ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce altceva ar mânca să-şi piardă în greutate?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dieta, sănătatea, viaţa

Interviuri cu dieteticianul calificat Eugenia Kobylyatskoy (SUA), autor al "Cum să supravieţuiască abundenta?".

- Care este importanţa profesiei tale?
- Cele trei principalele cauze de mortalitate al lumii civilizate este direct legată de alimentaţie, excesul şi / sau lipsa de nutrienţi: infarct miocardic, accident vascular cerebral şi cancer.

- Cine pe pământ ca să trăieşti bine - subţire sau gros?
- Cel mai bun răspuns pentru cei care au reuşit să piardă în greutate.

Puteţi face un experiment: Se iau 30 de kilograme de cartofi, răspândite pe sac şi distribuie în întregul organism - sau cum să obţineţi în mod egal.

Cumpar acum haine pentru ei înşişi un adecvat - din nou. Faceţi cunoştinţă cu merge cu siguranta - doi la interviuri de locuri de muncă, cu o minge de la reuniunea privind atribuirea - fără a eşua. Joaca-te cu copiii tăi în minge, încercaţi să urce uşor pe scări ... Simt ca doare piciorul, genunchii mei durea ca scurtarea respiraţiei doare. Apoi scoateţi un pungi de unul într-o săptămână sau o lună.

Deci, eu nu cred că atunci când oamenii îşi pierd în greutate spune totul lui grijă. El nu a găsit curajul de a schimba ceva, sau vrea sa faca nimic pentru acest lucru. Şi este dreptul lui, desigur.

Dar nu există un alt aspect: cardiovasculare, cancer, diabet zaharat - probabilitatea apariţiei acestora este mult mai mare la persoanele cu exces de greutate.

- Este sau nu este?
- Există, desigur. Suntem 100% compus din elemente ce provin din alimente. Dacă nu facem ceva ce au mâncat, am în corpul de acest lucru şi nu, deoarece nu există nicăieri să-l ia mai mult. Pentru a construi organismului şi reînnoirea constantă de celule aveţi nevoie de un material de construcţie. "Eşti ceea ce mănânci" - ar trebui să fie înţeles destul de literalmente.


- Dacă există, atunci ce?
- Alimentaţie şi feluri de mâncare de la toate grupurile de: cereale, carne, peşte, fructe de mare, legume, fructe, legume, nuci şi seminţe -, sănătos darurile naturale ale naturii.

- Prin ce indicele pentru a determina produsul, vrednic să-mi fie? Există recomandări generale?
- Intreaba-te daca poti vedea acest produs sau constituie feluri de mâncare şi în specii sălbatice. In gradina, gradina, padure sau un stilou?

Castravete - puteţi, cartofi - puteţi, picior de pui a fost parte a păsărilor. Şi, în unele păduri sunt găsite câini? Ce copac creste cârnaţi? Şi că acestea sunt amestecate?

Şi, pe cât posibil, pentru a reduce meniul de produse cu elementele de "nevoie" conservanţi chimici -, coloranţi, agenţi cancerigeni, format ca urmare a fumatului, numeroase aromă artificială, mascare calitatea slabă a produsului, adică produsele de civilizaţie, mai degrabă decât natura.

Prelucrate produs mai puţin, cu atât mai bine. Folositi condimente naturale şi condimente - hrean, muştar, usturoi, verde, etc

- Pentru a pierde în greutate, trebuie să mănânce mai puţin şi pentru a muta mai multe. Aceasta reteta de mii de ani. Ceva nou în acest sens a inventat?
- Dacă sunteţi supraponderali, atunci cand mananci acum mai mult decât aveţi nevoie.

- Deci, în scopul de a pierde în greutate, aveţi nevoie pentru a schimba stilul tău de viaţă o dată pentru totdeauna, şi nu de ceva timp?
- Du-te mai degrabă înapoi la ceea ce au fost furnizate de natura pentru tine. Când aţi excesului de greutate, este acum, vă încalcă naturale ordinea stabilită a lucrurilor.

- Deci, toate dietele - această fraudă, care sunt construite afaceri multimillion-dolar? Şi modul în care reuşesc să câştige o dietă?
- Foarte simplu - până când veţi înţelege ceea ce se intampla, care le câştigă un pic. Asta e tot. Şi atunci altceva va veni sub un alt nume. Şi încă o dată câştiga.

- Sunt toate curele de slabire sunt la fel?
- Cum sunt numite - de la Kremlin, la Hollywood, elveţian, franceză, proteine, glycoprival, grapefruit, ananas, chefir, în numele de celebritati- Sunt toate se reduce la o reducere dramatică în calorii şi lipsa de elemente nutritive.

- Şi ce se va întâmpla după un curs de pastile dieta, Herbalife, Sunrider sfârşitul?
- Va următoare - trebuie să cântărească mai puţin, şi acum că pentru a menţine greutatea ai nevoie de mai putine calorii. Şi dacă te duci înapoi la modul anterior de viaţă, a pierdut în greutate reveni invariabil. Iar faptul că, în timpul organism viu low-cal, de apărare, metabolismul lent, accelerarea procesului de repatriere a acestora. Este surprinzător că oamenii sunt şedinţei pe un regim alimentar în mod regulat, repetând aceleaşi greşeli. Ei spun:

- Ştiu cum să piardă în greutate. Am făcut acest lucru de mai multe ori.

Este ca si cum "Intotdeauna am fost fericit în căsătorie - căsătorit de cinci ori şi de fiecare dată cu succes.

Sau - "Nu este nimic mai uşor decât să renunţe. Eu însumi am adesea exprimate "(Mark Twain).

- Doctore, pe care le puteţi mânca pentru a pierde greutate?
- Nu există nici un astfel de produs care contine calorii negative. Ei spun că slim jos de ananas sau grepfrut. Dar ele contin calorii, la fel ca orice alte fructe. calorii scăzut pe zhevok conţină legume apoase, cum ar fi telina ...

- "Eu sunt prin natura lor, Dumnezeu a creat îngrăşa, pyshechkoy. Şi la toate mea băieţi le place. " Cum stii ca fiind un rău completă? Amintiţi-vă femei Renoir, Kustodiev, Rubens, Titian. Poate ca asta e norma?
- Nu este o proprietate a progresului complet. Vă vor ţine ispititoare forme-a lungul anilor? În al doilea rând, în cazul în care cantitatea de grasime din organism mai sus, norma stabilită de 20% sau IMC peste 30, atunci vă aflaţi la risc - cardiovasculare, cancer, diabet si multe altele.

- Un mod constant foame nu este dăunător? Prestate suc gastric, şi-l ameninţă să ulcere, cancer la stomac.
- Nociv. Foamea - un semn ca organismul nu aveau elemente nutritive. Este nevoie de completare de substanţe nutritive, şi pentru a ignora vocea lui nu se poate. Dar, pentru a opri din mancat atunci când foamea îndeplinite, şi nu au timp de absenţa lui - este arta de a timpului nostru cere studiu şi dezvoltarea anumitor aptitudini.

- Deci, nu există necesitatea de a preda în grădiniţă şi şcoală?
- De la gradinita la prima clasa - un nutritionist care se specializează în lucrul cu copiii ar trebui să i învăţăm pe copii ştiinţa de pâine, pâine noastre - asta e bine pentru noi şi ce este rău pentru că trupurile noastre şi de ce. În caz contrar, vom ucide o multime.

- Jainiştii şi Brahmins, reprezentanţi ai castelor mai mare din India, nu mănânc carne. Jainismul trei sute ani, dar dinastia Brahman în India de mii de ani acolo. Putem lua în considerare rezultatele acestui experiment de succes şi să consilieze acelaşi altora?
- Cel mai uşor şi mai eficient mod pentru noi de a obţine proteine dorit full-length - este carne, peşte, lapte şi ouă. Am evoluat în acest fel.

Cel mai eficient mod de a obţine de calciu - un produse lactate. Sursa de fier - carne, peşte, fructe de mare.

Toate acestea pot fi, opţional şi atent de planificare a meniurilor disponibile din produse vegetale: calciu - din soia, fier - legume, proteine - de la fasole si nuci. Cu toate acestea, nu toate stomacurile sunt bine adaptate pentru a digera un număr mare de alimente vegetale şi eficiente de extracţie a acestor substanţe. Vitamina B12 este necesară pentru formarea de sânge şi funcţionarea normală a sistemului nervos, pot fi obţinute numai din produse de origine animală. Sursa lui doar pentru vegetarieni sunt drojdie - aceasta este o mica creaturi vii. Deci, dacă vă decideţi să deveniţi un vegetarian, dieta necesită o planificare atentă şi, probabil, unele preparate cu vitamine.

- Există o moda pentru produsele alimentare? Ce e la modă să mănânce?
- Organice. Whole Foods, naturale, eco-friendly.

În America, statul sprijină fermele mici care au ales să se dezvolte produse ecologice, astfel încât aceste prodkty puţin mai scumpe decât cele tradiţionale.

- Ce mănâncă bogat? "D Ca o jumătate de kilogram de cârnat afumat şi un kilogram de caviar la micul dejun?
- Despre tot ce nu va spun, dar în America, grăsime este mai mare în rândul persoanelor cu venituri mici şi nivel scăzut de educaţie.

- Poate fi o alimentare de droguri?
- Da, cel mai puternic de alimente de droguri - de grăsimi, zahăr sau o combinaţie a acestora - prăjituri, prăjituri, bomboane - produsele de civilizaţie. În plus, multe produse zaharoase conţin arome artificiale şi potenţiatorilor de aromă, care pot sta jos. Cu toate acestea, nu toti oamenii sunt predispusi la dependenta. O persoană poate fuma toata viata mea pentru una sau doua tigari pe zi, iar celălalt începe să fumeze mai mult şi mai mult până când ajunge la două pachete. Unul de viaţă poate bea un pahar de vin sau un shot de vodcă la cină, dar nu deveni un alcoolic, în timp ce altele necesită o doze mai mari şi mai mari. Deci, este cu alimente. Unul mananca bomboane sau o bucată de Tortika, dar relaţia nu se pune, în timp ce altele necesita mai multe şi mai dulce, toate în cantităţi mari.

- "Sarcina de a nutritionistului - pentru a afla ceea ce iti place să mănânce, şi această interdicţie." Este adevărat că toate util - nu se mănâncă bine, şi toate delicioase - dăunătoare?
- Nu. Alimentar trebuie să fie delicios. Cu toate acestea, în epoca noastră a percepţiei gustului natural rasfatata aditivi numeroase, potenţiatorilor de aromă, substanţe artificiale, îndulcitori. Dacă începeţi există numai produse naturale şi să refuze produsele de civilizaţie - carnati, pictate bomboane, bauturi zahăr îndulcită cu arome artificiale, apoi gustul dvs. naturale a lungul timpului, vino înapoi şi veţi fi în măsură să definească un parfum artificial şi băuturi aroma gust, bomboane, afumat. Vi se va putea bucura de gustul proaspăt cartofi cu marar si usturoi îmbrăcat cu unt topit. Poate determina cu uşurinţă dacă tu eşti eating curate un pui, care a fost mersul pe jos pe iarba si aer curat respira, sau hrănit în închisoare pe hormoni si antibiotice.

chaskor.ru
Autori: Reviste autori:
Eugene Kobylyatskaya şi Marian Belenky: prieten horatio.livejournal.com

Joi, 16 aprilie 2009
Vizualizări: 3252

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
94
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
410
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
544
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
398