Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/skolikoesti/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Cât de mulţi?
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cât de mulţi?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Calitatea produselor pe care ar trebui să fie acolo pentru a sprijini sănătate, spune multe. Dar se dovedeşte, nu este mai puţin important şi numărul lor.

Există o nevoie, cum se spune, "mai puţin este mai mult". Încercaţi, întemeiată pe fapte ştiinţifice şi bun simţ, pentru a convinge stimat adversarul nostru - Lover cum să mănânce.

- Mama mea a invatat ca un copil: a fi puternic şi sănătos, au o multime de a mânca.

- Şi care este rezultatul?

- Nu a fost un tânăr, a avut tăria şi sănătate, şi теперьѕ Produsele ecologice au devenit necurat. Unele nitraţi, pesticide, radionuclizi, gripa aviară, boala vacii nebune, dar modificare genetică. În cazul în care nu există de sănătate provin de la?

- Dar toate acestea varietate veţi continua să mănânce în cantităţi abundente, de obicei?

- Ce să fac? Dacă încă mai au un pic, astfel încât toate picioarele se poate ajunge.

- De ce nu mâncaţi?

-? Toată lumea mănâncă. Cum altfel să trăiască pentru?

- Desigur, mânca de a trăi. Dar orice acţiune are propriul sensul său. Sentiment de putere - în opoziţie faţă de distrugerea vieţii. Organismul foloseste energie - produse alimentare ajută umple ei. Părţi ale corpului în timp uzura - produse alimentare oferă un material de construcţie pentru recuperarea lor.

- Asta e tot. Deci, mai mănânc, cu atât mai energic şi reînnoit deveni.

- Nu chiar. Înainte de alimentare devine energie şi materiale de construcţii, acesta trebuie să fie stăpânite. Şi este foarte complicat, procesul de mai mulţi paşi. mâncat pentru prima oară produsul sub acţiunea unor enzime din tractul gastro-intestinal (GIT) este digerat - este împărţit în universal pentru toate "pietrele de temelie de viaţă": glucoza, aminoacizi şi acizi graşi. Aceste blocuri, apoi absorbită din tractul gastro-intestinal în sânge şi trece în ficat. Apoi, ele pot fi folosite în scopuri de restaurare sau să fie supus la dezintegrarea mai departe cu eliberare de energie.

Vă rugăm să reţineţi: pentru digestie si absorbtie a organismului petrece alimentare cu energie! Cheltuieste pe sinteza de enzime pe eliberarea lor în digestiv "orale" privind libera circulaţie a produselor alimentare în tractul digestiv, absorbţia digestia alimentelor în sânge. Şi pentru a "plăti" toate aceste procese dura până la 90% din energia viitorului "profit", pentru a obţine acest organism nu poate imediat, şi după ore după masă. Numai glucoza, care pot fi absorbite in sange deja în gură, poate recupera rapid.

- Deci, de aceea "după o cină delicioasă trebuia să dormi!

- Da. Letargie şi somnolenţă după o masă - o consecinţă a redistribuire a forţelor în favoarea ale tractului digestiv. Şi mai mult o persoana mananca, mai multa energie organismului petrece la achiziţionarea acestuia. Dar marja în aparatul digestiv nu este fără sfârşit. Şi mai devreme sau mai târziu va veni un moment în care asimilarea alimentelor organism nu va fi suficientă forţă sau alte mijloace (de exemplu, enzime) ...

- Şi apoi?

- În acest caz, produsele alimentare nu este complet digerat şi transformat dintr-o potenţială sursă de refacere a vieţii, sursa de energie şi de materiale de constructii, într-un instrument de distrugere a vietii - un hoţ "" energie şi "gunoi". Pentru că este absorbit, oferă puţine suficienta energie pentru a acoperi costurile "pentru neutralizarea şi eliminarea din organism resturile nedigerate. Şi dacă persoana continuă să mănânce mult, energia "datorie" continuă să crească ... V-aţi gândit vreodată în cazul în care nu de energie, pentru a achita aceste datorii "?

-?

- Ia departe de altă parte, la fel de important, organe şi sisteme care să răspundă la această energie "jaf" eşecuri în activitatea lor. De exemplu, "deenergized" sistemul imunitar văzut în oboselii cronice, tendinta de a alergii, infecţii şi cancer, "deenergized" nervos - în apatie intelectuală, inhibiţie. Un cerc vicios: hinchinaciune eloveka, el încearcă să restabilească hrana abundenta, dar forţa devine mai puţin şi mai puţin.

- Nu foarte trista imagine-ai pictat! Dar există ceva de genul! Este trupul Meu este atât de prost, care cere ca el cu bună ştiinţă dăunătoare?

- Corpul tau are nevoie de faptul că este extrem de important, dar ceea ce el este de aprovizionare cronic scurt, în ciuda tuturor eforturilor tale. Şi anume - în domeniul energiei şi specifice destul de elemente structurale (anumite vitamine, oligoelemente, aminoacizi, acizi graşi), cu persoane diferite în momente diferite, acest set pot fi foarte diferite. Da, teoretic, sunt conţinute în produsele alimentare, dar pentru a le obţine, trebuie să ne rupe acest cerc vicios.

- Cum?

- Mai este.

- Ceva Sunt confuz. Şi aşa nu am destulă energie şi un fel de elemente, dar încă mai aveţi puţin de oferit. În cazul în care Te voi găsi atunci când aceste energii, precum şi elementele?

- Energia unei persoane nu pot primi alimente, dar şi cu privire la elementele ... Nu, hai sa ordine. Vă sugerez trei argumente în favoarea maloedeniya: respectiv, în cheile structurale, energetice şi psihologice. În calitate de organism pot să vă spun că el nu are ceva specific, cum ar fi acizii graşi conţinute în uleiul de măsline? El nu poate fi în pură Rusă să vă spun: "Vreau ulei de măsline!"

- Nu se poate.

- Cu toate acestea, el este încercarea de a ajunge la tine. Şi tare "bată" - senzatia de foame. Dar acest semnal este foarte nespecifice. Cum aţi reacţiona la ea?

- Em, desigur.

- Asta-i drept, mănâncă. Dar de multe ori nu este ceva care necesită corpul dumneavoastră, dar că dicteze obiceiurile gust. Rezultatul - o multime de produse alimentare, cidru şi a foametei continua cu dumneavoastră. O astfel de stare de nemulţumire ("vrei ceva de ură") este o foamete structurale.

- Dar cum pot să ştiu ce vrea de organismul meu?

- În mod ideal - muri de foame. Şi dacă nu poţi, cel puţin temporar (cel puţin cinci zile), du-te pe o foarte modestă şi simplă, fără nici o delicatese alimentare: cereale şi legume, fără numai de sare, zahăr, ceai, cafea, carne, produse lactate, etc

- Şi acest organism pentru a vorbi cu voce umană?

- Nu, dar vei avea o sansa de a auzi glasul lui şi să înţeleagă sensul cererile lui.

- Cum se intampla?

- Poate că ai pur şi simplu, fără o umbră de îndoială va şti că astăzi vrei sa mananci acest produs special, dar - altceva mâine (şi, poate, la fel). La urma urmei, se comportă ca animalele bolnave: refuză să mănânce, şi apoi caută şi constată că planta numai că îl poate vindeca.

- Pentru o lungă perioadă de timp mi-atat de repede?

- Este te definesc. Este important să introduceţi gust, pentru ca să recunoască ceea ce într-adevăr nevoie corpul tau si dorintele mintea ta - este o oportunitate de a afla mai multe despre tine. Eu nu vă încurajez să mănânce mai puţin decât cel impus prin corpul tau. Am încercat să te convingă să încerce să mănânce mai puţin de dorinţa dumneavoastră şi obiceiurile cererii. Ştiţi deja că "mai mâncaţi, mai vrem." Indrazneste sa cumpere propria experienţă în sens contrar - "mănânci mai puţin, mai puţin dorit, şi aşa de sănătate devine.

- Bine, dar cu energie este ceva care urmează să fie? Dacă aş mânca mai puţin, apoi digestia va utiliza mai puţină energie, dar atunci aşa să fie, de asemenea, va fi mai puţin!

- Produse diferite să ne dea o sumă diferită de energie si materie nu sunt în calorii mort. Dar acesta este un subiect separat pentru o conversatie. Şi acum să conducă doilea argument în apărarea maloedeniya - în domeniul energiei cheie.

Până acum am vorbit numai de corpul uman fizic şi energiile fizice, proiectate să reziste distrugerea sa, şi recoltate într-un mod familiar - alimentare. Cu toate acestea, cunoştinţe care au venit din cele mai vechi timpuri, oamenii sunt mult mai complexe, nu se limitează numai la un singur corp fizic. Stiinta moderna a facutcorpul este "oasele" şi aproape niciodată nu sa lăsat de anatomie şi fiziologie de pete albe, dar nu a fost încă capturat şi nu este descris ceva care face ca organismul viu. Potrivit cunoştinţe vechi, de viaţă, care este, plin de energie si corpul nostru fizic se datorează activităţii neobosite ale corpului energetic (pranic). Organismul absoarbe diferite tipuri de energie din mediul înconjurător (inclusiv consumul de alimente noastre), le transforma într-o formă adecvată pentru corpul fizic şi hrăneşte-l. Notă: numărul şi calitatea de aceste energii vitale, nu am creşte cu cantitatea de alimente consumate. Pentru supraalimentare (precum şi orice fel de excese) privează de energie organismului de a absorbi în mod eficient de energie şi le va oferi corpul nostru fizic. Ca urmare a defalcare va primi doar mai rau. Uşor de malnutriţie, în schimb, stimulează organismul de energie de absorbţia activă de energie este o calitate atât de mare încât nu veţi simţi foame şi somnoros, si veselie, lejeritate, agilitate, capacitatea şi o mulţime de muncă rodnică. "Nu este scopul ca toate dorinta?

- Da, sună foarte tentant. Şi ce crezi, "foamea de lumină"?

- Acest lucru este atunci când nu "cadă" de la masă, şi voioşie merge din cauza lui, simt un pic foame. Sufera de câteva minute, şi acest sentiment va trece, mai ales daca trece la ceva interesant şi important. De exemplu, să presupunem că inelele de telefon şi te separă de la cina. Du-te la masă, să zicem 10-15 minute, revenind la masă şi a fost surprins să descopere că nu există nici o nevoie mai mare.

- Ne scrie foarte multe despre ceea ce avem nevoie pentru a lucra la ei înşişi, să se angajeze în practici spirituale şi de îngrijire în primul rând despre hrană pentru suflet. Şi suntem toţi vorbim despre produsele alimentare de obicei.

- E timpul pentru al treilea argument. Pentru practici spirituale, nu departe de a căuta. Aveţi posibilitatea să lucreze asupra lor înşişi, făcând chiar şi cele mai familiare, acţiunile de zi cu zi. Atitudine conştientă la dieta pot face absorbţia normală a produselor alimentare în practica mare de control asupra dorinţelor, depăşirea dependenţe şi dezvoltarea de voinţă. Feed corpul dumneavoastră, dar nu port lui dorinta egoiste de a poseda mai mult decât el ar trebui! Crede-mă, învaţă să respecte măsura de produse alimentare, pentru a depăşi lăcomie şi să refuze exces, veţi obţine o experienţă nepreţuită în relaţiile cu egoismul lor. Experienţa pe care le vor fi foarte utile in viata. Experienţă, care vă permite să-şi recâştige şi să păstreze sănătatea şi puterea, nu numai corpul, ci şi sufletul.


Hrană spirituală

În 30 de IES al secolului XX, lucrări de Mackay sa constatat că o dietă cu restricţie de calorii creste cu 30-50% maxim şi speranţa medie de viaţă de şobolani şi şoareci. În loc de trei ani de la animale experimentale a trăit timp de patru ani şi jumătate. Şi nu doar mai trăit, şi mai rămâne de telefonie mobilă, sănătos şi plin de energie. Restricţionarea aportului caloric a crescut speranţa de viaţă ca cobai, peşti, amfibieni, insecte, organisme unicelulare.

De peste 10 ani, experimentul meu pe macac rhesus, care a restricţionat aportul caloric cu 30%. Rezultatele preliminare au arătat că animalele experimentale, comparativ cu grupul de control aspect vizibil mai sanatos a tensiunii arteriale, care le-au redus, colesterol şi de zahăr din sânge, etc

Restricţionarea aportului caloric duce la încetinirea compensatorii, sau creşterea eficienţei proceselor metabolice. O repartizare a costurilor mai lent şi mai mult, mai mult de viata. Calorii dieta restricţionat de şase ori mai redus risc de cancer şi de trei ori - riscul de apariţie a anomaliilor cardiovasculare la şobolani. Efect prelungirea duratei de viaţă a fost observată şi traducerea pe o dieta "mai mari" animale.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Florigaura constatat că restricţionarea aportului caloric la şobolani cu 40% dublează nivelul de proteine, care protejează celulele nervoase de la moarte.

În cazul în care restricţia calorică nu se observă scăderea legate de vârstă, a funcţiei glandei pineale, hormoni care au un efect geroprotective distincte, care este, protejează împotriva îmbătrânirii.

Conform datelor citate in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, restricţie de calorii reduce incidenţa cancerului de sân.

La Universitatea Johns Hopkins au descoperit ca oamenii de sex masculin de vârstă mijlocie şi persoanele în vârstă, a căror dietă zilnică nu depăşeşte 1.200 de calorii, face cancer, prostată în trei-patru ori mai puţin probabil decât semenii lor, absorbind mai mult de 2600 calorii.

În SUA există o asociaţie de alimentare moderată caloriilor restricţionarea societăţii, în care aproximativ 1000 de membri. Unii dintre ei sa mutat la o dietă moderată în 80-e. Recent, profesor de medicina la Universitatea din Washington a analizat cu atenţie 18 rezidenţii din SUA şi Canada, ambele sexe în vârstă de 35 - 82 ani, un membru al acestei asociaţii. Grupul de control a constat din 18 americani clinic sănătoase de mijloc şi de limită de vârstă, de a mânca în mod normal. Rezultatele au arătat că avocaţii de abstinenţă de produse alimentare a tensiunii arteriale medii, lipidelor şi metabolismul glucidelor, etc sunt la nivel de norme pentru bărbaţi tineri sănătoşi. În general, medicii cred că aceşti oameni sunt mult mai puţin probabil pentru a obţine diabet, ateroscleroza, hipertensiune arterială, cancer, boala Alzheimer (dementa senila), etc, mai degrabă decât o majoritate absolută de colegii lor.


O dieta care este bogat, periculoase, precum şi la fel de periculos supra-saturaţie. Cei care sunt în mod natural de grăsime, mai aproape de moarte decât cele slabe. Hippocrate

Întotdeauna în conformitate cu măsură, atunci când mănâncă, pentru că această problemă depăşeşte cu mult dincolo de sfera de aplicare foarte de aprovizionare.
OM Aïvanhov. "Power Yoga"

newacropolis.ru
Marţi, 17 februarie 2009
Vizualizări: 2179

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
75
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
257
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
52
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
153