ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Care sunt filtre de apăCare sunt filtre de apă


Dacă dorim să bem în continuare apa curată de la robinet, atunci este necesar să procurăm un filtru de purificare fină de uz casnic.

Cele mai ieftine sunt filtre de apă de tip ulcior. Ele conţin un cartuş convenţional din carbon activat, care vă permite să scăpaţi de gustul şi mirosul apei. Astfel de  filtre sunt ieftine şi un cartuş funcţionează de obicei pentru 350-400 de litri de apă. Cu toate acestea, aceste filtre nu pot elimina particule de metale grele şi pentru a lupta cu apă dură, trebuie să cumpăraţi filtre cu membrană.

Ele sunt numite, de asemenea, filtre de osmoză inversă. Astfel de filtre pot purifica apa la un nivel molecular, care în rezultat oferă adevărate moleculele de apă şi nimic mai mult. Dar nu întâmplător, apa obţinută este numită moartă, deoarece în ea lipsesc orice săruri, necesare pentru organismul uman. Dacă o lungă perioadă de timp folosiţi apa din aceste filtre, puteţi deteriora grav organismul dvs.

Dar există, de asemenea, filtre cu cartuşe care conţin răşini speciale, ele elimină din apă în mod eficient sărurile grele. Dacă apa dvs. este suprasaturată cu mangan sau fier, atunci astfel de filtre sunt pentru dvs.

Nu este nici un secret că după oprirea apei calde sau reci, următorul flux de apă este ruginit şi periculos din cauza bacteriilor! Acest lucru se datorează faptului că conductele de apă sunt aproape unul de altul şi de multe ori se suprapun cu ţevile  de canalizare, şi dacă undeva se opreşte apa, începe sa lucreze efectul de vid şi  apele reziduale umane poate nimeri direct în apeduct! Pentru a vă proteja de  situaţii similare, aveţi nevoie de filtre care dezinfectează apa. Astfel de filtre sunt dotate cu patroane speciale cu clor, care purifică apa de orice bacterii. Compania "Ranon-Ecologie" pe lângă Universitatea de Chimie şi Tehnologie din Rusia Mendeleev, care se ocupă de purificarea apei pentru oraşul Moscova, recomandă să instalaţi aceste filtre în casă.

Dar pentru ca aceste filtre să dureze mai mult, se recomandă să instalaţi elemente filtrante la intrare, acestea vor reţine orice resturi mecanice (pietre, nisip), adesea găsite în sistemul de distribuţie a apei.

Dacă nu aveţi filtru şi trebuie să conectaţi sistemul „Rodniciok”, există o cale de ieşire din această situaţie. Instalaţi un ataşament la filtru pe robinet şi apă de intrare va fi mai curată. În plus, urmaţi şi sfaturile pentru purificarea apei în condiţiile casnice cu mijloace naturale.

 

 

Sursa: ecologico.ru

 

Joi, 27 octombrie 2011
Vizualizări: 3781

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
223
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
414
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
295
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
421