ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ca împărat mare ştia bucuria de legume în creştere, cu propriile mâiniAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


1 mai 305, împăratul roman Diocleţian a abdicat şi sa retras la casa lui din saloane. De ce este guvernator, a creat peste douăzeci de ani de stat cultul divin si contemporanii numit cea mai mare tatăl tuturor naţiunilor, a luat decizia de a rămas un mister. Sub domnia lui, pledează pentru o conducere puternică a numit vârsta de aur ": în cazul în care aceasta a întrerupt război, revolte, insurectii, şi puterea împăratului a ajuns la absolutismul, devenind un monarhist (dominative).

Unii istorici sunt înclinat să cred că Diocleţian a fost vechi, a devenit infirme-lege Galerius în el convins să abdice în timpul bolii. Cu toate acestea, câţiva ani mai târziu succesorii erau gata să se întoarcă la Augustus senior putere nelimitată. Cunosc Imperiul Roman a considerat domnia cu succes a Diocleţian: elogii laudativ el a lăudat în calitate de nou Olympian: de 16 ori el a primit titlul de cea mai mare diferite ţări (Germania, Marea Britanie, persană, sarmatice, etc), de 22 de ori s-au prezentat scrisorile de acreditare Tribune, şi de 9 ori a fost ales Consul.

Douăzeci de ani ai domniei sale, el a sarbatorit la Roma pentru un motiv sau altul nu pe 9.şaptesprezece 304 ani, şi aproape un an mai devreme. Poate că acest fapt a fost oarecum în legătură cu decizia de a părăsi guvernul. În toamna târzie, 303, Diocleţian şi co-domnitor Maximian, aliniat la ordinele magnific bai dictator (bai), a sosit în oraşul sfânt. festivităţile aniversare a durat o lună întreagă, dar romanii i-au lăsat nemulţumiţi, denunţând împăratul pentru zgîrcenia lui.

Şi, deşi Arcul de Triumf a fost construit, şi în faţa unui public de Roman a adus elefanţi, încărcat cu persan trofee bogat şi cadouri, Diocleţian simţit nemulţumirea. Nu doresc să rămână la Roma, el a mers la intemperii acasă la reşedinţa acestuia şi drumul era grav bolnav. Poate chiar şi atunci conceput Diocleţian demisia, dar menţinut în secret. La începutul anului 304 împăratul, numit fiu al zeului Jupiter Ioviem, a sugerat co-domnitorul Augustus Maximiana nega două dintre tron în favoarea Caesars, dar el a convins să amâne eveniment pentru an pentru a sărbători aniversarea douăzecilea al domniei lui.

Diocleţian fost de acord, dar a făcut lupta unul pe altul să depună un jurământ în templul lui Jupiter Capitoliului, că el a fost, după ocazia aniversarii a abandona puterea. Imparat roman, probabil, nu au încredere în co-domnitorul Maximiana şi se temea că, în caz de moartea lui, mici de suflet si needucati august, au fost deosebit de brutal în persecuţia creştinilor în Africa, şi bazându-se pe armată, forţa va obţine puterea absolută. Poate Diocleţian torturat regreta mai au cedat la rugăminţile fiului său, în galeria de a eradica complet creştinism în imperiu, şi a emis un edict (decret) de hărţuire.

puterea absolută şi de cult ca fiu al unui zeu păgân a încetat brusc să amuze vanitatea - Diocleţian a văzut că imperiul se răspândeşte rapid creştinism, în ciuda persecuţiilor şi execuţiile în masă. Împăratul trebuie să fi şocat rezistenţa remarcabila a unuia dintre cele mai populare aproximative Comito (comandanţi militari senior) - George, care a refuzat să-şi trădeze credinţa lor şi a devenit un co-regent. Poate că miracolul de recuperare de la tortură groaznică şi executarea prezentului creştine neînfricat, originar din Capadocia, al cărui tată a fost, de asemenea, martirizat pentru mărturisirea lui Hristos, a amintit "mai mare" împărat, când a fost aproape de moarte.

Sa în-lege sa razgandit la scurt timp înainte de moartea sa şi a opri persecutarea creştinilor, a emis un edict, dar probabil el a făcut acest lucru la sfatul lui Diocletian. Ironic nu, conservate nu numai de la data decesului Roman de marilor oameni de stat, dar anul exactă a morţii sale (între 313 şi 316). Dar este bine cunoscut când a fost ucis la favoriteîmpărat mit a suferit pentru credinta lor. În ziua de executare a Mare Mucenic Gheorghe, 23 aprilie (6-5, N. PP.) Creştinii din întreaga lume efectuează în memoria acestui sfânt.

Diocleţian ştia cât de greu este să renunţe la puterea absolută, ca să devină cu uşurinţă un tiran, bazându-se pe forţă. Cuvântul lui Solon înţelept a fost aproape de el şi de înţeles. Împăratul a fost saptelea deceniu: "om mai puternic în a noua, dar mai slabe. Potrivit lui Solon vietii omului este schimbat la fiecare şapte ani după schimbarea dintilor la copii. De zile de salvie antice greceşti, ale căror legi utilizate şi dreptul roman, sa încheiat într-o mare de vârstă. El a scris poezii despre viaţă liniştită, paşnică, fiecare vârstă din care a recurs.

Diocleţian nu mai dorea să fie "tatal tuturor popoarelor" şi a inventat de un zeu păgân Ioviem, nu a vrut să pedepsească şi a iertării. El a abdicat şi a locuit în palatul său magnific, în creştere de fructe şi legume. Atunci când câţiva ani mai târziu el a oferit din nou să fie împărat cu putere absolută, el a spus cuvintele înţeleaptă a lui Solon: "Tronul de repaus nu se merită să trăieşti ... am mai distractiv livrarea de îngrijire pentru o gradina mare de a controla lumea."

Marilor oameni de stat ştia, renunţarea la putere asupra oamenilor, care aduce o mare bucurie legume cultivate cu propriile mâini.

vpomestie.ru


Vineri, 15 mai 2009
Vizualizări: 2396

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
180
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
239
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
93