ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cancerul este vindecabil, pur şi simplu nu este convenabil pentru cineva …
Teoria privind natura procesului oncologic este creşterea ciupercii Candida. Acest lucru l-a înţeles medicul oncolog Tullio Simoncini și, desigur, au apărut problemele, deoarece el în mod deschis a început să vindece rapid oamenii.

 

Crima lui a constat în faptul că el a înțeles că tumorile maligne sunt ciupercile Candida crescute (o ciupercă de drojdie care are o natură parazitară şi trăiește în fiecare om. Sistemul imunitar puternic ține Candida sub control, dar dacă organismul este slăbit, ciuperca se răspândește prin tot corpul, provocând tumori maligne).

Simoncini este de părere că cancerul este ciuperca Candida crescută și că explicația tradițională a naturii cancerului este total greșită. Fiind specialist în domeniul oncologiei şi tulburărilor metabolice, medicul a mers împotriva metodelor tradiționale de "tratament" al cancerului. Privind suferințele oamenilor în timpul așa-numitul tratament și copiii murind de la chimioterapie şi radiaţii, el şi-a dat seama că cancerul nu este tratat corect și a început să caute o altă cauză a maladiei. El a constatat că toate tipurile de cancer prezentau același comportament, indiferent de organ sau țesut în care se formau tumori. Toate tumorile maligne au fost de culoare albă, ca şi ciuperca Candida, şi s-a dovedit că este un proces demarat de organismul însuşi pentru a se proteja împotriva candidozei ...

Dacă vom lua în seamă această ipoteză, atunci boala decurge după scenariul următor: ciuperca Candida, de obicei, controlată de o imunitate puternică începe să se înmulțească într-un organism slăbit și formează un fel de "colonie". Atunci când un organ este infectat cu candidoză, imunitatea încearcă să-l protejeze de invazia străină. Celulele sistemului imunitar construiesc o bariera de protecţie din celulele organismului. Anume aceste celule medicina tradițională le numeşte cancer. Se consideră că răspândirea metastazelor în întregul organism este creşterea celulelor "maligne" în organe și țesuturi. Dar Simoncini, susține că aceste metastaze sunt cauzate de creşterea ciupercii Candida în organism. Iar ciuperca poate distruge celulele sistemului imunitar care funcționează în mod normal. Sistemul imunitar este cheia de recuperare.

În fiecare an, numărul de pacienţi cu cancer este în creștere. Un război bine planificat împotriva sistemului imunitar uman a devenit tot mai acerb. Sistemul imunitar este slăbit de produse alimentare, aditivi alimentari, pesticide si erbicide, vaccinări, tehnologii electromagnetice și cu microunde, produse farmaceutice, stresul vieţii moderne, etc.

Copiii sub doi ani primesc aproximativ 25 de vaccine. Însă în această perioadă imunitatea doar se formează! Ce dezactivează cel mai rapid sistemul imunitar? Chimioterapia. Adăugaţi aici şi radioterapia. La ziua de azi sunt cele mai eficiente metode de distrugere a celulelor organismului. Tratamentul cel mai modern recunoscut de cancer se bazează pe postulatul (postulat - o opinie care nu este dovedită, dar adoptată ca cea adevărată din cauza unei necesităţi teoretice sau practice) că celulele canceroase vor fi ucise mai devreme decât celulele sănătoase ale pacientului. Compuşii toxici ai chimioterapiei ucid celulele sistemului imunitar.

Însă Candida nu dispare. Rămăşiţele sistemului imunitar nu sunt capabile să mențină controlul asupra celulelor Candida. Ciuperca migrează în alte organe și țesuturi. Cancerul se răspândeşte prin tot corpul. Cei care parcă s-au recuperat după o intervenție chirurgicală și chimioterapie pur și simplu au primit o "bombă cu ceas". Imunitatea este distrusă. Apariţia recidivelor este o chestiune de timp. Cu alte cuvinte, chimioterapia ucide oamenii pe care se presupune că ar trebui să le trateze. Chimioterapia tratează doar bolile infecțioase transmise în mod sexual, numite viață.

Pentru a vindeca cancerul, este necesar să întăriţi sistemul imunitar, ci să nu-l slăbiţi. Când Simoncini a înţeles că cancerul are o natură fungică, el a început să caute un fungicid eficient. Dar în același timp, a devenit clar că medicamentele anti-fungice nu funcționează. Candida „mutează” rapid și se adaptează la medicament chiar şi hrănindu-se cu el. Și a rămas doar o veche substanţă, verificată, ieftină și accesibilă împotriva celulelor fungice – bicarbonatul de sodiu - ingredientul principal al bicarbonatului.

Pentru un motiv oarecare, ciuperca nu se poate adapta la bicarbonat de sodiu. Pacienții lui Simoncini beau soluția din bicarbonat de sodiu sau este injectată direct în tumoare cu ajutorul unui dispozitiv care seamănă cu un endoscop (un tub lung folosit pentru examinarea organelor interne).

În 1983, Simoncini a tratat un italian pe nume Gennaro Sangermano, căruia medicii i-au prezis moartea din cauza cancerului pulmonar cu câteva luni mai târziu. După un timp scurt, omul s-a vindecat complet. Cancerul a dispărut. Entuziasmat de succesul altor pacienţi, naivul Simoncini a prezentat concluziile sale Ministerului italian al Sănătății în speranța că acesta va începe studiile clinice și va verifica cum funcţionează metoda sa. Dar instituția medicală italiană nu numai că nu a luat în considerare cercetările sale, ci și i-a anulat licenţa medicală pentru tratarea pacienților cu medicamente care nu au fost aprobate. Mass-media au lansat o campanie împotriva lui, ridiculizându-l personal și turnând noroi asupra metodei sale. Și toate acestea în timp ce milioane de pacienţi mor în chinuri mari din cauza chimioterapiei "dovedite" și "sigure", iar medicii continuă să interzică tratamentul cu bicarbonat de sodiu.

După ceva timp el şi-a continuat munca. Acum lumea știe despre el datorită internetului. Acest medic tratează chiar și cazurile cele mai disperate de cancer cu bicarbonat de sodiu, simplu și ieftin. În unele cazuri procedura durează luni de zile, iar în altele (de exemplu, cancerul de sân) - doar câteva zile. Deseori Simoncini, pur şi simplu spune oamenilor ceea ce au de făcut la telefon sau prin e-mail. El nu este prezent personal la tratament, însă rezultatul depășește toate așteptările.

Site-ul: http://www.cancerfungus.com/ru/

 

 

 

Sursa: vk.com

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 01 iunie 2013 17:00
Vizualizări: 12009

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
535
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
963
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
533