ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Carl LewisAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Mare atlet american care a concurat la Jocurile Olimpice de nouă ori mai 4, sa născut 07/01/1961, vegan:

Poate un atlet de clasă mondială, fiind la o dieta vegetariana, achiziþie proteine de ajuns pentru a participa la concursuri? Am constatat că pentru a fi un atlet de succes, un om nu are nevoie de proteine de origine animală. De fapt, cele mai bune rezultate pe treadmill, am arătat în primul său an veganstva. În plus, continuă să mănânce pe-vegetarian, am ţine sub control greutatea mea şi mă bucur cu forma mea (ştiu că sună un pic elegant, dar noi toţi vrem să fie mulţumit cu forma lor). Am continua să mănânce cu plăcere şi simt grozav.

De nouă ori mai mare campion olimpic 1984 (cursa 100 şi 200 releu 4x100 de metri, saritura in lungime), 1988 (care rulează la 100 de metri, saritura in lungime), 1992 (saritura in lungime, 4x100 m releu), 1996 (saritura in lungime).

timp campion mondial şi opt: 1983 (a alerga 100 de metri, saritura in lungime, 4x100 m releu), 1987 (saritura in lungime, 4x100 m releu), 1991 (cursa 100 metru releu 4x100 m).

Înzecit record mondial titular în sprintul de funcţionare şi sărituri în lungime.

1983 Campionatele Mondiale de la Helsinki. 22 de ani, K. Lewis a castigat trei premii de top: in cursa pentru 100 de metri în săritură în lungime şi 4x100 de metri releu
1984 Jocurile Olimpice de la Los Angeles. Lewis repetate feat Jesse Owens: Victorie în cursa 100 şi 200 m, saritura in lungime si 4x100 releu pm
1987 Campionatele Mondiale de la Roma. medalii de aur pentru săritura în lungime şi 4x100 m releu
1988 Jocurile Olimpice de la Seul. De aur pentru săritura în lungime şi să fie difuzate la 100 m
1991 Campionatele Mondiale de la Tokyo. Cea mai mare recompensă pentru rularea de 100 de metri şi 4x100 de metri releu
1992 Jocurile Olimpice de la Barcelona. Două medalii pentru cea mai mare: pentru săritura în lungime şi 4x100 de metri releu
1996 Jocurile Olimpice de la Atlanta. Câştigarea salt lung.

De două ori numit cel mai bun atlet din lume - în 1988 şi 1991.

Printre primele 25 de sportivi din secolul XX pe planeta Pamant cum a fost votat de către Asociaţia Internaţională de Sporturi de presă (SAPI).

Cel mai bun atlet al secolului XX, laureat al secolului Prix-ul IAAF (Federaţia Internaţională de Atletism) a fost numit Carl Lewis.

Recunoscută ca fiind "cel mai bun atlet din toate timpurile."


Istorie Carl Lewis

Карл Льюис - великий американский атлет - веган Introducere la legume-reteta carte "Foarte vegetarian"

Poate un atlet de clasă mondială, fiind la o dieta vegetariana, achiziþie proteine de ajuns pentru a participa la concursuri? Am constatat că pentru a fi un atlet de succes, un om nu are nevoie de proteine de origine animală. De fapt, cele mai bune rezultate pe treadmill, am arătat în primul său an veganstva. În plus, continuă să mănânce pe-vegetarian, am ţine sub control greutatea mea şi mă bucur cu forma mea (ştiu că sună un pic elegant, dar noi toţi vrem să fie îndeplinite conformitate cu forma lor). Am continua să mănânce cu placere, si sa se simta minunat. Şi aici este povestea mea.

Când am crescut în New Jersey, am iubit întotdeauna legume. Am fost sub influenţa mamei sale, care a considerat că este important pentru o dietă sănătoasă, cu toate că am mânca cu regularitate carne, pentru că acest lucru a fost cerut de către tatăl meu. Ca un student de la Universitatea din Houston, am folosit carne şi a încercat să controleze greutatea lor în mod greşit - sărind peste mese. Mi-e dor de multe ori micul dejun, un prânz mânca lumină, şi a primit apoi partea lui de cina - chiar inainte de a merge la culcare. În plus, aceasta dieta a fost incorectă, deoarece a ratat mese, dar eu încă mai păstrează cel mai rau mod posibil, deoarece corpul tau nevoie de patruoră sa asimileze si inainte sa te duci la culcare.

În mai 1990, realizând că încercările de a controla greutatea lor prin golurile mese ma rănit, am decis să schimbe dieta lor. Pentru câteva săptămâni, am întâlnit doi oameni care au schimbat felul meu de a gandi si de a manca. Primul a fost Jay Kordic, cu care am întâlnit la un post de radio Houston, unde a lucrat în dimineaţa. El a venit să vorbească despre storcătorul de fructe sale. El a spus că un suc de o jumătate de litru şi mai proaspete o zi veţi adăuga putere, la intarirea sistemului imunitar şi reduce riscul de rele. Câteva săptămâni mai târziu, în timpul am fost implicat în promoutinge la rularea în Minneapolis, am întâlnit cu Dr. John McDougal, un medic, care învaţă că o bună nutriţie este stare bună de sănătate - nu face publicitate atunci când ultima sa carte. Dr. McDougall mi-a făcut promisiunea de a merge întâi să o dieta vegetariana, si apoi îndeplini această promisiune.

Îmi amintesc bine cum, în iulie 1990 a decis pentru a comuta la dieta vegetariana. În timp ce am participat la concursuri în Europa. Sambata am mâncat Sosyk spaniolă, şi pe luni a început să mâncaţi vegan inch Cea mai grea parte pentru mine a fost pentru a schimba obiceiurile lor cu transmiterea de mese pe o dieta uniformă pe tot parcursul zilei, că mult mai sănătos. De asemenea, am renuntat la sare după gust şi la înlocuit cu suc de lamaie.

În primăvara anului 1991, opt luni după ce am început să mâncaţi alimente vegetarian, m-am simţit slab şi sa gândit că dieta mea pentru a adăuga proteinele animale. Cu toate acestea, dr. McDougall, a explicat că, apatie mea a spus că am nevoie de mai multe calorii, şi nici proteine animale, pentru că am practicat timp de ore pe zi. Când am crescut rata de calorii, puterea a revenit la mine. Am băut o jumătate până la doi litri de suc pe zi. Eu nu mănânc produse lactate. Şi pentru mine, ca un atlet, a fost cel mai bun an!

Tu decizi ce ai absorbi. Nimeni nu poate forta sa aveti ceea ce nu vrei să aibă. Ştiu că mulţi oameni cred ca mancarea vegetariana - şi, în special vegetarian - nevoie de unele sacrificii. În această carte Dzhennekin Bennet arată că consumul de alimente vegetariene - nu înseamnă mananca insipidă. După cum spune ea, "veganstvo - un stil de viaţă sybaritic, deoarece întotdeauna veganii mancam mai bine, numai că natura poate oferi." Aici veti gasi retete de la care aţi gura de flux. De altfel, acest lucru include câteva reţete de propriul meu.

Ţineţi minte că veganstvo necesită o relaţie bună pentru organismul dumneavoastră şi responsabilitatea faţă de lumea din jurul nostru. Cele mai multe nu ştiu ce rău facem pentru noi înşine şi lumea noastră, din cauza ceea ce mâncăm. Încercaţi timp de o săptămână să-şi noteze tot ceea ce mânca şi bea. S-ar putea fi surprins de suma de mâncat gustări dvs. rapid, o multime de moduri pe care le consuma lapte şi brânză, şi cel mai rău dintre toate - cat de mult mananca fast-food.

Cele mai multe snack-uri, cum ar fi cookie-uri, chips-uri, dulciuri, cartofi prajiti sau bauturi racoritoare - este un produs de foarte prelucrate, care au pierdut mai multe substanţe nutritive. Chiar mai rău este că cele mai multe dintre aceste produse sunt grasimi saturate, sare şi substanţe chimice. De exemplu, sac de 45 de uncii de chipsuri de cartofi prăjiţi are ca de multe calorii ca un cartof copt de dimensiuni medii, dar grăsime în ea mai mult de 70 de ori, şi sare - la 20 de ori. Brânzeturi şi alte produse lactate contin o multime de grasimi saturate, care bloca arterele, precum şi colesterol. În cele mai multe brânzeturi 70 - 80 la sută din calorii - calorii sunt cuprinse în grăsimi.

Ai nevoie de a fi supliment atent atunci când mănâncă în restaurante fast-food. Împreună cu creşterea consumului de fast-food nesănătoase, într-o societate creşte şi obezitate, care acum yavlyaetsya două prichnoy moartea frecvenţă în Statele Unite, al doilea doar la fumat. În cartea "Fast Food Nation de Eric Schlosser citează faptul că astăzi obezitatea în rândul copiilor americani apare de două ori la fel de des ca acum 25 de ani. Şi ori de câte ori oamenii nu consuma fast-food dăunătoare, talie începe să câştige în greutate. De exemplu, în perioada 1984 - 1993 în Marea Britanie şi-a dublat numărul de restaurante fast-food. Şi procentul de obezitate în rândul adulţilor - prea. Când unii oameni cu exces de greutate au fost o raritate in Japonia. Restaurante, fast-food ajuns acolo acum 30 de ani - şi acum o treime din oameni japonezi cu varste cuprinse intre 30 - 40 ani sunt supraponderali.

Corpul tau - acest lucru este templu. Dacă l-ai hranei pentru animale în mod corespunzător, şi vă va răsplăti bine si veti trai mai mult. Având grija de corpul tau, cu toate acestea, presupune un angajament şi efort. Am trecut la dieta vegetariana pentru sănătatea lor şi continuă să adere la acesta, în principal, astfel încât acelaşi. Mai multe persoane sunt veganii, din motive etice sau religioase. Oricare ar fi motivele pentru care aţi pitates alimentare plantelor, "Foarte vegetarian" va va ajuta sa o faci cu bun gust.

Sursă

Miercuri, 28 aprilie 2010
Vizualizări: 2809

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
307
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
285
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117