--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bună ziua, eu sunt — pendul dvs. (Transurfing în realitate)Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Transurfing a apărut acum cinci ani. În primul rând s-au cărţi Vadim Zeelandă. Acest autor a venit de nicaieri, fac obiectul unui dumping în spaţiul de cinci cărţi, creând un nou model al universului, şi a dispărut. Putini oameni vorbesc niciodată cu el sau a se vedea fotografia sa. În cadrul reţelei, el spune despre el însuşi cu moderatie.

Apoi s-au şcoli, cursuri şi seminarii. Sam Zeelandă asigură că atitudinea faţă de ei nu, pot viziona doar şi să respecte ceea ce par a fi reale, ceea ce - nu. Clasele nu sunt de conducere, prelegeri nu pot citi. El scrie că a avut cunoştinţă de faptul că colectate în cărţi, l-au predat, el însuşi - doar un ghid. Prin urmare, toate meciurile cu alţi autori (care sunt) a considerat aleatoare.

Aceasta nu este surprinzător faptul că şcoala este în creştere în ochii ei: tatăl fondator astfel şi adepţii săi să ofere pentru a găsi răspunsurile dumneavoastră, nu se bazează toate pe unchiul Zeelandă. Pentru festivaluri Transurfing în care psihologia şi împletească iskusstvoterapiya, exerciţii de energie şi de călătorie mistică. Acest cocktail aminteste fenomen, pe care SUA numit "New Age", "nouă eră".

La un moment dat, America este literalmente inundate New Age: ţara atrase de psihologie, yoga, misticism, Feng-Shui. Oamenii s-au grabit de la o tehnologie la alta, în căutare de salvare de la plictiseală de zi cu zi. Unul dintre puls principale ale acestui val a fost Carlos Castaneda - autor de cărţi despre shamanului este viziunea lumii. Curios, analogic prima care vine în minte în timp ce studia cărţile Vadim Zeelandă - doar Castaneda. Multe dintre conceptele de ambele sisteme sunt apropiate, unele tehnici sunt aceleaşi. Aceste coincidenţe da motive pentru a critica, spunând, Transurfing - nu o disciplină independentă, şi "mizerie de topor" (cum ar fi Castaneda a luat un topor bun, şi fierte porridge mediocri). Şi, după cum plânge de obicei: "sectă! Manipulatoare! Cu toate acestea spalat creierul! ", Fără ca acest lucru este o parte dintr-o noua stea pe cerul de creştere spirituală.

Uneori, desigur, toate. Dar nu se întâmplă, astfel încât întregul toate - egoist şi doar pretinde să sublim, precum şi nu se întâmplă, că totul - toată spirituală. Cum se cunosc cazuri în care de multe profesor - omul sufletul mare - frunze, iar ucenicii se cearta pentru moştenire, chiar încearcă să Profesorii mormânt să profite. Deci, problema sectarismul Transurfing nici un răspuns, sau mai degrabă, acesta funcţionează în mod diferit şi o puteţi găsi în cazul în care devine interesanta. Prin standardele mele - este mult mai probabil să achiziţioneze şcoală abilităţi psihologice de a gestiona propriul lor destin.

Nu toate cărţile Zeland păreau interesante, cum ar fi teza că este posibil să se facă intenţiile şi dorinţele să devină realitate. Am mers la desires'm lor cu precauţie: în cazul în care sunt îndeplinite, civilizaţia mecaniciste va scădea, iar obiectul principal de cult din planetă va fi un portret al roşcat pisoi mea. Dar există o tehnică pe care am ajută cu adevărat. Să-mi spui tu pe scurt despre aceasta tehnica, care se bazează pe conceptele de bază Transurfing.

Deci, există două realităţi, unul - al nostru, familiare şi alte "pe cealaltă parte a sticlei." Această realitate - şi de energie în viu pendule ei. Uneori, ele invadează viaţa noastră de zi cu zi, a luat o bucată de energie şi dispar, dar nu înţeleg nici măcar ce se întâmplă, pentru că realitatea vedem nu numai ceea ce va observa ceva ciudat. Istoria mistică, dar creste foarte practice de acţiune. Doar un exemplu, uita-te la modul în care evenimentul se întâmplă în viaţa unei persoane obişnuite şi modul în care aceasta ar trebui să se întâmple în viaţa transerfera.

De exemplu, vine un eveniment important la care ceva trebuie să fie decis. De exemplu, va trebui să dea un discurs. Aşa cum a fost deja de mai multe ori, cu câteva zile înainte de a începe să se agită în interiorul negruvyachok: "Şi nu dintr-o dată?" forţele dublate graba de a pregăti, rudele electrificate, tulburări de somn. O zi vine X, bîlbîit şi se uită la sefi, l-ai citit, te lauda condescendentă sau pune întrebări sceptic în cazul general, are loc la "sfert de" în cel mai bun caz.

Dublu două transerfera viaţă. Venind eveniment, începe să se mişte vierme, şi în acest punct transerfer spune el însuşi: "Este un pendul! Este el să-mi şopteşte că, dacă am căzut, viaţa mea este de peste. În cazul în care planul său reuşeşte, voi fi câteva zile tensionate şi voi da-i energia mea. Şi apoi nu am avea forţe suficient de performanţă în sine. Mai bine, dimpotrivă, cred că de multe ori sa adresat publicului, nu sa transformat dintr-aşa de rău şi vă puteţi relaxa. În cel mai rău caz - dacă am blocat într-un blocaj în trafic şi nu ajunge acolo până la această întâlnire, am fost concediat. Dar acest lucru nu este sfârşitul lumii ". La acest punct de pendul cu un fluier cade în gol, el nu poate trage transerfera-l într-o stare de stres şi să nu fie în măsură să energizarea energie. În plus, atunci când o persoană trece peste trecut pendul, pendulul îi dă prada. transerfer Prin urmare, viaţa liniştită, până în ziua X, apoi un discurs stralucitor si distins lauda înaltei noastre.

Pendulul - este tot ce ne provoacă stres şi tensiune. Situaţia politică,, boala examinare, infidelitatea soţului / soţiei, chiar şi religie, toate - pendule. Într-adevăr, am observat că viaţa, uneori, devine brusc o programat patetic. Orice persoană are punctele lor slabe şi sunt în valoare lor rănit, iar persoana începe să acţioneze în mod nejustificat, aproape mecanic. Şi un fel de înţeles că aveţi nevoie de nu, dar nu poate face nimic, pendulului are deja capturate şi târât prin traiectorii lor. Pendulul ne atinge dincolo de un sentiment de auto-importanţă (alo, Castaneda), sau, cum este numit - ego-ul. Dacă cel puţin ceva care credeţi că: "Peste cadavrul meu!" Sau: "Aceasta nu poate fi",! Atunci eşti pe cârlig în pendulului. Chiar şi dorinţa de a evita contactul cu pendulul, pendulul poate fi! Cum să sari? Transurfing ofera o cale: să recunoască pendul, exprimate un sentiment de importanţa a ceea ce se întâmplă şi să ignoraţi pendulul sau să facă ceva cu totul neaşteptate.

Jur că funcţionează. Pentru a se califica pentru a efectua manevra, este mai bine pentru a citi mai multe despre tehnica în detaliu în cărţi Zeelandă, deşi, cred că e de ajuns pentru unii, şi exemplul meu. Şi cărţi de Castaneda este diferenţa avantajoasă - totul este amestecat: misticism, vise, halucinogene, calea de un razboinic. Si apoi, mai exact concentrat. Scrisă bine, numărul minim de narcisism şi flirtezi cu cititorul. Nu mirosul spiritul slav, ca şi cărţile lui Vladimir Megre despre Anastasia. În locuri precum programarea neuro-lingvistică la data de depozit şi pe mesaj: nu este important, dar a alimentat importanţa de altele, astfel cu ei pentru a face faţă mai uşor. Există Castaneda-mi mai multe simpatic. Ei sunt războinici de desert mexican, nu se plâng oamenii obişnuiţi într-adevăr, dar nu doare, dar dacă eşti deja un luptător, atunci aveţi dumneavoastră tovarăşi importanţă cu măruntaie fi sacrificaţi şi mâncat mai multă forţă. Pentru a preda pendule au fost hrăniţi. O abordare mai radicală într-un fel. Deşi este probabil, scopul final al tuturor o - libertate, doar moduri diferite.

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 28 decembrie 2008 21:44
Vizualizări: 6957

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
291
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
293
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
98
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
246