ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

BOR consideră că urbanizarea duce la dispariţia a naţiuniiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Pentru a restaura o familie sanatoasa, Biserica Ortodoxă Rusă îşi propune să reducă nivelul ţării, de urbanizare, care, potrivit reprezentantilor al BOR, duce la dispariţia a naţiunii. Acest lucru, conform RIA Novosti, a declarat miercuri, la Ekaterinburg, preşedinte al Patriarhiei Moscovei asupra Bisericii şi Relaţii Publice protopopul Vsevolod Chaplin.

"Trebuie să ne gândim ca o societate nu numai despre cum să dea bani pentru a sprijini familia, dar gandeste-te cum să creeze condiţii pentru o viaţă normală într-un mediu normal. Nu va fi nici o renaştere a familiei în oraşe supraaglomerate curent ", - a declarat Chaplin la Catedrala al reuniunii din lume Ruse Consiliului Popular" de familie în Rusia: ieri, azi şi mâine. Domnesc martiri - un eşantion de familii ortodoxe.

Potrivit acestuia, în astfel de împrejurări, familia nu poate trăi, şi poate fi văzut în diferite ţări.

"Statistica demografică direct legate de statisticile de urbanizare. Întotdeauna, atunci când 75-80% din populaţie trăieşte înghesuiţi în blocuri de apartamente, este de dispariţie ", - a explicat el.

"Deci, pentru a oferi oamenilor o oportunitate de a obţine pământul lor şi nu deţin locuinţe proprii," - a spus Chaplin.

El a menţionat că nu neapărat toate în acelaşi timp se angajeze în agricultură, ca nivel de dezvoltare a transporturilor şi comunicaţiilor pot face multe lucruri de la distanta.

Catedrala întâlnire în care membrii discuta aspecte de familii ruse contemporane, se desfăşoară cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill. Participanţii la Arhiepiscopul de Ekaterinburg şi Vincent Verkhotursk, profesor de Teologie din Moscova Academia de părintele arhidiacon Andrei Kuraev, director al Institutului pentru demografice Securitate Irina Medvedev, director adjunct al Institutului de Istorie Ruse, rusă Academiei de Ştiinţe, Vladimir Lavrov, guvernul şi administraţia din Ekaterinburg Sverdlovsk regiune.

Sursă

Joi, 21 ianuarie 2010
Vizualizări: 2443

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
480
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
197
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
274
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
147