ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Beneficiile cazanelor cu condensare. Ce reprezintă tehnica de condensare și cum vei economisi cu un astfel de cazan?

Ne aflăm în plin sezon de încălzire, dar facturile pe căldură încă te mai sperie? Vrei să faci o schimbare care ți-ar economisi banii și te-ar scuti de multe griji în exploatarea locuinței tale? Poate e momentul oportun să îți procuri un cazan cu sistem de condensare? Dacă ai decis, iată câteva informații de la specialiștii Eurosanteh cu privire la beneficiile acestui fel de cazane.

https://eurosanteh.md/ro/

Ce reprezintă sistemul de condensare în centrale termice?

Sistemul de condensare în centralele termice funcționează pe principiul utilizării căldurii latente care provine din arderea gazelor naturale sau a combustibilului pe care lucrează cazanul. De regulă, centralele termice obișnuite elimină vaporii de apă, pe când sistemele de încălzire cu utilizarea condensantului conservă și utilizează căldura rezultată. Datorită acestei caracteristici de bază, cazanele din această categorie prezintă o serie de beneficii.

Sunt economic avantajoase – cazanele cu sistem de condensare au un beneficiu prioritar față de centralele termice obișnuite, deoarece au randament energetic de peste 95% și o durabilitate de invidiat a sistemului.

1. Îți garantează o cantitate mică de consum al combustibilului, ceea îl face cu circa 35% mai profitabil la capitolul facturi. În plus, chiar dacă are un preț mai mare comparativ cu cazanele pe gaz clasice, cele cu sisteme de condensare își vor răscumpăra costul într-o perioadă de la 1 an la 5, fără cheltuieli și întreținere suplimentară.

2. Sunt sănătoase din punct de vedere ecologic, iar acest lucru le plasează în lista sistemelor de încălzire potrivite pentru familii în care există copii, deoarece au o emisie mică de reziduuri ale produselor arderii, iar economia financiară este încă o măsură de protecție a mediului înconjurător.

3. Pot utiliza diferite forme de combustibil sau energie alternativă, astfel încât să fie adaptabil oricărei gospodării, cum ar fi centralele termice cu baterii solare sau combustibil solid.

https://eurosanteh.md/ro/

Evident, dacă optezi pentru un astfel de sistem de încălzire nu uita să verifici sau să înlocuiești rețelele și țevile pe care le ai în casă, deoarece întregul circuit trebuie să funcționeze sincronizat. Apropo, specialiștii în domeniu recomandă completarea sistemului cu o conductă suplimentară din plastic în horn, cu diametru mic, astfel încât evacuarea reziduurilor să fie cât mai eficientă.

Dacă nu știi cum să alegi sau care centrală termică ți se potrivește mai bine, atunci e momentul să mergi pe mâna specialiștilor Eurosanteh, la care poți beneficia nu doar de un sortiment larg de centrale termice cu sistem de condensare de la mărci universale, precum Daikin, Ferroli, Fondital sau Buderus, ci și de consultația tehnicienilor și de serviciile de montaj corecte. Acest lucru îți garantează o exploatare eficientă și de lungă durată, astfel încât să te bucuri de experiența unor seri lungi și calde de iarnă.

Vino la Eurosanteh pentru cele mai bune centrale și o consultație profesionistă, iar restul lasă în mâinile specialiștilor. Îi găsești pe șoseaua Hâncești 142 ori la unul din numerele de telefon: 022 022 560 sau 068 272 991.

Vineri, 31 ianuarie 2020
Vizualizări: 393

Citiţi de asemenea

Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
79
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
116
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
225
Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
263