vor fi implicaţi, multe cluburi şi centre culturale din Moscova. Obedut suburbii apropiat. Dream în cele din urmă, un concert final la Palatul Kremlinului de Congrese la ajutoare de stat noi programe de genul "Bună ziua, suntem în căutarea de talent!" Apoi, acesti baieti si fete va deschide calea pentru canalele de televiziune centrale, a cărei conducere a măsura lor dăunător uita la "pozitiv".

Pe scena apare tineri om energic, care "tocmai am dat jos din tren." A venit de la un alt Caravana "". El spune că înainte de asceţi stiluri de viaţă pozitive - expeditie la bordul Ob. Asta a spus, comerciale şi culturale caravană. teren Siberian - este curat si luminos, a declarat de pe scena. Un Khanty-Mansiysk - lumina, oraşul model de viitor. Nu este un singur panou. Numai panouri reprezentând o familie fericita, asupra naturii din regiune, arhitectura oraşului. Uimitor de frumoasă şi universitar s-au numele interioare pentru a afla. Dupămkogo poveste a călătoriei siberian melodia. În primul rând, "totală", cea cunoscută de către public şi cântă împreună. Cuvintele sunt: "grăbi să facă fapte bune. După toate, această zi nu se va întâmpla din nou. Deschide usa, care a fost, atunci cand iubirea este să bată la inima" ...

Explorer înlocuieşte nou venit pe scena de mişcare. Doar un tânăr băiat. Aşteptare pentru el este naiv de înţeles, şi el cu o propunere de afaceri pentru colectarea. El are un camion. Aceasta poate ajuta la transportul încărcăturilor grele.

El va vorbi pentru douăzeci de minute pentru a explica în detaliu planul de afaceri. Dar el a fost dat doar două minute. Cei care doresc să intre în scenă prea mult.

Este publicul Thumbelina în zdrenţe pelerin. Cu chitara în mână. Dacă cineva din excursie, în seara asta, doar două ore - în tren. Rulote şi - în Rusia, cum ar fi împreună cu ea, pozitivismului, anastasiytsami. Ea canta un cantec de leagan: "Dormi, draga mea, mi mica floare stacojie ...". Apoi, ceva liric, filozofice şi software. "Când rugăciunea sunete, ma uit la cer cu inspiraţie, în direcţia de a cânta ..."

Judecând după declaraţiile, poezii mai târziu, am ajuns la concluzia că nu recunosc monoteism, dar nu cred în Judecatii de Apoi. Nu cred în sfârşitul de întuneric. Asta a spus Ales - un tânăr cu părul lung cu grâu. Nu e de mirare, el a crezut în numele său are ecouri de Lola. În cântecele sale el a fost - un actor fermecător, în comentarii, reia - a luat o identitate grave ale noului val de tineri.

La sfârşitul get-togethers atunci când toate completat hora general, am avut o mică discuţie cu el.

- Am venit de pe teritoriul Krasnodar. Sa întâmplat ca în ultimii patru ani avem un compus mica familie - soţia, câine şi I - călătorie în Rusia, în funcţie de casele de rudenie, care sunt create aici şi acolo. Călătorie în jurul, se cântă cântece. Astfel de cazuri sunt, ca ilustraţii de ideea că acest cuvânt, cântecul - ceva tangibil. Este capabil de o mulţime de om să se schimbe. În vara aceasta trecut pe drumul de la Krasnodar, Saratov ne-am decis pentru a obţine autostopul. Mitsubishi se opreşte abrupt. Ei cer atunci când este necesar. Răspunzând. Bine, spune ca suntem gata de a merge, doar nu stiu cum te simti despre bandiţi. Eu spun, spun ei, peste tot există oameni buni. Si cel mai important dintre ele - cele mai beat. Comandarea mi turna vodcă. Necesită o băutură. Şi eu nu beau. Refuza. Ele sunt considerate o insultă. Acesta începe, cum se spune, pressuha. Sperii. Chitara promisiune încălcată. Si am spus, lasă-mă-ti cant mai bine. Ne asezam pe margine. Eu le canta un cantec care literalmente două zile înainte de scris. "Ochi pentru ochi" este numit. A cântat un cântec - tăcere. "Frate, tu încălzit sufletul meu pe banii tai.! Ti-e foame?" Să mergem la restaurant, le vom hranei pentru animale. " Am fost în stare să refuze. La revedere. Un minut mai târziu a revenit. Şeful iese din maşină. "Hei, frate" Avem o prietene în soluţionarea! Sta Nu departe de aici.. Haide, sa canti cu el. " Am avut de a sta jos, da cârlig de o sută de kilometri. Cântând "PAL". El a ascultat. Apucat de telefon mobil şi formează soţia sa şi spune: "Tanya, acum vei cânta. Am avut de a cânta în celulă. De atunci, am fost în cele din urmă convins că orice persoană care are ceva strălucitor şi bine ...

Casa de pe hectar lui, moşia sa de rudenie, am construi doar la început. Estimările, planificarea, achiziţionarea de materiale. În timpul piesa a fost nascut "Am construit o casa."

"Am construit o casă în pământul lor natal şi după ce se sedimentează fericire. Bloom în primăvara de liliac alb., Toate vor veni adevărat că până în prezent doar un vis Sovyut păsări. Zbura şi cuib. Lasă-ne în grădină vor fi lumina. ...

Apoi, cred în puterea de cuvinte. În pragul de semnificaţie de gândire. The Ales acelaşi povestit cum o dată elaborat un fel de persoană să fie luate la masina, iar el s-ar uita pe fereastra si admira natura. Că un astfel de mod de viata bruscă a visat. Apoi, el a fost încă un om destul de oraş şi caută de lucru. Este disperat. În cele din urmă, acesta a oferit o poziţie în firmă. El a trecut toate testele. Adoptat. Şi ce sa întâmplat? Sa dovedit că acest lucru este administrator comerciale. Este necesar de a conduce o masina pentru vânzările domeniul pieţe de desfacere şi de a lua comenzi. Totul a venit împreună: a condus, şi el a admirat natura. Acest lucru a fost spus acest lucru, prin modul în care ideea - financiar. Şi publicul urlă în conformitate cu răspunsul.

Acest vis nu este dăunătoare. Visatori sunt apreciate. Şi când spun: hei, visători, du-te o privire la sol - se spune: ne-am coborat de mult timp să aterizeze pe hectar său de proprietatea sa, dar în visele mele au urcat chiar mai mare, nori.

Apoi, nu cred că esengeshnyh, şi de la frontierele slave. Nu există căi şi în rulote. Dispersa în Siberia şi Ucraina. În Ucraina, vor fi 26 săptămâni - numărul de zona Square. "Pământul meu, scoală-te!" Acesta va fi numit. Catedra întrebat dacă pronunţată în limba ucraineană. Din sala de corectat. Nu sunt cunoscători de limbă societăţii.

Există maeştri vechi, uitate instrumente muzicale, dacă aş putea suna astfel tub lung, în interiorul căruia răspândi pietricele mici, şi sună ca o ploaie de argint. Fascineaza. Zgomotul de muzică se numeşte. Primordial muzicale şi rock fundaţie. Ploaie de zgomot din conductă, şi muzician "cântă:" Zorenka mea strălucitoare, dar cerul se revarsă ... "Şi se dovedeşte, nimic nu mai este necesară pentru a imaginaţiei. Restul este ceea ce aveau în minte.

Acest tub a fost popular cu profesorul. Şi el a spus despre un nou tip de scoala, care funcţionează într-una din aşezările. Cum se poate de calitate pentru a forma copiilor în casele de rudenie, chiar dacă sunt foarte departe de instituţiile tradiţionale de învăţământ. Clase în această şcoală, inegale. Apelurile la lecţie şi lecţia de acolo. Nu există nici o diviziune în lecţia şi schimbare. Copiii nu stai la un birou de 45 de minute. Sistemul de evaluare este, de asemenea anulat. Dar nivelul de cunoştinţe este de aşa natură că programul trece clasa patra-opta.

Sunete anunţ: "Camera de Meserii din Zhukovsky începutul studiilor lor Noi vă urez bun venit cu copiii.. Acolo am învăţat să facă păpuşi tradiţionale ruseşti, jucăriilor confecţionate din materiale naturale, la o masă la capătul holului - expozitie Zhukovskaya Camera de Meserii.. Haide. Uita-te."

Este în continuare a raportat că o persoană căreia oamenii Ales de aşteptare în regiunea Tver din Terem Ecovillage. Acolo, el va petrece o seara cateva. Şi din nou - piesa ...

Moscova la miezul nopţii ger lumini stralucitoare. În dimineaţa următoare după ea - zăpadă chimice spumant alb în suburbiile Pereslavl-Zaleski. Barzi sunt returnate la moşiile lor. Vizitaţi vecinii lor privind aşezările de mediu. Sunt aduce într-o maşină străină şi am arăta şi spun. Aici un rol important jucat de femei. Ele sunt businesslike şi economic. Ei au ţinut de decontare. Într-un astfel de meu tovarăş în cap - întreaga istorie Ecovillage. Ea a admiră şeful administraţiei locale satului, Alexandru Fedka.

- Cinci ani în urmă, am ajuns la el şi sa oferit să cumpere acţiuni pentru decontare. La început, el nu crede ceea ce ne dorim să stăpânească terenurilor abandonate. Pentru a trăi aici definitiv, să poarte şi copii din spate. Dar când au crezut, totul a fost făcut în scopul de a oferi rapid documentele însuşi a călătorit la Iaroslavl, un comitet de teren, solicitat. Ea poate fi înţeleasă. Oamenii din satele din stânga, toate moarte şi care se încadrează în afară. Şi apoi - tineri, ax sănătoşi, sobru tăiat. Astfel de receptiv prins de administrator. Nu atât în regiunea Vladimir. Acolo, cei de la putere sunt indiferenţi sau ostili.

Îmi amintesc prima dată când am venit aici, la locul de decontare viitor. Vara este fierbinte. Au plecat la râu, si eu - la bărbaţi locale sunt şedinţei pe gazon, baut. Ordinea ştiu. Aici ne sunt straini, rătăcire, şi nu salut - este condamnat de către săteni. Bună ziua, se aşeză alături de el, vorbind. Ei cer, ceea ce pentru a trata. "Un castravete aveţi?" Mama mea, spune unul, este, în pivniţa este plin. Nimeni nu mănâncă. Ei bine, eu spun, aduce. Vand banca pentru 150. El a fluturat mîinile. Numai pentru cincizeci de dolari este de acord. Negociere comise. Aseaza-egreutate mai mare, vorbesc. El a avut şapte "extra", pe un hectar de teren de unităţi. Cumpăra! Da, am jurnal ieftin. Asta e bine! Le-am pus casa! Şi acum, aici, în lene, prostie pauze. Ei au dat imediat telefon, vă rugăm să sunaţi. Este clar că lipseşte adevărata muncă. Apoi, ei ne-a ajutat foarte mult.

Cel mai important lucru în satul atunci când vei veni, spun salut la localnici. Am propriul sat, ştiu. Provenind din regiunea Vladimir. Satul natal este încă-un vis. Acolo am fost, şi dorea să trăiască. Dar a făcut-o puţin la o parte. Nu face nimic. Cred că dacă doar la domiciliu stabilit, aceasta nu ar s-ar fi constatat că înainte de a ridica ochii în memoriile sale. Un loc nou, în Ecovillage multe cunoştinţe noi, prieteni a fost găsit. Toată lumea a devenit o familie. Încă activ, plin de energie. Şi într-un sat traditional - batrani mor. Relaţia - noţiunea de, astfel încât nu poate fi vital, dar foarte puternic şi cald. fratele său mai mare, am trăi într-una din regiunile sudice, sora din regiunea Vladimir. Când am venit la ei, se simt, desigur, cele mai calde sentimente. Ei bine, în conversaţiile de zi cu zi cu mine oameni diferiţi, aproape în spirit.

Şi pentru a veni rude - melodia nu a celor din cartea greşită. Sunt le trimite literaturii noastre, scris cântecele noastre, filme despre viaţa noastră. Lumineze. Şi acum, soţul un prieten acolo, la start, a fost atât de fascinat de cărţi despre Anastasia, care, de asemenea, lovit pe ideea Estate rudenie. Pentru el, pentru aproximativ cinci persoane au ajuns. Asta e ceea ce au puterea de cuvinte. Oamenii devin active. Şi este atât de milă - atât de mult teren pierdut. Îmi amintesc din copilărie - Care au fost gradini! Acum totul este în ruine. Pe drumul de la Suzdal au încă o astfel de o grădină mare. În cazul în care numai cei care-l cumpăraţi sau leasing luat-o. Întoarceţi-plimbari cu toate regiunea Vladimir liber pentru a colecta mere. Am de asemenea, plimbare, spaţii face. Gradina sute douăzeci şi acri. Nimeni nu a fost grijuliu, dar el încă mai poartă de fructe. Visul meu este să mănânce mere cu pământul lor natal. Nu vreau importate tranzacţionate, în care chiar nu au viermi vii. De ce ne-au spune când lor poate fi de ajuns. Struguri, prune, vişine, cireşe, piersici la portaltoi locale pot fi cultivate - din propria mea experienta spun. De struguri de viţă de vie plantată şi şase - toate s-au stabilit.

Trebuie să spun că am o resedinta de vara buna apropiere de Moscova. Dar am avut-o cu totul abandonat. Am nevoie de spaţiu, libertate şi acri mai mult, cu atât mai bine. În aşezarea de la viata nu se compara la vila. Este ca într-o altă ţară. Atmosfera este destul de diferit. Nici garduri înalte. Nu a fost nici un "abrupte" şi chinodralstva. Toate meu toţi prietenii mei. Şi acolo - a doua Moscova. Un etaj. Dar, cu toate celelalte "farmecul". Acum mi se pare că există chiar şi de fructe nu este bun nici oţel. Nu, eu sunt acum de gând să exploreze spaţiu. Am cativa acri de pamant acum. Am un gust pentru spatii mari simt. Mult teren nu se intampla. Cazul în care doar autorităţile nu au intervenit. Aici, în Belgorod, să zicem, guvernatorul însuşi se află în fruntea mişcării pentru case de rudenie. Ele par a fi acolo şi legea locală a fost adoptată la ecovillage. Gata!

Iar noi, în sate Vladimir, autorităţile locale, majoritatea din ei înşişi nu fac nimic, şi facem în fiecare a vorbit în roata se inserează. Câmpurile sunt prea mare, si nu le pasa. Suntem oameni insistente. Restul nu le dau. De atunci au un spital din noi va ascunde, atunci altceva va veni.

Uite, ne conduce la "Grace". Oamenii de aici sunt de iarna petrecut în van. În cele ce urmează a fost construit. În al treilea an este primii copii s-au născut. Acum, peste tot în jurul infloreste. Este păcat că, în iarna vom merge. Ei bine, da, şi aici vara de la Moscova - timp de două ore. Vizitaţi neapărat. Mulţi tineri. Nu sunt maturi. La Moscova, mulţi pensionari parazitism. Dar aici, la plăcerea de a viziona mai mari. Ei supravieţui pe o pensie de două ori la fel de mult de la Moscova. Si o bucata de teren pentru copii plece de acasă. Şi apoi după ei care doresc diferite ...

Zăpadă munte curat, uscat, uscat în picioare de pui chiţăiturile. Suntem în mişcare, în singur fişier pe domenii de deal. Depăşite prin lungi de iarnăHectare s, sufocant. Dintr-o data crashing pe veranda unei case din lemn colonist radicale. Ea a fost acolo timp de cinci ani. Casa a redus de la poluarshinnyh (30 de centimetri în diametru), tineri galben, busteni. În mediul rural sovietică nimeni nu tese astfel de coroane. Toate din lemn, pe unghii. Epic House. Un pridvor pe vizor - spaţiul industria produsului. Panou solar - un grup de sute de oglinzi de marimea unei rama ferestrei. Din ea se întindea în fire trecerea şi apoi - la domiciliu. Să ne conducă în cuptor, de origine roşu cald si confortabil curat. În timpul obzhivaniya folosit aici lămpi kerosen. Dar o dată dobândite panouri solare - spiritul ei a rămas în sens literal. Topi de kerosen a fost toate camerele. Nu a lăsat afară din oraş.

Firuri din plumb baterie de soare la o baterie de maşină mare. De la el - pe becuri. Chiar serile lungi de iarna aici nu suferă, fără televizor, cu toate că dacă cineva simt un îndemn, apoi la doisprezece volţi caseta de lansare. Aici, în timpul tău liber du-te vizitează, vii sau sufletul lor, spaţiile goale de noapte, stelele şi vânturile din afara. O astfel de viaţă la început nu este uşor. Dar apoi - un om să devină, o parte a universului. În revolte urbane de la naştere până la moarte, asa ca nu vin si oamenii pleaca, care nu au trecut prin şeful de pe Pamant.

Desigur, lumanari sunt utilizate. De ce încă o dată de plante bateriei. Ei stau în podsvechnichkah ogarochki.

Iepuri, vulpi direct sub fereastra balamale legătură. Un schi de vânătoare nu este onorat. Le grele. Şi vizitatori de obicei pentru a dobredesh fără probleme. Şi în magazin şi să le pună pe un sătean curajos UAZ, transformată într-un traktorok mici.

Ei au ţinut prima dată în "Grace" trei cai. Apoi unul. Şi acum nu horseless. Nu cai obişnuiţi. Fără a le costul rău. Poate mai mult din timpul lor a sosit.

In timpul iernii, cartierul departe de a fi vizibile. Kilometru. Mai ales ca suntem pe cel mai înalt loc. Şi tot în jurul nostru - dealuri, dealuri. Şi pe orice deal - casa. Ce miracol. Toate zastolbleno, la fel ca în timpul goanei după aur. Toate capturat.

Şi lângă râu - rămâne de o dată pe mare, sat străvechi. Mumiile - case verzi, în trei ferestre mici, şi cu aceleaşi balcoane mici sub patineze. Doar ca acolo sunt goale. Le-am mai mult de două duzini de numărate. Şi a fost, să zicem, de trei ori mai mult. Satul a fost biserica. Parohie. În cazul în care este vorba? Dar unde apropiat. Într-un alt, următoarea încarnare. Descendenţii popoarelor indigene, deşi indirecte, sa întors în ţara aceasta. Doar acum ele nu master, şi nu chernososhnye, şi nu specifică, şi nu otrubnye, şi nu de fermă, şi fermele de stat, precum şi generic-estate-pamant-oameni sunt ori noi şi piese noi.

MAINE Ziar »№ 10 (694), pe 07.3.2007 Alexandru Lyskov


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.