ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Casa noastra — naturaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateProlog

Sloganul "Înapoi la natură" a stârnit minţile oamenilor cu mult înainte de apariţia societăţii tehnocratice moderne. La acea vreme, unele suflete curajoase stânga societăţii umane şi grăbit să sălbatice, în speranţa de a obţine de la ei remarcabile de sănătate şi supranatural, şi, dacă este norocos, pentru a descoperi un paradis pe pământ.

În timpurile moderne, sloganul "Înapoi la Natura", a dobândit, în cea mai mare parte, tentă ecologică. Încă o dată, oamenii obişnuiţi curajos să părăsească casele lor cald şi să încerce să se alăture mediului natural, în ciuda frigului şi a lipsei de confortul material. Pe de o parte, acest lucru poate părea o încercare de a protesta împotriva degradării mediului la scară largă. Dar dacă la egal mai aproape, puteţi vedea că motivul de fugari in natura toate la fel, şi că mii de ani în urmă - de a găsi de sănătate şi linişte sufletească, pentru a atinge paradisul pe Pamant.

Natural World
Adiere de vânt PATS jucăuş coroane copac. Prin foşnet de frunze, auzi vocile locuitorilor înaripat al pădurii - păsările. Ei au cântat unic mellifluous combinaţie de sunete, umple spaţiul de viaţă. Raze de soare refractate în creştere, prin picaturi de roua diminetii, care se reflectă din petale de flori sălbatice gama de rosu, galben, nuante de violet. Ca flori de aer, fluturi se depărta de la o inflorescenţă la altul. Aici şi acolo scurrying gandaci colorate, libelule deasupra, colecta miere de albine. Rapid saltul la vspugnuv căprioară gazon şedinţei în iepure iarbă. Şi undeva departe, de valurile mării jucat cu nisip, scoici de introducere a terenurilor, pesti mici, crabi, amintind, prin urmare, o adâncimi exotice de viaţă.

Lumea naturală a fost creat, sau dacă aceasta a venit de la el, dar asta e deja miliarde de ani, acesta blumuri, respiră, cântă şi aduce bucuria vieţii de nenumărate creaturi care-l locuiesc. Aceasta este - o casa de uimitoare, în care mai multe mii de oameni trăiesc în armonie şi nu numai că nu interferează cu ele, dar, de asemenea, contribui la viaţa în comun.

Făcut de om lume

Un localnic a lumii naturale - un om, conform tradiţiei, de la naşterea sa, a trăit în Grădina Edenului. Natura, a dat naştere la el, ia dat puteri neobişnuite, printre care a fost mintea, o sete pentru creativitate, dorinţa de a îmbunătăţi lume. Mutat de această dorinţă, omul a început să creeze mîna operelor lor. În primul rând, stick-ul a fost continuarea de la mâini de om, sa apărare primele arme, unelte, si primul lucru pe care îi aparţine. Curând, oamenii au atras un capăt al stick-ul, şi a ieşit suliţă. Deci nu a fost de om primul obiect. De atunci, au început să apară mai multe şi mai multe lucruri noi făcute de mâini omeneşti. Numărul acestora este în creştere zi de zi. Înlocuit depăşite, au venit noi subiecte, şi următor a fost un pic mai perfecta decât cel precedent. Şi mai multe elemente apar, ele devin mai perfectă, mai mult un om cufundat într-o lume de lucruri - lumea creată de mâinile sale - o lume-a făcut om.

Astfel, înlocuind treptat lumea naturala a venit de om. Şi mai multe persoane din jurul obiectelor apar, mai mult el sa distanţat din lumea naturii. Ziduri de piatra au înlocuit peisajul natural, pistă de asfalt a crescut pe iarbă la faţa locului. De la schimbările climatice om protejate hainele sale, de la covor verde sol - încălţăminte. Maşini înlocuieşte cai. Cadouri nutritionale ale naturii a început să fie prelucrate pe foc şi se transformă în o mulţime de feluri de mâncare de om, şi astăzi a apărut alimente artificiale.

Lista merge pe şi de pe. Timp de secole, create de-a făcut lumea omul nu a atins încă apogeul şi încă nu-l înlocuieşte absolut întreaga natură. Cu toate acestea, acum existenţa lumii animale şi vegetale umane copiilor uznayut din povestile de obiect de om - TV. Oamenii visul de a trăi în spaţiu, în cazul în care casa artificiale - nava va da complet independent de casa abandonata din lume a naturii vii.

Ca urmare ...

O privire sumară de turnare de un secol trecut de la momentul în care lumea naturala a fost singura casa de om, şi la această zi, it este imposibil să nu observaţi modificări drastice în starea biosferei. Castigarea pentru existenta sa, un loc sub soare, lumea de om fără milă trod asupra naturii. Distrus de mii de specii de animale şi plante regate. multe colţuri pitoresc al naturii distruse, şi în locul lor a crescut de jungla de beton.

Nu putea să se recupereze şi debaraseze de deşeurile lor, lumea de om umplut planeta cu gunoi. poluarea grele a litosferei, hidrosfera, atmosfera şi chiar spaţiul apropierea Pamantului () -! Aici sunt create în mod artificial viaţa lumii.

În cazul în care a fost limitată la numai starea cumplită a naturii, un om cu patos putea spune că, spun ei, pentru a înlocui lumea primitivă de animale şi plante vine la o lume perfectă a omului. Dar nu, lumea manual, domeniul său de aplicare, şi l-am atins. În mod ironic, dar nu o existenţă material confortabil, nici realizările profunde în medicină nu au adus un om care acum este comoara principalul - sănătatea. Mai mult decât atât, acum, oamenii se îmbolnăvesc mai des şi mult mai greu decât în secolele anterioare. Indivizii au fost adăugate la boala o mulţime de boli psihice. Aproape toată lumea are o gramada de boli. La toate acestea se adaugă apariţia unor noi afecţiuni, dintre care unele, cum ar fi SIDA, ameninţă să şteargă omenirea de pe fata Pamantului.

Global eroare

Ce se întâmplă? Unde este omul a făcut o greşeală? De ce are lumea, care a fost creat de om pentru binele lui, sa transformat partea lui spate? Şi dacă, la doar o jumătate de secol în urmă, navalind încă sloganul de cucerire a naturii, dar astăzi toate apelurile tare reveni la natura. Omul a fost speriat de el se apropie de un colos capabile de o îndoiţi sub el la fel.

Mai mult şi mai multe persoane în cauză cu privire la condiţiile de mediu. Nu este în creştere nemulţumirea faţă de morală de faptul că cei mai buni ani din viaţa lui un om trebuie să stea în spatele maşinii, de lucru, pentru prosperitatea lumii de lucruri. Crearea de lume artificială a adus multe beneficii pentru om. În acelaşi timp, înfrupta din ea, oamenii sunt din ce în ce distanţat de lumea naturală, uitând că lumea fizică are, de asemenea, beneficiile sale.

Ce-a pierdut oameni, tăiate de la natura? Pentru a începe cu, faptul că abundenţa de diverse dispozitive de om face un om puternic, dar această forţă este în întregime dependentă de disponibilitatea acestor aceleaşi dispozitive. În absenţa acestora, persoana devine doar o creatură slabă. În acelaşi timp, natura face un popor puternic instrument principal în această lume - corpul său.

Exemple

Pentru a nu face rau nici unei rece, cel mai important, haine groase sau întărite? Cei mai mulţi oameni să rezolve această problemă cu haine groase. Cu toate acestea, experienţa arată că îmbrăcămintea nu protejează împotriva răceli, sau care este, de multe ori capturile rece. În acelaşi timp, calire prefera suflete rare curajos, şi pentru curajul de natura le oferă imunitate împotriva răceli, adăugând la rezistenţa lui la alte boli.

Un alt exemplu - alimentare. Bucătărie prezintă o mare varietate de feluri de mâncare gustoasă şi copioasă. Prin diferite metode de prelucrare a produselor iniţiale, o persoană a primit o abundenta de produse alimentare a variat, nu numai capabili de a satisface foamea ta în orice moment al anului, precum şi plină de satisfacţii, cu sale de absorbţie, emoţii pozitive. Dar, prajit, picant, sarat, mancaruri dulci efecte nocive asupra tractului digestiv. Oamenii de stiinta au observat şi pentru cei care au distrus deja starea lui de sănătateS-au dezvoltat o multime de diete, nu atât de gustoase, dar mai puţin dăunătoare. Şi sa dovedit că toate dieta cel mai util este un aliment natural sau în alt mod, cu alimente proaspete, de exemplu, consumul de numai produsele naturale - legume, fructe, legume, cereale, nuci, fructe uscate, struguri, miere, lapte proaspăt în brânză lor formular. Cu alte cuvinte, produse care provin direct de la sânul naturii şi nu au fost trataţi cu mâna omului. Ce este dieta mai multe persoane fizice nu numai că economiseşte pe boli ale tractului digestiv, dar si de toate celelalte. Se pare că întreaga gamă de boli noastre sunt datorate la alimente nenaturale.

natură Astfel, sunt sănătoşi oameni a căror hrană a fost lăsat în afara influenţei pernicioase ale civilizaţiei. Prin folosirea în principal produse ale lumii naturale, aceşti oameni trăiesc la o bătrâneţe şi locuitorii surprins de energiey.Horosho viaţa lor, alimente proaspete, desigur util, dar acestea sunt disponibile numai în timpul verii. Şi, ce zici de iarna? "

Este evident muraturi sarata avantaj, rafinat, pasteurizat, digerate şi produse din carne, care nu se deterioreze pe o perioadă lungă de timp şi de iarnă satisfacerea nevoilor umane pentru alimente. Şi, ceea ce oferă natura de a mânca în timp de iarna? fructe uscate, nuci, cereale, miere, varza, lapte - o dieta foarte modestă, imediat dupa raţia jumătate de înfometat. Cu toate acestea, nu atât de mult în această iarnă. Până în toamna tarziu rămâne o abundenta de produse naturale, precum şi la începutul primăverii, nu sunt daruri ale regatului verde proaspătă.

Doar aproximativ trei luni va trebui să diete jumătate de înfometat. Şi în acest - marea intelepciune a naturii. Într-adevăr, postul intermitent nu numai că nu este dăunătoare pentru om, şi invers, indepartarea resturilor din organism, consolidează în continuare sale de sănătate. Cât de multe tehnici dezvoltate de post şi în scris de către o literatură competente pe această temă. Postul a anunţat un panaceu pentru toate relele. Şi noi suntem încă frică să dea odihnă stomac, şi, în schimb, au aruncat hrana lui nenaturale.

Un om care trăieşte de legile naturii, nu numai că nu se pierde de sănătate în timpul iernii, ci mai degrabă îl corectează. În ceea ce priveşte oamenii care fug de la cadouri perioada foame de civilizaţie, atunci fiecare dintre noi sunt familiari stare generală de rău în iarna târziu.

Deci, ce este mai bună de sănătate de la natura sau de stare generală de rău de civilizaţie?

Se referă la următoarea exemplu progresele medicale care nu au fost încununate de succes. Cât de multe poveşti despre cum merg să taie piciorul greşit, tăiate de organe greşit. Medicamente, inventat de către medici, cu excepţia pentru ameliorarea bolii aduce o multime de efecte secundare. Un organism vindeca, restul - mutilat. Mulţi oameni sunt pur si simplu frica de spital, nu doctorii încredere. Demn de menţionat este faptul că medicii nu au inventat nimic nou, toate drogurile le-au prezentat la natura. Medicii le numai prelucrate, se amestecă în compoziţii diferite, au încercat, ca să spunem aşa, să se îmbunătăţească. Dar de ce ar trebui să îmbunătăţească ceea ce este deja complet? Lumea naturala conţine toate materialele necesare pentru a sprijini starea de sănătate a fiecăruia dintre locuitorii săi, inclusiv la om. plante medicinale, arbuşti şi arbori, precum si alimentele convenţionale în forma lor naturală, poate aduce un om de sănătate atat de buna incat nevoie pentru orice intervenţie medicală, sau pur şi simplu inutile.

Concluzie: omul este prea separate din natura. Prin urmare, avem nevoie de a învăţa a pierdut capacitatea de a trăi în armonie cu lumea naturala.


Trailblazers

Pustnici India
Ideea de a trăi în armonie cu natura - nu este nou. Din vremuri imemoriale ajunge la noi povesti despre pustnici, lăsând-o societate, de dragul vieţii în pădure. Mai ales povestea este plină de astfel de exemple în India, în cazul în care astfel de îngrijire în natura a fost ridicat în tradiţia.

Care au fost căutaţi de călugări într-un desiş? Se credea că viaţa în lumea naturii, observarea de cicluri constante de naştere, de dezvoltare, îmbătrânire şi moarte, îi dă înţelegerea interdependenţă al tuturor lucrurilor, şi ca o consecinţă, cunoaşterea adevărului. Sihastrul a trebuit să meargă desculţ, nu poartă haine seculare (uneori servit ca o alternativă la scoarţă), mănâncă fructe de pădure, ciuperci şi plante aromatice, nu pentru a construi locuinţe de om, de dormit sau într-o peşteră sau den, sau pe un copac, sau altceva, în aer liber . Câţiva ani mai târziu, devine călugăr capabil să comunice cu animale, pasari, pesti, insecte, copaci, ierburi, flori. Se credea că duce o astfel de viaţă este atinsă de cea mai mare înţelepciune şi a câştigat fericire, de genul asta care au fost primii oameni care locuiesc în Grădina Edenului.

Porfiry Ivanov
La prima vedere s-ar părea că istoria de călugări pustnic - nu mai mult de un basm frumos, dacă o astfel de istorie nu sa întâmplat în timpul nostru, în ţara noastră. Numele Korneyevich Porfir Ivanov călătorit în jurul lumii, dar cea mai mare popularitate de acest om fenomenal găsit aici, în patria. Un om de treizeci de cinci ani, care are o soţie şi doi copii, a trăit normale de rutină de lucru. diverse boli l-au vizitat la fel de des ca fiecare dintre noi. Şi aşa, nimic special nu are până în prezent distincţia între un bărbat dintr-o dată a început să pună neobişnuite experimente pe el însuşi: în frig iarna aprigă a mers desculţ în zăpadă, turnat o găleată de apă de la gheaţă, şi a început o lungă perioadă de timp pentru a merge în pădure. Aşa a început povestea, care este bine cunoscut pentru fiecare dintre noi. Sute de publicaţii în presă, numeroase demonstraţii la televizor spune nu este atât de mult despre Ivanovo, multe dintre miile de adepţii lui.

natură Oamenii condus de o sete de vindecare de povara apăsătoare a "incurabil" din punctul de vedere al medicinii oficiale, boli, iarna, dezbrăcat, sa dus la baie în apă rece şi vindecat. PK Ivanov a petrecut 50 ani rătăcitor pe Pamant-mama pe picioarele ei goale în pantaloni scurţi simple, fără adăpost. El a fost perfect sănătos şi sunt încurajaţi să urmeze exemplul lor şi altele. El ma învăţat să nu-ţi fie frică de natură, nu aproape de ei cald haine, pantofi, zidurile caselor. Eu cred că toate preocupările noastre şi boli se datorează faptului că suntem în afara contactului cu natura.

Anastasia
Chiar exemplu mai fenomenal este omul al cărui nume este astăzi câştigă popularitate. Anastasia - Zavoratul taiga, care sa născut în natură, a adus în ea, a primit de la puterile ei supranaturale. Părinţii - cum ar fi pustnicii - au fost ucişi atunci când Anastasia a fost un copil mic. Bunicul şi străbunicul a venit pentru a vedea o ocazional, care trăiesc pe cont propriu, unu la unu cu natura salbatica. Dar, pentru natura sălbatică Anastasia nu poate fi numit. Pentru natura ei - casa de start, leagănul viu, să crească, îngrijit, mangaiat si iubit copil mic umane. Istoria sihastru taiga a spus Vladimir Maigret, de şansa cunoscut-o în pădure. El şi lumea Anastasia a vorbit despre cum poate un om a cărui viaţă nu a fost cheltuit înconjurat de obiecte fara viata de om, şi înconjurat de creaturi vii înzestrate cu un suflet.

În declaraţia sa, sănătatea fizică - doar o mică parte din ceea ce este de natură să dea lumii naturale. Natura trezeşte celulelor nervoase, stimulând creierul să lucreze la cele mai bune lor. Ca urmare, memoria este pur şi simplu constiinta fenomenal - un sobru si calm. Creative capacitatea de a deschide complet, ceea ce face omul un geniu. În plus, ca urmare a creierului nu sunt disponibile persoană obişnuită, şi anume, clarviziune, telepatie, şi tot restul, pe care o numim supranaturale. Pentru Anastasia acelaşi - acestea sunt naturale şi permite să comunice cu animale, plante, oameni cu Dumnezeu (),! Pentru a vedea evenimenteING, ca pe Pământ, şi în orice alt colt al universului, ca în prezent şi trecut şi viitor.

pustnic Taiga susţine că locul omului - printre natura. Omul este centrul de natura, iar ea - ca o prelungire a corpului său. Scopul individuale - pentru a controla natura, si el are toate competenţele necesare. Cu toate acestea, managementul poate avea loc numai atunci când între om şi natură, există o strânsă relaţie de viaţă. Această legătură apare din momentul naşterii şi creşte cu trecerea de viaţă, dar numai în cazul în care natura şi oamenii sunt de aproape. După toate, om şi natură sunt create pentru a trăi împreună, în mod individual şi ambele sunt condamnaţi la suferinţe, atât umane, cât şi natura. Potrivit Anastasia, cea mai mare sensul vieţii este conexiunea este pierdut fiecare alte părţi dintr-un întreg.

Eco-tabără

Convergenţă
Dar, să trecem de la cuvinte la fapte. Modul cel mai evident şi posibil doar pentru a găsi armonia şi înţelegerea reciprocă între oameni şi natură - este de a începe să trăiască în contact direct cu ea. contact zilnic cu lumea naturala va, pas cu pas, pentru a găsi unul după altul, a pierdut conexiunea. Ea nu ajuta la orice instrumente, numai corpul uman şi corpul de natura trebuie să vină în contact şi merge. Dacă un cuţit ascuţit pe slashes ţesuturile vii, rana se formează. Si asa sa vindecat, aveţi nevoie conecta doar tăiate bucăţi de material, împreună, şi ei, în timp, să crească împreună ei înşişi.

Ar trebui să vină la noi, pentru a aduce omul de natura si pentru a elimina toate obstacolele dintre ele. Şi ajunge pentru trai zhivomu.Nikto nu spune ca am rupt toate lumea noastră tehnocratic si a aruncat în sălbăticie. Un astfel de experiment - o problemă strict personală. Pe de altă parte, auto-începe experimentul - este dificil. Mai presus de toate, terenurile necesare, şi este consacrată în aproape toate aceste sau alte relaţii de proprietate. Chiar si cu chirie teren, aflate în proprietate privată sau colective, trebuie să îl protejeze împotriva atacurilor din exterior. În caz contrar, puteţi pierde rapid pe teritoriul lor şi a plecat cu nimic. Pe de altă parte, oamenii - o fiinţă socială, precum şi comuniunea cu natura nu ar trebui să-l priveze de comunicare cu societatea. Strict vorbind, experimentul este în relaţii mai strânse cu natura, nu un individ, un mic grup de asociaţi.

Eco-tabără

Aici am ajuns aproape la proiectul "Casa noastră - natura. S-ar putea începe mai târziu în acest an sau anul viitor cu crearea de eco-tabără, în condiţii de care va avea loc experimente cu privire la convergenţa dintre om şi natură. Ca locaţie a taberei este foarte potrivit colt pitoresc din apropierea deltei al Niprului, Mezhuyev Kakhovsky mare (acesta din urmă, cu fluxul, mlastina de om) şi estuarul râului Nipru conecteaza cu Marea Neagră. Pat de pe Nipru, în acest loc este împărţit în mai multe ramuri, formând numeroase insule, care rămân neatinse colturi de natura cu flora si fauna unice. Din păcate, aceste insule nu sunt protejate zona, ca urmare, degradarea mediului este lentă, dar constantă se mişcă în ritm sub o manastire conservate miraculos al naturii. Regiunea Kherson Regiunea este predominant agricole, prin urmare, populaţia a marginilor locale - rare, şi poluarea industrială - cu moderatie. Left Bank este o zonă de nisip, dreapta - acest pământ ucrainean negru. Aici, pe malul drept, puteţi ridica destul de un loc bun la tabără.

Restaurarea biocenozei
Eco-tabără ar trebui să fie amplasat pe sol cu mediul fizic natural. Aceasta natura primordiala a atras întotdeauna interesul de parfum unic uman, peisaje, sunete. Prin urmare, localizarea tradiţională de agrementtabără GUVERNAMENTALE ales încă neexploatat la sol a activităţii economice. Dar dacă acesta este în valoare de încă o dată să ia de la natura rămâne locuri sălbatice atât de puţini? Nu încălcaţi originalul un astfel de gest foarte armonie a relaţiei omului cu natura, pe care le căutaţi? Mediu poate trata străin cu agresivitate, nu sunt vizibile în principiu, dar a exprimat o lipsă de înţelegere. În lagărul nostru vom alege terenul fostei agricole. terenurilor. Acesta este unul care a fost violată timp de curatare, pe care o persoană a distruge în mod intenţionat plante şi animale sălbatice, distrugând biocaenosis. Terenul răniţi, lipsit de frumuseţe sale curat şi puterea, care au nevoie de vindecare, restabilirea armoniei pierdute.

Cine ştie cum să distrugă, să-l dovedească faptul că el ştie cum şi de restaurare. biocaenosis Oamenii recreeze, populat de o varietate de plante şi animale teren viran, zasluzhat aprecierea ei. Şi acesta este primul pas spre armonizarea relaţiilor dintre om şi natură.

Două direcţii

Toate activităţile din tabără va avea loc pe două fronturi: nevoile prezente şi pe termen lung program. Acest lucru se datorează faptului că sarcina globală este setat să-l rezolve, în general, durează de ani de cercetări minuţioase. În acelaşi timp, tabara de utilizarea practică poate aduce ziua de azi. În ceea ce priveşte nevoile în prezent, tabăra poate servi ca o zonă de agrement şi facilităţi. Aceste persoane pot veni pentru o perioadă de unu la doisprezece luni. Ei vor avea posibilitatea de a îmbunătăţi sănătatea lor în sânul naturii. Cu toate acestea, eco-tabără va diferi de la o majoritate de agrement şi facilităţi de spa. Acest lucru se datorează caracteristicilor sale, nu doar se concentreze pe odihna pasivă, şi o apropiere cu forţele naturii. Omul a ajuns la tabara vor avea posibilitatea de a fi singur cu natura, în măsura în care el are destulă putere. Pentru a începe, vă poate sugera dieta descărcare care include, ca prime sau prost tratate în produse de foc, lumina exerciţiu fizic, terapia cu apă în timpul verii.

Dacă este posibil şi dacă se doreşte o persoană, aveţi posibilitatea să aprofundeze apariţia în natură. Dieta în exclusivitate din alimente crude (cu alte cuvinte, alimente naturale), de dormit in carul cu fan în aer liber, iar mai târziu doar pe iarba, luând de la sine, toate schimbările climatice (e dificil, dar de ajutor), activitatea fizică poate creşte, de asemenea, în măsura posibilului; hidroterapie continua până în iarnă (cu alte cuvinte, calire). Printre procedurile obligatorii - desculţ de mers pe jos pe covor ierboase de terenuri, dialogul energetic cu copaci, studiul de plante si proprietatile lor, excursii de mers pe jos de zonele periferice şi canotaj pe buna Nipru.

Aprofundarea treptată a naturii în ceea ce priveşte eco-tabara, desigur, imposibil să se facă într-o lună. Cei care vin pentru o lună, doar pentru a petrece timp frumos, a se vedea de viaţă a eco-lagăr şi poate doriţi să vizitaţi tabara data viitoare pentru o perioadă mai lungă. Pe o convergenţă mai profundă dintre om şi natură pot vorbi numai, incepand cu programul de semi-anuale. În plus faţă de recreere, de sănătate şi un moment bun, o persoană trebuie să obţină o înţelegere a importanţei lumii naturale în viaţa lor şi trebuie să-l protejeze. Ar fi deosebit de utilă trăieşte într-o tabără pentru femeile gravide, pentru care acesta poate deveni maternitate. Imaginaţi-vă fericirea unui copil, care din primele momente de viata va fi înconjurat de o natura cu amabilitate, şi nu înfăşat şi a plecat printre zidurile silenţios.

În ceea ce priveşte programul pe termen lung, eco-tabără vor avea un loc de şedere permanentă câteva suflete curajos dispuşi să se dedice în întregime de natura, găsirea unor modalităţi de a armoniza relaţiile cu ei, dezvăluire, cu ajutorul acestuia, potenţialul său "supranaturale" cuconace. Acestea vor fi, de asemenea, instructorii de agrement de agrement şi facilităţi de spa. În experimente, o atenţie specială va fi acordată copiilor născuţi în eco-lagăr. Acestea vor fi cele mai bune cunoscători a naturii, ci atunci când cresc, vor împărtăşi observaţiile sale cu noi.

Vindecarea puterea naturii

Acoperind diverse aspecte ale vieţii de eco-tabara, aş dori în primul rând a rezolva problema de sănătate. Cum anume va fi de îmbunătăţire? Aici sunt un set de tratament natural naturale care se poate face în termeni de eco-taberei:

: 1. Alimentare naturale.
2. Utilizarea de plante medicinale.
3. Exerciţiul fizic şi munca.
4. Întărire.
5. De mers pe jos descult pe teren.
6. Gura de aer proaspat umplut cu arome de ierburi.
7. Bucuraţi-vă de sunete de animale sălbatice.
8. Somn în aer liber.
9. Gândire şi de energie contact cu natura.

Aceasta este - în nici un caz o listă completă a procedurilor posibile. Principiul de bază al complexe - înlăturarea barierelor Mezhuyev om şi natură, sub formă de îmbrăcăminte şi încălţăminte, case vechi cu aer cald, tratamentul termic al sistemelor de alimentare. Dar, totul - de la început.

1. Alimentare naturale
Sub regimul alimentar natural înseamnă mănâncă doar legume proaspete, fructe, ierburi, fructe de padure, nuci, cereale, miere, fructe uscate, precum şi seminţele germinate (de exemplu, varză). Excluse orice tratament termic. Produsele trebuie să fie utilizat direct în forma în care au fost create de natura. astfel de alimente se bazează pe convingerea fermă că natura stie cel mai bun om pentru că are nevoie de existenţa completă.

Există un mecanism mai complex decât un organism viu, şi, în special, umane. Se compune de miliarde de celule, fiecare dintre care conţine peste 10.000 de piese diferite. Pentru a menţine o viaţă normală pe parcursul acestui sistem complex necesită mii de diferite substanţe organice şi anorganice. Natura a creat corpul uman, a avut, de asemenea, grijă de securitatea întregii sale game de substanţe necesare punându-le în produsele de origine vegetală. Prelucrarea acestor produse de incendiu nu a fost furnizat prin natura lor, atunci când sunt expuse la temperaturi peste 40 ° C, multe substanţe sunt distruse. Prin urmare, mâncând fierte, prăjite, produsele fierte, coapte, suntem plătiţi pentru multe substanţe, sau de a lua-le în cantităţi mici. Şi corpul nostru are nevoie pentru a compensa substanţele de ardere, şi, drept compensaţie, medicii ofera o multime de medicamente si vitamine, care, din nou, extrase din domeniul naturii. Cu toate acestea, un astfel de sistem complex, cum ar fi corpul uman, necesita mii de substanţe diferite, fiecare dintre care - numirea. Dar numai o mică parte din ele sunt studiate de oamenii de ştiinţă şi este oferit sub forma de medicamente.

Astfel, sistemul existent de produse alimentare şi tratament medical, organismul nu poate obţine întreaga gamă de substanţe necesare. Funcţionare a organismului este rupt, deschizând astfel calea pentru toate tipurile de boli. Şi pune întrebarea - de ce focul asupra distrugerea produselor care conţin toate componentele necesare pentru a încerca să le înlocuiască cu medicamente şi vitamine artificiale şi apoi, suferă de multe boli? Nu este oare mai bine să facă, fără o astfel de intervenţie în mister al naturii şi, crezând ei să mănânce alimente în forma în care aceasta le-a produs.

dieta prime alimentare - singura cale de a utiliza produsele alimentare, menţinerea sănătăţii.
Când trecerea la alimente proaspete, dispar toate bolile cunoscute. Fiecare celulă şi fiecare unul de 10.000 de componentele sale, acesta devine materialul necesar şi începe să funcţioneze corect. Ca rezultat, funcţionarea corectă a tuturor părţilor corpului, aceasta dobândeşte putere, care vizează combaterea bacteriilor dureroase şi viruşi, precum şiPe de regenerare a ţesuturilor. Efectul depăşeşte uneori aşteptările - oamenii nu numai lipsit de tot felul de boli, el a început să crească timp de pierdut de păr, o memorie fenomenal îmbunătăţeşte, creşte rezistenţa, stres dispărea. Experienta in alimente naturale, testate de mulţi oameni, şi toate sunt de la bolnăvicios, cei slabi sa îmbolnăvit într-un vesel, oamenii fericiti, greu de lucru.

Ce împiedică toţi oamenii merg la alimente naturale? mai puternic este tentaţia de a nesănătoase, dar, dar, oh cât de delicioase alimente. Ca un drog, ne cheamă la o masa, determinând-o să umple stomacul peste măsură.

Este greu să reziste tentaţiei, atunci când produsele alimentare delicioase din jurul nostru, atunci când toţi în jurul cu incantare aceasta absorbi şi de a oferi să se alăture şi tu. Dar cei care nu au putut rezista tentaţiei, devine un alt fel de fericire, negociată în stare bună de sănătate, la care DIMS toate deliciile de alimente nenaturale. Într-o persoană sănătoasă şi gustul devine mai sănătos, ca urmare, pentru el devine mirosul şi gustul alimentelor nenaturale neplăcute.

Trecerea la un aliment natural - indiferent de simplu. În funcţie de vârstă şi de sănătate, necesită mai multe luni pana la cativa ani vechime. Pentru a supravieţui această perioadă şi de a nu ceda tentaţiei, este necesar să te izoleze de alimente tentante, până în momentul de recuperare completă. Un loc ideal pentru o astfel de tranziţie poate servi noastre eco-lagăr. Aici sunt colectate tot felul de plante fructiferi, astfel încât acea persoană să-ţi placă, să poată obţine toate are nevoie de alimentare. Desigur, iniţial va fi dificil fără alimente civilizat, dar natura înconjurătoare va ajuta netezi senzatii neplacute. Toţi instructorii trebuie să fie Alchemycal. Experienţa lor, precum şi aspectul sănătos pentru a convinge persoana aleasă calea cea dreaptă.

2. Ierburi
După cum sa menţionat mai sus, pentru eco-tabără vor fi selectate de la locul biocenozelor ruinat. În ceea ce priveşte restaurarea biodiversităţii, trebuie să fie colectate din apropiere de diverse ierburi, arbori şi arbuşti. Şi, desigur, se acordă prioritate plante medicinale. Ceaiuri, decocturi, tincturi pot fi utilizate ca specific împotriva unei anumite boli sau pur şi simplu pentru a preveni reconstituirea corpului şi substanţe biologic active. Multe plante nu au nevoie, chiar BREW, şi pot fi consumate în stare proaspătă. Trebuie să fie, de asemenea, limitate la un singur ore de plante interior. Există plante care sunt destinate utilizării în exterior. Alţii, însă, în mod ideal, mai bine decat orice pasta de dinti, poate păstra microflorei din cavitatea bucală şi dinţii. Caracteristici de plante - nu limitată, dar, din păcate, ştim atât de puţin despre ele. Prin urmare, studiul de proprietăţi ale plantelor şi efectul lor asupra omului este un alt element important în activităţile de eco-lagăr.

3. Exercitarea şi de muncă
Ce fel de sănătate poate fi fara activitate fizica.

În acest sens, locul de muncă poate fi efectuată simultan pe mai multe fronturi:
• Drumeţii în împrejurimi, în scopul de a găsi plante rare şi medicinale, colecta seminţe de plantare pentru viitorul lor in eco-lagăr.
• Apa excursii cu canoe pe ajunge inferior al Niprului.
• Locul de Muncă pentru reabilitarea comunităţii ecologice şi tot mai mare de culturi alimentare într-o mare varietate de vegetatie.
• Dacă doriţi, puteţi introduce în clase de arte marţiale, exerciţii de respiraţie. Nu este exclusă şi sportive tradiţionale.

4. Întărire.
În cazul în care ai văzut-o stare bună de sănătate de care se teme de frig? În general, efectul rece, la fel, magic asupra corpului uman va mobiliza resursele interne pentru a combate boala. În plus, călire elibereaza omul de îmbrăcăminte, eliminând încă o barieră între el şi natură.

5. De mers pe jos descult pe teren
Fără pantofi, picior de om expuseabundente naturale masaj. Importanţa acestui masaj - este incontestabil, deoarece picioarele sunt terminatii nervoase, care au ca efect favorabil afectează toate organele interne. Pe de stimulare a acestor terminatii nervoase tehnica pe bază de acupunctura în picior. O astfel de procedură se va face pe teren, pe suprafaţa de care este plin de spini. Uneori, destul de neplăcut în cazul în care terenul este punctată cu o masă de spini. Dar care ar putea merge pe ele fara durere s-au dovedit yoghinii care sunt capabili, fără a afecta în picioare să se plimbe pe sticlă spartă sau cuie.

6. Aromaterapie
Miros de iasomie stimulează creierul şi actele racoritoare - chiar mai puternică decât o ceaşcă de cafea.
Miros de muşcate - un adjuvant eficient în tratamentul hipertensiunii arteriale, insomnie, dureri de cap, oboseala ameliorează, de stres.
Aroma de menta - calmeaza sistemul nervos excitat, oboseala ameliorează, agresivitate, ajută să se concentreze.
Miroase de rozmarin si levantica are un efect calmant şi să elimine starea stresantă, şi miroase a eucalipt si lamaie, dimpotrivă, excita.

Lista merge pe şi de pe. Există chiar o metodă de a trata o varietate de mirosuri numita aromoterapie. Un locuitorii rezidential-urbane lipsit de toate aceste mirosuri iniţial. Acestea sunt înlocuite cu maşina de evacuare, cosuri de fum fabrica de fum, noxe miroase a poloneză mobilier şi covoare sintetice. Natura, de asemenea, vă oferă un aer sanatos 24 de ore pe zi.

7. Sunete Wildlife
Foşnet de frunze, pasari cantatoare, greieri treskotanie. Sunete din natura sunt discretă şi relaxantă. În ultimii ani, o proliferare de casete audio şi CD-uri cu muzica asta "a naturii. Ei recomanda ca oamenii se joacă nervos, obosit, să se relaxeze sistemul nervos, de stres. De ce audio, dacă puteţi asculta la natura vii.

Aură de casa ta

natură Aura - Energie organism teaca. Mai recent, nu ştiam chiar al existenţei sale, cu toate acestea, ca stiinta a componentei energetice a fiinţelor vii, îşi are rădăcinile în cele mai vechi timpuri. Aura este depozitul de energie vitală. Sănătăţii umane, starea lui emotionala, precum şi de sănătate a minţii, depind în mare măsură starea de acest lucru, încă enigmatică, obolochki.Chem aura mai mult, cu atât mai mult un om de energie psihică, mai bine sa de sănătate. Dimensiunea pe care, de obicei, variază de la o jumătate de metru la câţiva metri.

Când oamenii sunt suficient de apropiate unele de altele, aura lor este de a ajunge în fiecare altele, furnizarea de influenţă reciprocă. Se pare că, în acest moment este un schimb de energie. De exemplu, doi oameni sunt înţelegători pentru fiecare alte simt confortabil val de energie, ceea ce le face bine împreună. Două cu care se confruntă antipatie reciprocă, nu tolerează intimitate, pentru că de respingere reciprocă cu o putere străină. găsit de asemenea o formă de energie într-o direcţie de trafic subtile de la o persoana la alta, numit vampirism.

Aura este la animale şi plante, precum şi în obiecte. Cu toate acestea, energia fiinţele vii este foarte diferit de energie non-viaţă. fiinţele vii au mai multa energie şi sunt capabili să genereze propriile sale. obiecte neînsufleţite Aura sunt mult mai slabe. Acesta este format din straturi de substanţă a comunica cu acest subiect.

În cazul în care lucrurile se de energie

Acum, vom putea introduce un concept ca energie la domiciliu. Lui adesea GAB psychics diferite. De pe buzele lor, ştim că o persoană care locuieşte într-o casă cu prezenţa sa, activitatea, gândurile, emoţiile straturi de energii subtile pe pereti, covoare, mobilă şi alte elemente. Dacă gândurile şi emoţiile sunt bune, casa are, în general, energie pozitiva. Dacă, totuşi, apar adesea în disputele de familie şi discordie, adică, Energie negativa varsate., Este suprapus cu articole de uz casnic şi de perete, astfel creată, să-l puneţi blînd, nu situaţie foarte favorabilă. Prin urmare, nu este recomandat să trăiască într-o casa unde a locuit anterior brawlers, aceasta poate fi dăunătoare pentru sănătatea ta.

Există chiar şi vampiri elemente care suge energia psihică a unui om, aruncându-l în primejdie, o condiţie dureroase. Există, de asemenea, elementele care au energie pozitivă. Acestea sunt amintiri de familie. Cu toate acestea, în comuniune cu subiectul omului, întotdeauna un lucru - fluxurile de energie într-o direcţie unilaterală.

În conformitate cu a doua lege a termodinamicii, energia este întotdeauna cea mai mare propagat de la cel mai mic la. Şi, între om şi obiect, primul are o energie mult mai mintale, în comparaţie cu al doilea, apoi în mod natural, intotdeauna merge la o persoana la lucruri. Există, totuşi, un proces invers, dar minuscula, care pot oferi o persoană un lucru, nu a compensa faptul că dă bărbatul. În plus, subiecţii nu sunt în măsură să genereze energii subtile, toate acestea au, le-au primit de la persoana. Astfel, chiar dacă îşi pierd energia, atunci da doar efectuate anterior.

Amintiri de familie poate da energie pozitivă, dar acesta va fi de energie al strămoşilor, pe care le-a dat o dată la lucruri. acelaşi lucru din nou, va face schimb de Ene

ABONAȚI-VĂ
Joi, 07 iunie 2007 10:02
Vizualizări: 65097

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
41
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
71
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
74
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
53