ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Boston va dobândi curând va taxiuri ecologiceAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

WASHINGTON, 31 august - RIA Novosti ,
Yekaterina Aleksandrova.


Toate masinile, taxiuri în oraşul american din Boston timp de şapte ani va fi înlocuit de-numitele automobile hibride, astfel, motoare care sunt alimentate drept combustibil, precum şi baterie electrică, în funcţie de local de televiziune din Boston Channel.

Potrivit primarului Thomas Menin, la şase ani vine reînnoirea taxi urbane, precum şi proprietarii de companii au obligaţia de a înlocui autoturisme de pe eco-friendly.

Potrivit şefului administraţiei oraşului, jumătate din taxiurile vor fi înlocuite de hibrizi în următorii doi ani.

"Aceasta nu este doar un pas important pentru a îmbunătăţi aerul din oras, este de asemenea un factor semnificativ în îmbunătăţirea calităţii a flotei de taxi noastre", - a spus Menin.

Se estimează autorităţile oraşului, utilizarea vehiculelor hibrid va reduce costurile de carburant pentru fiecare masina timp de aproximativ o mie de dolari, iar cealaltă jumătate pentru a reduce cantitatea de emisii nocive în atmosferă.

În Boston, există aproximativ 5500 taximetre. Lungimea totală a traseelor, care trec prin oraş pentru anul este de aproximativ 160 mii mile.

Boston urmează exemplul a două alte mari metropole din SUA - New York si San Francisco, unde intentioneaza sa transplantat şoferii de taxi pe deplin la hibrizi până în 2012.

În acelaşi timp, atât a declarat ziarul Boston Globe ", preşedintele Asociaţiei Boston de companii independente de proprietari de taxi Markinson Charles, 360 de companii membre cu privire la al alianţei nu este pregătită pentru trecerea la noul standard. Una din problemele - împreună cu costul ridicat al unor astfel de vehicule - şoferii se simt trunchiului insuficient de masini hibride, care poate fi un inconvenient serios pentru clienţii şi transportatori.

Luni, 01 septembrie 2008
Vizualizări: 1824

Citiţi de asemenea

Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
129
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
108
Compania chineză Hanergy a prezentat cel mai eficient panou solar cu o singură joncțiune, construit vreodată în lume.....
3854
Locuitorii din Edineț sînt nevoiți să suporte mirosul insuportabil din localitate, din cauza zecilor de pești morți care...
216