ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Biocombustibilii vor fi utilizate activ în Rusia, după cinci ani.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sursa RIA Novosti http://www.rian.ru

Biocombustibilii vor utilizate activ în Rusia, după cinci ani, a declarat director al Departamentului de Stat al politicii energetice Ministerul Energiei Serghei Mihailov.

"Cred că în cinci ani vom face utilizarea activă a biocombustibililor. Populaţia va simţi şi de mediu, beneficiile economice ale utilizării combustibililor alternativi," - a spus el într-un interviu cu punerea în aplicare a ziarului "Kommersant" Business Ghidul, lansat marţi.

Potrivit acestuia, în prezent, ponderea energiei regenerabile în Rusia este de mai puţin de 1%. În momentul de faţă nu există nici un program cuprinzător de stat pentru utilizarea de biocombustibili.

"Motivele sunt cunoscute: Rusia este bogata in hidrocarburi tradiţionale, precum şi volumul de producţie de petrol şi gaze pe primul loc în lume. În acest sens, eliberarea de energie din surse regenerabile, am accesat foarte rar", - a spus Mihailov.

El a amintit că la sfârşitul anului 2007 a adoptat amendamente la legea federala "Pe industria energiei electrice, care a afectat, de asemenea, sprijinul public pentru energia regenerabilă.

"In prezent, Ministerul rus al Energiei este finalizarea legile şi reglementările relevante. După ce au intrat în vigoare, Rusia va vedea toate condiţiile necesare pentru exploatarea potenţialului de energie regenerabilă în. Mai mult decât atât, Ministerul lucrează la ţintă federale un program de" energie Îmbunătăţirea eficienţei RF. conceptul de program este gata şi este acum în curs de negociere. Acesta oferă mai multe secţiuni, inclusiv cele privind co-finanţarea de proiecte C & D în domeniul energiei regenerabile ", - a declarat directorul departamentului.

Vorbind despre potenţialul surselor regenerabile de energie din Rusia, el a spus că plănuieşte să crească de utilizare a energiei regenerabile până la 4,5% până în 2015.

"Conform previziunilor optimiste, ar putea fi de 10%. Pentru a atinge performanţa sa va fi foarte dificil", - a declarat Vladimir Mihailov, observând că ponderea UE a energiei regenerabile până în acest plan de timp pentru a aduce până la 20%.

De asemenea, el a adăugat că Rusia intenţionează să dezvolte activ-numitele maree de energie acest lucru. În special, oamenii de stiinta rusi au dezvoltat un nou tip de blocuri plutitoare de energia mareelor viitoare pe baza de turbine ortogonale. La Kislogubskaya experimentală instalaţii industriale mareelor lângă Murmansk construit deja capacitatea de unitatea de 1,5 MW.

"De anul viitor vom începe proiectarea o staţie de energia mareelor de 12-20 MW MW. CPM va fi format din blocuri de 5. În sistemul general de distribuţie a instalaţiilor de energie electrică până în 2020, este planificată construirea a două staţii de asemenea, cu o capacitate de câteva mii de megawaţi. Unul dintre ele - Tugursky în Extremul Orient, al doilea - Mezenskaya în regiunea Arhanghelsk "- a spus şeful departamentului.

El a adăugat că în Rusia există regiuni pentru care utilizarea unor combustibili alternativi va fi mai eficient decât tradiţionale. "De exemplu, pentru un număr de domenii ale regiunii Arhanghelsk folosind energia eoliană numai poate oferi economii de pana la 30-40% din combustibilul importat", - a spus el.

Vorbind despre provocările de producţie de biocombustibili în Rusia, Michael a spus că, în conformitate cu standardele actuale, biocombustibililor, în special etanol, se referă la tipurile de alcool industrial şi este supusă accizelor stabilite prin lege federală "privind reglementarea de stat de producţie şi cifra de afaceri de alcool etilic şi alcool produse care conţin .

"Dar accizele la băuturi spirtoase cu motor, suntem atât de mare încât degajarea de combustibil, cum ar nerentabile în timp ce încă. Biocombustibiliirămâne costa mai scump decât benzina din petrol. Acesta este motivul pentru care ţara noastră are fabrici producătoare de alcool câteva hidrolitice din deşeuri de lemn, "- a spus el.

Mihailov a declarat de asemenea că, consumatorii din Rusia "nu a fost folosit în biocombustibili, precum şi pentru a schimba această situaţie trebuie să fie clar sistemul actual de promovare a tehnologiilor de eficienţă energetică şi surse regenerabile de energie în rândul populaţiei de stat.

"Am pregătit deja un plan de acţiune cuprinzător de îmbunătăţire a eficienţei energetice în Rusia, una din zonele care a marcat doar campaniei de sensibilizare", - a spus el.

În plus, şeful departamentului consolidate observat că, în scopul de a biocombustibililor a fost utilizat pe scară largă în Rusia, producătorii săi "va trebui să organizeze o strânsă cooperare şi colaborare cu producătorii de produse petroliere pentru a compensa confruntarea posibil, pe această temă."


Marţi, 14 octombrie 2008
Vizualizări: 1882

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
38
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
72
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
165
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
150