ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Care locuiesc în apropierea gunoi: provocare a secolului XXIAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dacă lucrarea nu reuşeşte, atunci orice încercare de a salva ei doar ar agrava situaţia.

4-lea drept Fineygla


Faptul că viaţa este aproape de depozitele de deşeuri este nesigur, este cunoscut pentru toată lumea. Potrivit normelor, locuit de oameni trebuie să fie de cel puţin 500 de metri (şi în mod ideal, - 2-3 km) să se retragă de la depozitele de deşeuri publice. Pentru zona de standarde oficial cel foarte respectat, şi cum să se ocupe de gropile ilegale, care a atras aproape de instanţă, cetăţenii de multe ori nu ştiu.

Instalaţii chimice încredere Pasind pe întreaga planetă, lasand in urma munti de gunoaie toxice incendii, pe tocuri de ei provin producătorii care nu sunt produse reciclabile. Mormane de gunoaie sunt completate de tone pe zi de deşeuri, fac obiectul unui dumping în curăţenia orăşenilor de tarabă şi containere de gunoi stradal (apropo, ruşii au un secundar "producţia" de deşeuri la 250 kg / an).

Poligoane chadyat regulat de fum acru, în ciuda faptului că arderea de gunoi în depozite de deşeuri menajere este interzisă prin articolul privind "cerinţelor de igienă la conţinutul şi eliminarea depozitelor de producţie şi consum SanPiN 2.1.7.1322-03 RF. Instalaţiile de prelucrare a deşeurilor acolo, dar ei nu pot face faţă cu volume în creştere.

Ecologistii sunt semnale de alarmă în ceea ce priveşte construirea necontrolate cartiere noi zone ocupat anterior de poligoane, dar "de elita" clădirile noi şi moteluri în zonele contaminate apar ca ciupercile după ploaie otrăvitoare. O clauză care să ateste că terenul nu este adecvat pentru construcţia de copii şi instituţiilor medicale, pur şi simplu uitate.

Majoritatea dealerilor necinstit suferă de rezidenţi de la distanţă de centrul zonelor metropolitane - există un risc mare de a deschide o noua productie de dăunătoare sau de construcţie pe un spot discutabilă.

Aceasta este tot teorie. În practică, orice rezident al orasului poate deveni o "victimă" a celui mai apropiat coş de gunoi. Iar inamicul numărul unu, nu are o licenţă de RTN tanar firma concediat vase de lut, şi vecinii lor proprii. În multe feluri, apariţia unor "Câmpul de Minuni" defineşte lipsa de gunoi organizare adecvată şi poate Rusă ... banale.

În cazul în care pentru a merge în caz de depozite de deşeuri naturale apropierea casei tale? În fiecare oraş din Rusia are un management urban de specialitate, ale cărui atribuţii includ eliminarea şi prevenirea pomoek neautorizate. Cu toate acestea, garantează că personalul musorozahvata grupul "Rush imediat in lupta cu inamicul" nu este de prospeţime în primul rând, nr.

Doar o cale de ieşire - prin ele însele, porc malware, care strica imaginea luminoasă a oraşelor ruseşti. Start mici - nu se arunca gunoi.

Sursa: ecoportal.ru o condiţie prealabilă pentru EUROCONSULTING

Luni, 28 septembrie 2009
Vizualizări: 3880

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
224
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
192
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
128
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
194