ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bautori de ceaiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nr Bucataria este complet fără diferite tipuri de ceai. Nu e carcade, precum şi diferite soiuri de cele mai multe si verde ceai negru. Cineva de fructe şi ceaiuri de fructe preferat. Fiecare femeie doreste sa aiba in bucatarie nu este una, dar mai multe cutii cu o bere care ar putea avea ceva să vă rog, acasă şi chiar înainte de vizitatori nu se simt rusinati. Si nimeni nu crede despre cât de mult puteţi economisi bani pe facilităţi, cum ar fi ceai.

Vă oferim câteva sfaturi:

1) ierburi uscate. În tarifele de plante de ceai poate include - floare de tei, John's Wort St, musetel, oregano (oregano), coada soricelului (flori), toate-sol piesele de mai sus de căpşuni şi zmeură, chubushnika flori (iasomie), liliac, trandafir, lamaie, mandarine, portocale, trandafir, gutui, Calendula, Chernobrivetsy (galbenele), cimbru (toate piesele de mai sus-sol), păstăi de fasole, cătină albă, afine (frunze), şi mult mai mult. Încercaţi să se amestecă nu mai mult de 3 feluri de plante pentru o sudare. Cu toate acestea, acest lucru este un amator. Cineva ca amestec şi mai multe plante. Treptat va alege unele dintre cele mai delicioase amestecuri pentru tine. Aceasta va însemna că este acest tip de iarba si nu e de ajuns organismului dumneavoastră. După ceva timp, cu excepţia economii veţi primi mai mult şi mai bine fizic si psihic de stat.

2) Du-te în grădină şi aduna reşedinţa de vară familiare frunze de cireşe, coacăze, zmeură şi prune. Acestea pot fi, de asemenea, uscate şi se adaugă la amestec de ceai.

3) cei carora le place ceaiuri de fructe poate fi sfătuit să nu arunce coji de portocale, mandarine. Ea poate fi uscat, se năruie în bucăţi mici. Pentru a adăuga ei tocat mere, caise şi Grushovaya uscare. Şi toate acestea este, de asemenea, amestecat cu amestecuri din plante.

4) Faceţi o plimbare la cea mai apropiată pădure sau vizitaţi sectorul privat in orasul tau. Acum este de până la luna ianuarie (şi chiar înainte de primăvară) poate fi găsit, cum ar fi boabe de paducel, ghimpe, trandafir sălbatic, frasin de munte şi dogwood. Acestea pot fi, de asemenea, uscat şi BREW în compoturi, ceaiuri si vitamina băuturi simplu.

5) La compot. Nu arunca resturi de mere. Adauga la acestea un câine mic trandafir, porumbar şi păducel, precum şi o coaja de mic, şi veţi primi un compot excelent. Zahăr după gust.

Avertisment Fiţi atent să nu exagerati paducel - reduce presiunea, astfel încât persoanele cu fierturi de băuturi hipotensiune arterială cu prezenţa de necesitatea de paducel cu mare precauţie. Dar hipertensiunea poate îmbunătăţi de mult.

Şi ultimul. Dacă absolut nu se poate bea un amestec din plante pure, cumpara un pachet de ceai (verde sau negru - care place mai mult) şi plante aromatice se amestecă şi pomuşoare cu acest ceai. În orice caz, vei primi 2-10 ori ceai mai mult pentru aceeasi bani.

vedrussa.org.ua

Miercuri, 01 aprilie 2009
Vizualizări: 2440

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
95
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
124
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
158
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
483