Broccoli
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
ranivshiesya copii sunt greu, fără gust, şi pierd mult din substanţe utile. Tulpini, care deţine inflorescenţe ar trebui să fie rezistente la atingere, în inflorescenţa trebuie să aibă culori mai luminoase, şi pâine întreg - mirosul proaspat de verdeaţă. broccoli proaspete pot fi stocate în compartimentul de legume frigider într-o pungă de plastic deschis în câteva zile.Înainte de a vă pregăti sau pentru a servi broccoli, trebuie clătit cu apă sub jet de apă rece. Nu lăsaţi broccoli în apă, astfel încât ea va pierde o mulţime de substanţe utile. Aceasta este urmată de inflorescenţe separate cu un cuţit ascuţit şi a plecat cu ei o pereche de centimetri tulpini laterale. Frunzele sunt comestibile si broccoli contin beta-caroten, de asemenea, mai multe chiar decât florile.
broccoli congelat poate fi înlocuită cu proaspete, dar reţineţi că conţinutul de nutrienţi este un pic mai mică şi ea a fost foarte inferior proaspete în gust.
Broccoli poate fi servit la masa prime, fierte, la aburi, prajite rapid. În plus, broccoli este adesea folosit ca ingredient în supe, sosuri pentru paste, prăjituri, kishah, oua, legume, constând de feluri de mâncare, curry si alte mancaruri orientale.
broccoli proaspăt Youngbride prime pot fi utilizate în salate şi garnituri din legume proaspete. Pentru cocktail-uri sau ca un aperitiv înainte de masă principală servi până broccoli proaspăt, cu un sos sau imersie.
Pentru a se fierbe broccoli, aveţi nevoie pentru a fierbe niste apa (nu folositi vase de aluminiu pentru acest lucru) şi! Arunca sa separat din tulpină de inflorescenţă. Lichidul trebuie să acopere doar abia broccoli. Timp de gatire - mai puţin de 2 minute. broccoli fierte ar trebui să păstreze elasticitatea şi luminoase de culoare. Trebuie amintit că, chiar şi de gătit distruge toate normele de substanţe nutritive conţinute în broccoli. Abur - cel mai bun mod de tratament termic de broccoli. Timp de gatire - 3-4 minute.
Rapid legume prăjite în chineză (se amestecă-prăji)
inele Taie morcovi, broccoli florile separat, ciuperci plate felie, grosolan coriandru Narva, pregătirea tinerilor mazăre verde în păstăi şi seminţe de soia. Puteţi adăuga alte legume (cum ar fi listele de varză chinezească, dovlecei, porumb) de alegerea ta. Când toate ingredientele sunt fierte, se încălzeşte un pic de susan sau ulei de măsline la wok (un chinez mare tighel profundă) Puneţi toate ingredientele si se prajeste la foc mare, amestecand constant, la 5 minute. În procesul de preparare, se adaugă o câteva capete de usturoi, strecurate prin intermediul presei, precum şi ca rasă de ghimbir în stare proaspătă sau uscată. În ultimele două minute de la preparare a adăuga o câteva linguri de sos special (sos de Amestecati-prăji) şi, dacă se doreşte, sos de soia lumină. legumele fierte în mod corespunzător sunt un pic mai moale pe partea de sus, dar încă crocante interior. Într-un bun se amestecă-prăji fiecărui ingredient păstrează culoarea stralucitoare si gustul inconfundabil în timp ce toate impreuna fac o aromă de mare pentru a urmări. Dacă doriţi, să facă acelaşi fel de mâncare din pui, raţă, carne sau creveţi. Pentru a face acest lucru, bucăţi de carne cruda ar trebui să fie prăjit, până când legumele timp de 5 minute (creveţi - 2 minute), amestecand, apoi se adauga la wok legume preparate. Servi amestecă-prăji sau orez fiert cu aburi sau cu taitei.
Cremă de broccoli
broccoli Separati florile din tulpină, fiecare tulpina este tăiată în 4 bucăţi. Se fierbe decurge într-o cantitate mică de pui puternic sau supa de legume (se poate utiliza praf organice sau cub) în termen de 10-15 minute. Scoateţi provin din supa fiert cu separator şi se aruncă. În bulion, locul florile si gatiti pentru 5-7 minute. Se taie piure de supă la o stare de Blenderul. Servi supa cu o lingură de smântână sau simplePe iaurt neindulcit si crutoane (crutoane), sau pâine usturoi. O aroma speciale pentru această supă simple, rapide şi utile se va adăuga câteva felii de bacon prajit mici crocante sau un cuplu ciuperci adăugat înainte de servire pentru fiecare placă.
* Informaţii despre valoarea nutritivă a rubarbă este dat în conformitate cu Universitatea din Illinois (Universitatea din Illinois)
Sursă