Cartea sfârşitul ambalarea dominaţia de ambalaje cu bule

/ Vizionări: 6486

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Hartie de impachetat


În fiecare an, numărul de bunuri să fie transportate creşte. La momentul aceleaşi creşteri a numărului de ambalaje de protecţie utilizate cu bule (da-da. .. bule foarte miracol, care nu pot să mă smulgă). Acum, producţia de ambalaje de protecţie, cum ar atins proporţii enorme. Desigur, ambalate cu bule foarte eficient protejează produsele si cantareste un pic, dar ceea ce este confectionat din plastic, este încă o altă ameninţare pentru mediu.

Designeri Vonzhe Lee (WonJae Lee), Kim Sunki (Sunkyu Kim) şi Sangzhun Khan (Sangjun Hahn) au propus un înlocuitor demn, care ar pune capăt dominaţiei de bule. Ei o numesc produsul lor, pur şi simplu Bumazhnyaya ambalaj (Wrap Cartea).

Hartie de impachetat

Nouă invenţie este o hârtie groasă cu crestaturi simetrice, care oferă o protecţie eficientă ca de ambalare cu bule. Dar, în acelaşi timp, înveliş de hârtie este uşor de descompus, rezultand o conştiinţă de clasă de consumatori şi ecologiştii în deliciu.

Hartie de impachetat

Nu este clar cum un astfel de pachet va fi flexibil. Cu toate acestea, fără îndoială, va găsi clienţii săi şi puternic împinge înapoi poziţia "miracol bule.

Prin Eco-way.org

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137