ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Casa lui. House. Patrimoniu …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Locuinţe corespunzătoare este esenţială pentru familie şi fericire personală. Însă, pentru mulţi este încă un vis nu-l permite. Asistenţă în punerea în aplicare pe care le oferă partid "Rusia Unită". Proiectului de realizare a vis "responsabil de vice-preşedintele Dumei regionale Tyumen Victor Ray


Mult a fost făcut, dar este evident că pentru a rezolva problema locuinţelor, concentrându-se numai pe-naştere clădire înaltă, nu va reuşi. Care este de ce exista o nevoie în proiectul de a crea condiţiile pentru development de masă de low-naştere de construcţie. Acest proiect în 2006 a devenit parte a proiectului "Rusia Unită" casa lui ".

- Care sunt scopurile şi obiectivele proiectului "Casa mea"?

- Obiectivul principal al proiectului este de a oferi populaţiei din Federaţia Rusă, în condiţii de care au nevoie de locuinţe mai bune, joase de locuinţe pentru tipuri individuale la preţuri accesibile. precum şi dezvoltarea unor mecanisme financiare pentru proiectele de investiţii Ca şi programe.

Sarcinilor care stau în faţa noastră, oferă sprijin pentru a reduce costurile de construcţie, inclusiv prin utilizarea tehnologiilor moderne de-naştere clădire low şi crearea de sisteme inginerice autonome, dezvoltarea şi financiare mechanisms instituţionale pentru a asigura posibilitatea de creditare pentru persoanele cu ţările cu venituri medii, precum şi capacitatea de a refinance ipotecare împrumuturi şi ratele dobânzii mai mici pe ele.

De asemenea, proiectul prevede implementarea unor programe de stat în domeniul construcţiilor din cauza formării de surse de finanţare pentru neprotejate categories social a cetăţenilor (veterani şi persoane cu handicap, sectorul public a lucrătorilor, orfani, etc),-competition Russian Totul pentru construcţia de stat printre companiile care detin producţia tehnologiilor moderne cu de capital de cel puţin 1 miliarde de ruble. Conform rezultatelor concursului va fi compania de productie noi, în cazul în care statul ar trebui să intre de capital sale în valoare de 25 1 50% +1%.

"Casa mea" sugerează formarea de "proiecte de investiţii sociale, asigurând implicarea resurselor de investiţii private în punerea în aplicare a programelor guvernamentale sociale şi mecanismele de formare de reapariţie şi rentabilitatea investiţiilor efectuate.

Pentru referinţă: numerele de locuinţe sunt acum aproximativ 3 miliarde de metri patrati. m. În perioada 2008 - 2025 trebuie să introduceţi cel puţin 2 miliarde patrati de metri de locuinţe până în 2015 pentru a oferi un pătrat. m pe cap de locuitor şi în viitor nu facem mai mici la bar. naţionali de proiect de monitorizare a arătat că, în 2006 locuinţe puse la 15% mai mult decât în 2005, dar în conformitate cu estimările experţilor, până la 90% din cantitatea merge la doar 14% din familiile cu venituri ridicate. Prin urmare, este necesar să se gândească serios despre disponibilitatea proprii sau închiriate de cazare confortabile pentru familii de toate grupurile sociale.

Şi tocmai în aceste condiţii, programul de joase construirea de masă este foarte promiţătoare şi devine un mare potential. În toate ţările dezvoltate, marea majoritate a oamenilor locuiesc în vile, cabane,-naştere clădiri mici. În clădiri monolitice va avea cea mai mare parte un centru de birouri administrative. Rusia pentru o lungă perioadă de timp a fost în contradicţie cu tendinţele mondiale, forţând construirea de prefabricate şi apartament cladiri monolitice. Între timp, creşterea cladiri evident-avantaje scăzută: condiţiile de mediu şi mai mult, este important numai în ajutorul de stat pentru a asigura infrastructura necesară său clădire. Concomitent cu constructia de case ar trebui să fie grădiniţe, şcoli, spitale, centre comerciale, se păstrează conceptul arhitectural uniformă, care va influenţa favorabil confortului psihologic pentru rezidenţi.

Bază pentru realizareaProiectul tion parte din regiunea Tyumen definite de dezvoltare regională programul partidului şi punerea în aplicare a părţii de "casa lui". Conceptul acestui program este de un sistem de organizare,, tehnologice, sociale şi juridice evenimente pentru a construi un sistem eficient de întreţinere şi dezvoltarea de "casa lui", în cadrul proiectului naţional "şi confortabilă locuinţă - pentru cetăţenii ruşi."

Locuinte - veşnică. Locuinte - specifice produsului, dar necesare pentru a garanta că o persoană poate trăi o viaţă normală şi simţi în siguranţă. Şi este foarte important să nu uităm că avem categorii diferite de oameni. Nu sunt cei care nu sunt în măsură să rezolve problemele lor şi trebuie să fie întotdeauna protejate prin programe guvernamentale - sunt veterani, persoane handicapate, tineri şi familiile, sectorul public a lucrătorilor, orfani. Şi acolo sunt oameni care pot rezolva problemele proprii, şi au nevoie de la singurul stat to the crea condiţii for acest lucru, pentru a simplifica procedurile de aprobări, permise, terenuri. Pentru ei, ipoteca a fost mecanismul cel mai accesibil financiar. Am văzut de la an la an, creditul ipotecar a crescut, dar azi acest proces este oprit. Şi avem nevoie de a pune în aplicare rapid un set de măsuri pentru a preveni o astfel de tendinţă.

- Criza de azi este influenţat cumva scopurile şi obiectivele proiectului "Casa mea"?

- Lista obiectivelor stabilite anterior şi obiective ale proiectului nu poate afecta criza, ci pentru că extinde foarte mult lista de evenimente, în special în situaţii de criză şi posibilele schimbări în timp în obţinerea de rezultate.

În scopul de a neutraliza impactul crizei, avem nevoie să pună în aplicare rapid un set de măsuri să nu sprijine doar industria de construcţii din Rusia, dar, de asemenea, sistemul bancar naţional, nu de stabilitate, care nu va fi capabil să dezvolte sectoarele cheie ale economiei.


În industriile majore, inclusiv de construcţii, ne-am castigat un ritm bun, şi este important pentru a nu pierde, ci mai degrabă să construiască. Şi pentru acest lucru în ţara noastră dispune de toate condiţiile necesare, trebuie doar să facă totul profesional şi rapid.

Se poate observa că această criză va face şi câteva aspecte pozitive. ajusta în mod semnificativ preţurile în jos. Companii să se gândească serios despre optimizarea costurilor, reducerea proporţiei de cheltuieli inutile şi, prin urmare costul de locuinţe va scădea.

Şi aici rolul de partid doar pentru a se asigura că acţiunile lor şi posibilitatea de a combina eforturile tuturor părţilor interesate în rezolvarea problemelor, oferind o masă pentru construcţia de locuinţe individuale, respectând în acelaşi timp interesele părţilor în sine, de multe ori nu coincid. Găsiţi o cale de mijloc pe o gamă largă de aspecte, ezita timp de decenii, prin implicarea în procesul de maximizare a numărului de profesionişti - şi non-membri de partid. Că managerii şi angajaţii de stat şi locale, şi, desigur, manageri si angajati de companii de construcţii şi arhitecţii, şi constructorii de drumuri, precum şi de servicii de locuinţe, şi energia - toţi cei care într-un fel sau altul determina vreme în acest domeniu.

Sarcina noastră principală este să considere afirmaţiile de valabile şi pentru a elimina elementele ineficiente, uneori absurdă a sistemului de locuinţe.

Constructori şi cei care au luat împrumutul, am primit într-o situaţie dificilă, ratele dobânzilor vor fi revizuite, unele bănci, în general, de azi nu face împrumuturi. Ieşire ar trebui să ofere, inclusiv noi. Şi având în vedere că, chiar şi preşedintele Rusiei a spus că Rusia are o mulţime de teren şi mai este nevoie să graviteze la locuinţe individuale, această tendinţă poate fi strategice.

Soluţie de proiect pentru a reduce costurile de construcţie, inclusiv prin utilizarea unor tehnologii moderne de construire a scăzut de creştere şi de stabilire a autonomeGUVERNAMENTALE ingineria sistemelor, au perspective foarte bune. Confirma acest lucru si experienta noastra de companii implicate în Tyumen joase de construcţie, precum şi experienţa de companii din alte regiuni ale Rusiei. Toate acest lucru a fost evident la spectacol regionale ultima la centrul regional. Sunt sigur: Locuinte individuale în Rusia poate şi trebuie să fie accesibile şi confortabile. Şi pentru a reduce costul său de producţie este condiţie prealabilă.

Guvernatorul marcate clar: de ce trăim în zona de silvostepă, cu resurse naturale, cum ar fi lemn, nu-l folosesc? Daca anul trecut a fost nevoie de 200 mii metri cubi de lemn, am putea oferi doar 50 mii de metri cubi, şi numai pentru un proiect de construcţii de locuinţe individuale ale anumitor categorii.

Avem deja o bună abordare, şi există companii care intentioneaza sa construiasca case individuale în zona-cheie de 80-100 de metri patrati. m în valoare de până la o jumătate de milion de ruble. Noi trebuie să înţelegem care va fi parte a construcţiei. Avem colectate de o duzină de companii, care pot fi considerate ca participanţi potenţiali la proiect. Există o experienţă foarte bună la compania Sibzhilstroy, care produce laminate la bord, este de asemenea gata să participe la joase cladire din lemn. Zavodoukovsk SA "Zagros" ofera tsilindrovannoe lemn pentru constructia de case din lemn, şi acestea se potrivesc de asemenea, în gama de preţuri a programelor noastre.

În noiembrie, Tyumen va fi o expoziţie tematică privind prelucrarea lemnului, pe care am dori să organizeze o conferinţă sau mese rotunde, pune nişte goluri în faţa lui şi firmele de inginerie, să-i spun despre participarea lor în acest proiect.

- Care sunt opţiunile pentru construirea de locuinte joase eşti în considerare?

- Este esenţial ca toate opţiunile disponibile, cu un grad ridicat de pregătire pentru punerea lor în aplicare - şi municipalităţi, şi constructori, şi cetăţenii înşişi. Abordarea ar trebui să fie cât mai diferenţiate. În cazul în care nu există posibilitatea de a rezolva problema exhaustiv, noi trebuie să creeze condiţiile de cetăţeni pentru auto-construcţie, undeva pentru a atrage investitori si dezvoltatori, iar undeva pentru a permite întreprinderilor să angajaţilor lor posibilitatea de a construi case rapid pentru a trece toate aprobările necesare, pentru a ajuta la comunicare etc

Opţiuni de construire a tehnologiilor IZHS acum stabilite. Proiectul a creat Agenţia Naţională a scăzut de creştere şi de construcţie cabană (NAMIKS) şi rezumate în întreaga lume şi de experienţă pe piaţa internă.

Dar am încredere că ar trebui să fie întotdeauna adaptată la nevoile locale şi să promoveze tehnologiile care, pe de o parte, să asigure utilizarea capacităţilor locale şi a resurselor, şi celelalte - va fi cu adevarat competitiv în comparaţie cu alte tehnologii similare din materiale moderne nu sunt produse în teritoriu. Ca şi în orice alte fapte grave, este important să se ia în considerare toate aspectele problemei şi potenţialul iniţiativei private a cetăţenilor.

M-am întâlnit cu Vladimir Yakushev, şi el a susţinut ideea că participanţii de construcţii de locuinţe individuale ar trebui să fie diferit în funcţie de grupurile de securitate. Nu sunt cei care pot construi locuinţe în sine, şi au nevoie doar pentru a ajuta la achiziţionarea terenului. Există oameni de mijloace moderate - sunt implicaţi în proiecte, cum ar fi, de exemplu, dezvoltarea rezidential pe malul lacului. Tsimlyanskoe. Participanţii la proiect trebuie să fie tratate diferenţiat. În cazul în care grupurile cu venituri mici datorate bugetului este pregătită de piaţă de inginerie, ceva pentru oameni din venitul mediu poate fi un element de îngrijire. De exemplu, pe lac. Tsimlyanskoe nevoie de asistenţă în modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii, şi anume construcţia de drumuri şi rezolvarea problemelor de aprovizionare cu energie.

Avem un nou format pentru asociaţiile cetăţenilor la adresa construcţiei joase dnaYa - patrimoniu. Acesta oferă o asociatie non-profit "Cedrii Sunători". Ar putea fi implicate familii mari, în care părinţii se unească în jurul copiilor. Familiile sunt alocate un hectar de teren, şi că rezolvă mai multe probleme - locuinţe, mediu, educaţie a tinerei generaţii. Format extrem de interesant. Aici, de asemenea, problema a apărut de utilizare a energiei electrice şi a drumurilor.

Astăzi, există companii care sunt dispuşi să ia de sarcină şi să ofere locuinţe pentru lucrătorii lor, un fel de ipoteci corporative. Ei cer doar să ofere terenuri la preturi accesibile, luând în considerare povara socială pe care le întreprinde.

Sarcina noastră - de a ajuta oamenii să găsească mod convenabil şi fezabil pentru a obţine casa ta şi de a le ajuta să obţineţi în program primesc resurse de creditare, pentru a asigura dreptul de proprietate asupra băncilor, pentru a găsi mecanisme care ar permite azi pentru mai puţini bani pentru a obţine materiale de calitate şi tehnologie.

- Eşti opţiuni având în vedere pentru construcţia de locuinţe joase, pe baza unor societăţi horticole?

- Proiect al asociaţiei obşteşti "Cedrii" doar realizate pe baza unor societăţi horticole. Astăzi avantajos construite în aceste teritorii, şi case pot fi clasificate drept capital.

Dar societăţile grădinărit alta forma de organizare, şi, prin urmare, cere mai mult. Există dificultăţi în abordarea inginerie. Stare de vacanţă de start, este oarecum diferit de statutul de o casa. Dar este o societate horticole, dar mâine este gata pentru a schimba starea. Şi aici trebuie să ne asigurăm că cadrul de reglementare pentru tranziţie.


Tyumen ziar online regionale "Vsluh.ru"
11.1.2008 prin: Gordienko Love
http://www.vsluh.ru/news/society/155298.html

Vineri, 28 noiembrie 2008
Vizualizări: 1677

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
56
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
140
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
55
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
91