ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cametei ca participanţi la nivel mondial supranaţionale sclavie algoritm de muncă productive, ţări şi popoare. Articolul № 3.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cametei ca participanţi la nivel mondial supranaţionale sclavie algoritm de muncă productive, ţări şi popoare. Articolul № 3. "Şi tu vei împrumuta multe naţiuni lui,
dar tu nu vei împrumuta
[Şi vei domni peste multe neamuri,
şi sunt peste tine nu se va prevala].
Biblia, Deuteronom 28:12


Scurt Economic Enciclopedia şi o serie de surse moderne definesc camătă ca acordarea de împrumuturi în numerar "extrem de ridicat" procent. Această definiţie suferă de lipsa de intelegere, deoarece nu specifică estimări cantitative. Este aceste piese, din nou, indică absenţa chiar elemente ştiinţifice în sfera economică. Conceptul de "extrem de mare" în mod egal să se aplice atât lobi de interes, precum şi la zeci şi sute de procente. Japonia, după cum se ştie, a redus rata de creditare la 0,15% pe an, considerând-o ca fiind extrem de ridicate, de pana la 0%. Este ghidat, se pare, şi SUA, condus economiei sale într-un impas la rate de împrumut extrem de ridicat de la 6,5% pe an şi reducând-o la ultima dată la 3,5%.

În istoria umanităţii referitoare la cametei schimbat în diferite ţări şi diferite perioade de timp. Anglia, numai în 1854 a refuzat să interdicţii şi restricţii legislative pe speculă, care funcţionează din secolul al XV-lea.

Multe culturi cametei a fost percepută ca un păcat grav, şi restrânse sau condamnat până la moarte. Angajatii nostri au considerat întotdeauna cametei ca un fenomen negativ, care este în contradicţie cu ideile de bine, bine, creatoare.

Să ne într-o formă foarte simplă pentru modelele obişnuite de zi cu zi arată mecanismul de funcţionare a cametei, expus în dicton popular.

El a mers o dată la un vecin, Ivan creditor să împrumute 100 de ruble pe an. El a răspuns la cererea sa, cu condiţia plăţii veniturilor cămătăresc 100% şi a transferului de topor ipotecare. I-am dat Ivan o toporisca, am bani, dar pe de reflecţie a decis că o sumă forfetară de a plăti 200 de ruble va fi dificil, şi, revenind la punctul de la jumătatea drumului, el sa întors în prima jumătate la o dată. Vine acasă şi crede că: "Nici bani, nici topor şi alţi 100 de ruble ar trebui. Dar lucru interesant este că toate acestea sunt strict pe lege. "

Că aceeaşi lege a fost devastat prin generarea unui set de Moldova, Rusia şi alte ţări din CSI. Nu vrei să spui conducerea Băncii Centrale că acesta va conduce la nivel naţional al fiecărui antreprenor, orice structură, proprie persoanelor care lucrează în sclavie cametei sălbatice, stabilind o rată de actualizare de timp la 210% pe an, şi cu o perseverenţă demnă de o mai bună, păstrându-l pe nu este nivel mai puţin nebun de 25% pe an la această zi? Încercările de a explica ascunde economice cu rea intenţie şi arbitrar stabilite prin prezenţa de creditare rata inflaţiei - este o substituire directă de cauză şi efect, o înşelăciune brut, destinată să nu înţeleagă mulţime.

O astfel de interpretare este asemănătoare cu încercările de a explica de ce vânturile leagănă ramuri de copaci. Inflaţia este, prin urmare, apare faptul că blocul financiare în mod spontan, bazat pe speculă, nu există venituri şi rezultă puterii de cumpărare, fără a crea ceva folositor social.

Este la fel de întrebarea relevantă poate fi solicitat şi conducerea unităţii financiare a ţării. Sunt aceşti absolvenţi nu îşi dau seama că împrumutul extern de la exercitarea de interes, pe care le conduc deja ţara ca un întreg în sclavie celebrul cămătar algorithmics biblice, având în vederelea în epigraf? În practica de control social util orice împrumut extern trebuie să se facă pe baza unei investiţii fără dobândă. Investitorul nu trebuie să pretindă de interes din aer, de la un necuvenit sau sustrase în alt jefuite de bani, dar numai în proporţie de profit real de a fi primit în ţară, cu participarea investitorilor. În caz contrar, vom intra în algoritmi standard jefuiesc ţări şi popoare, în conformitate cu care plăţile dobânzilor anuale sunt hoţi: Brazilia - 42 miliarde dolari, Mexic - 40 miliarde dolari, Ungaria - 20% din PIB (produsul intern brut), Indonezia - 18,6% din PIB, Argentina - 9% din PIB. Pentru comparaţie, menţionăm că, în timpul jugul mongol-tătară, am fost evaluat tribut adus 10% din produsul fabricat.

Prin urmare, devine evident faptul că împrumutul sharking sale în orice formă este nimic ca furt pur şi simplu. Specificul de furt doar în faptul că, pe baza stereotipurilor generat în mod intenţionat false, algoritmi de furt şi de jaf legalizat. Dacă scoate un vecin 100 de ruble, este o infracţiune, în cazul în care le-a luat la schema de mai sus, cooperarea culturală descris, este - venituri de afaceri. Diferenţa dintre "foarte ridicată" creditor şi moderată exact la fel ca şi între safecracker hoţ, hoţ de buzunare.

În terminologia ascunde acelaşi economice unele menţionate în continuare cămătari şi bancheri, oameni de afaceri al doilea rând, deşi ambele dintre ele sunt hoti venituri nu sunt legate de procesul muncii, dar numai cu dimensiunea ei, de asemenea, stabileşte rata dobânzii. La urma urmei, volumul de activitate al instituţiilor bancare nu se schimbă atunci când se administrează un credit de 1% pe an, sau este eliberat sub 100% pe an, dar schimbarea de venit la exact 100 de ori.
În beneficiul public economiei cametei fi interzise prin lege şi a dobânzilor de împrumut ar trebui să fie strict egale cu zero. În acest moment, elita economică, de regulă, pune întrebările nedumerit: "Ce, apoi, va exista un sistem bancar?" Explică faptul că sistemul bancar, ca domeniul de aplicare al serviciului trebuie să precizeze în baza unui contract de muncă specifice pentru a primi o parte din aceste venituri, care creează un ofertei consumatorului de sistem. Chance şi regimul de finanţare a bugetului sectorului bancar. Ea poate obţine de afaceri şi a veniturilor, lucrând într-un mod de fonduri de investiţii, şi care au venitul lor, ca doar o parte specifică din venitul obţinut în comun de producţie în sectorul real în crearea de produse social utile. Numai dacă aceasta rămâne cel mai important principiu: venitul este secundară şi este direct proporţională cu volumul de produse stabilite şi a serviciilor prestate. În formarea acelaşi autoreglare venit cămătăresc, fără relaţia cu produsul intern brut este cunoscut a fi dezechilibru practic inevitabilă a cererii şi ofertei. Acest dezechilibru duce la inflaţie inevitabil, creşterea preţurilor, criza economică.

Iată câteva argumente în încheierea de a nu fi singur în abordările noastre. Este cunoscut faptul ca bancile islamice nu au dreptul de a primi nimic în formă de venit din dobânzi. Coranul permite doar equidimensional sume de schimb şi priorităţile economice sunt direct spre deosebire de Biblie, în ceea ce priveşte furnizarea de bani de la interes, ca grea păcatul cel mai mult. "Cei care se răzbuna, va creşte (Ziua Judecăţii) va creşte pe măsură ce o care Shaitan de atingerea lui sa transformat într-un nebun . Le ca o pedeapsă pentru ceea ce au spus: "Adevărat comerciale - la fel ca cea a razbunarii." Dar comerţul Allah a permis, răzbunare interzis. Dacă pentru cineva (de la cămătari) vine de la Allah avertisment, iar dacă el va face în funcţie de acest avertisment, el va fi iertat păcatele trecutului său (". Coran, Sura 2:275)

Alexander Puşkin, care a avut acces la informaţii cu privire la modelele globale în supranaţionaleGuvernul, în forma grafica este profund simbolică a exprimat atitudinea sa faţă de rata dobânzii şi viitoare a cametei.
"Imp. ei tucked sub copita
Pornirea bani creditor în focurile iadului.
Hot afumat prin picurare grăsime
Şi umplute însuşi pe foc cămătar coapte.
... "Această sancţiune este sensul mare:
Unul dintre muncile întotdeauna au avut în subiect,
debitori Fat supt acest vechi rău
Şi s-au întors fără milă pe lumea ta. "

(Puşkin, PSS vol.3-1, Moscova, 1995, str.281)

Nu avem nici o îndoială că era întruchiparea timp practice de predicţii profetice figurativă şi simbolică a lui Aleksandr Puşkin.

Jan Koreush.
Prin articole materialai VA Efimov.

Miercuri, 07 februarie 2007
Vizualizări: 4300

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1020
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
364
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
478
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
389