ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bill Clinton: Fast-food sau vegan? 

 

 

Fostul președinte american Bill Clinton a fost cândva unul dintre cei mai convinși consumatori de carne de pe planetă. Acum el este vegan. Ce l-a forțat să renunțe la produsele din carne, să schimbă cardinal convingerile și practic să înceapă o viață nouă, Clinton a relatat într-un interviu recent pentru revista AARP.

" Doctorii mi-au spus că modul de alimentare mă pune la risc. Nu am vrut să glumesc cu sănătatea mea și să înșel pe alții și pe mine însumi, susținând că cu mine totul este în regulă. Am vrut de asemenea să trăiesc cât mai mult timp o viață plină și să fiu un bunic bun pentru nepoții mei. Așa că am trecut la o dietă care mi-ar permite să maximizez șansele mele pentru o viață lungă și fericită alături de familia mea. Și astfel, în ciuda faptului că la începutul carierei mele politice am fost celebru pentru dragostea mea pentru fast-food, bucate picante și carne prăjită, am devenit un vegetarian", - a declarat fostul președinte american.

După cum a recunoscut Clinton, în perioada de tranziție la veganism, el a scăpat de mai mult de 30 kg și a început să se simtă mult mai bine fizic și mental.

" De la carnea de pui, curcan și alte produse din carne nu a fost la fel de greu să refuz așa cum m-am gândit. Pasul cel mai dificil pentru mine a fost renunțarea la lapte și cașcaval. Dar când am reușit să fac acest lucru, mi-am dat seama cât de corectă a fost această decizie. Eu încă uneori doresc să gust ceva din lactate sau să mănânc o felie de cașcaval, dar am învățat sa fac față cu dependența mea. Cel mai bun mod de a sustrage atenția de la ea - a face ceva creativ și util", - a spus Clinton .

Acum, scrie AARP, dieta zilnică lui Bill include lapte de migdale pentru micul dejun, salata de verdețuri înainte de masa de prânz, quinoa și fasole pentru masa de prânz și un burger vegetarian pentru cină.

 

 

Sursa: rodovid.me

 

Luni, 14 aprilie 2014
Vizualizări: 1401

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
280
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
452
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
330
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
448