ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici?

 

Proaspetele mămici, dar și cele deja experimentate, știu cât de important este să îți poți croi timp pentru o sesiune de cumpărături, atunci când bebelușul nu are cu cine rămâne sau când ai treburi casnice care nu suportă amânare. Dacă ai fost și tu pusă într-o astfel de situație, dar nu ai știut cum să găsești soluția cu brio, atunci din prezentul material poți afla care sunt avantajele unui shopping online sigur și de calitate, destinat părinților ocupați. Un exemplu de succes în acest sens este magazinul online pentru bebeluși Mamico.md, un veritabil lider pe piața autohtonă a produselor pentru copii. Află din acest material de ce și cum trebuie să faci cumpărături din acest portal online.

Un proces 100% online și extrem de comod

Uită de drumurile interminabile prin magazine și dezamăgirile care te încearcă de fiecare dată când nu găsești un produs indispensabil pentru copilul tău. Cu doar un click poți rezolva problema. Accesează portalul Mamico.md și alege jucării, produse de igienă sau hăinuțe de la cele mai renumite mărci mondiale: Nuk, Pampers, Chicco etc. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceea de ce ai nevoie, să introduci corect datele de contact, implicit adresa de livrare și să alegi modalitatea de achitare. Apropo, ai cinci tipuri de achitări disponibile: cash la livrare, cu cardul la livrare, cu card online, prin transfer bancar sau cu certificat valoric. Nu doar că scapi de grija de a avea mereu bani la îndemână, ci poți valorifica inclusiv certificatele cadou.

Livrare direct la ușă

După ce ai ales produsele dorite, comanda confirmată îți va fi livrată conform graficului prestabilit. Livrările se efectuează de luni până sâmbătă, în intervalul orelor 10:00 și 19:00. Evident, nu vei fi luată prin surprindere, deoarece curierul te va telefona preventiv, cu 20-30 de minute înainte de livrare. Ține cont de faptul că produsele plasate în comenzile confirmate în prima parte a zilei, vor fi livrate în aceeași zi. Celelalte comenzi vor fi livrate în ziua următoare. Comenzile plasate în a doua parte a zilei de sâmbătă, sau duminică, vor fi livrate luni. Comenzile plasate cu adresă de livrare în afara Chișinăului ajung în decurs de 1 zi, la destinație, contra taxei de 49 lei. Cele din interiorul Chișinăului sunt gratuite, dacă suma coletului depășește 299 lei.

Garanția calității și siguranța returnării

În calitatea ta de client ai câteva garanții la orice achiziție efectuată în magazinul pentru copii Mamicomd. În primul rând, te bucuri de calitatea și integritatea tuturor produselor alese, deoarece comanda ta se va verifica minuțios de specialiștii Mamico. În al doilea rând, ai 14 zile la dispoziție să returnezi produsul achiziționat, dar acesta trebuie să fie intact, nu trebuie să conțină urme de intervenție, sau alte defecte vizibile, atât la nivel funcțional, cât și vizual. Nu uita să păstrezi bonul sau factura și ambalajul original și nedeteriorat al produsului.

Expertiză profesionistă și timp economisit

În cazul în care ești indecisă în privința anumitor produse, poți utiliza cu ușurință chat-ul online al magazinului Mamico.md, în care vei primi toate răspunsurile pertinente. Acest lucru îți va economisi timpul și nervii, pe care îi pierzi în cazul cumpărăturilor clasice.

Dacă te-am convins de avantajele unui shopping online de zile mari, atunci nu uita că magazinul online pentru bebeluși Mamico.md îți pune la dispoziție nu doar un sortiment larg de produse, ci și cele mai avantajoase prețuri, însoțite de un întreg sistem de loialitate pentru cei mai fideli clienți. Fă-ți timp pentru o sesiune de cumpărături online confortabilă și rapidă!

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici? 

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici? 

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici? 

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici? 

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici? 

Care sunt avantajele shopping-ului online pentru mămici? 

Joi, 05 martie 2020
Vizualizări: 230

Citiţi de asemenea

Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
5
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
21
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
39
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
48