ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce este o grădină de familie şi cum să-l organizezeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/9nov07_sad/p1.jpg "Generic gradina" - copacii vechi cuib, sau un complot sovietic, în cazul în care o grădină de fructe, dar nu ornamentale.

Privare de gradina
Pentru o familie medie, de 3-4 oameni, în principiu, în doar câteva mere - începutul lui (numai pentru produse alimentare) şi de mijloc (pentru alimente şi spaţii). De la arbusti decorativi pentru a opri alegerile de pe malul (forme: pitic, plângând), larice (formular: plângând), pin de munte mere dekorativnotsvetuschih (pentru detalii a se vedea "AIF). La dacha» N19. Nu uita de arbuşti tradiţionale, a împodobit lung gradinile din fata: păducel, Viburnum, trandafir sălbatic. Locul în penumbra de lumina cu solul umed bogat în vitamina C da coacaza neagra, si mure, dar oricine care este luminat colţ bine. Ultima floare frumos şi bun cu zahăr. Atunci când se plantează un gard în priză la îndemână, Rowan asortate (Red şi Aronia), cires. Cu toate acestea, o astfel de gard poate avea loc numai într-un loc curat ecologic. În cazul în care zona este mărginită de autostradă, apoi se închide off de la plante ei, de la care nu colectează fructe - mânca (în funcţie de forfecare anuale), dereny, puzyreplodniki,, Sulita liliac.

/ Articles/9nov07_sad/p2.jpg De plante perene trebuie să o mai mare de margarete, Spilcuţă şi Pyrethrum roz, galbenele. Dintr-o abundenta de bluebells la gradini cu flori şi pajişti, selectaţi aglomerate sau persicifolia, şi în compoziţia cu conifere - Carpaţi. Penumbra umedă organiza un desiş de ferigi, bazine hidrografice, şi astilb vasilistnik. Malwa, o tufă de liliac şi se lasă brumărele cazul în care acestea sunt obişnuiţi doar pentru a vedea - in gradina sau chioşc. Dar, cu o creastă de lalele, narcise, asters, gladiole va trebui să plece - acestea sunt, strict vorbind, nu un semn "de gradina din Rusia.

Narcise şi lalele ar trebui să vă amuz până în primăvara anului grupurilor de simpatic şi nu amintesc de o vară. Prin urmare, acestea sunt plantate în a doua serie de straturi de flori pentru plante perene care acoperă în iunie este "o rusine". Gladiole şi asters nu cresc la fel de uşor cum pare - sunt bolnavi şi demnă floare într-o vară câteva rezidenţi. Dar dacă vă decideţi, alegeţi insorite si ferite de vânt şi loc pentru a planta plantele courtines. Asters arata bine în mixborders şi gladiole - alături de arbuşti, care sunt uşor de transportat trunchiuri de copac săpat adânc în toamnă, în timp ce dezgropa becuri.

Aspect
Cele mai interesant, admirand natura, ideile creative cautam importate jurnale şi excursii la grădinile din Europa. Desigur, există o mulţime de a învăţa, dar nu fără a se uita înapoi pentru a încerca să recreeze străinul nu numai la climat aspru Rusia, dar şi spiritul de grădini. În special uita ciudat în colţurile vile stil japonez de lângă tocat. Nu uitaţi că în pădure rusă şi pajişti, nu străin nu poate privi fără invidie. Gândiţi-vă că aşa calmeaza si energizeaza pădure? Mare combinaţie, frunze frumoase, murmur pârâului şi păsări cântând.

/ Articles/9nov07_sad/p3.jpg Începeţi cu fluxul, deoarece poate impune o anumită zonă reamenajare. Stream poate fi înlocuită cu o fântână, şi chiar udarea pentru păsări. tam-tam aviare în dimineaţa va oferi cuiburi şi sinichniki care atârnă de admisie la est (chiar dacă aceasta se va confrunta cu casa de păsări nu este pentru tine, dar la vecini). Apoi decide să arbori şi arbuşti. Pentru a începe, elaborează un plan de complot şi du-te cu pădure. Observ o piesa decent, încercaţi să-l introduceţi în plan. Desigur, site-ul de cele mai multe vacationers nu permit să recreeze o bucată de lemn, dar drăguţ pereche de mesteacăn decorative si molid se potrivi în mod clar. Atentie la căderea unui dansResko, pe care le organizează în jurul pini tineri. Adauga să le vuietoare, şi "piciorul" rogojini Răspândirea stonecrop caustică şi minori proliferous.

Dacă vă place să ud până la razele calde ale soarelui, apoi a marca aria de sub un pat de copii sau lounge. Nu renunţaţi magazine într-un loc vant, în penumbra de coroane copac. Aici puteţi pune o masă rotundă pentru partidele tradiţionale ceai şi adunări seara. În cazul în care acest loc a fost sub bolta de livada, apoi pe el va trebui să organizeze un acoperiş sau de a dezvălui o umbrelă mare, sau mere care se încadrează a omorât pe toţi de bucate şi să le primiţi. Agenţie şi util ca un loc de muncă pentru bucatarie de vara, în acest caz, următoarea idee bună de a avea o chiuvetă. Obligatoriu atribut sovremenny gradina Rusă - zonă pentru grătar. Gratar gratar si au, desigur, nu e rău, dar kebab mare sunt obţinute pentru 8 cărămizi, stabilit pe o bucată de fier la 4 buc. opusă reciproc. Distanţa dintre cărămizi face o lungime mai mică de frigarui din metal, astfel încât să poată să se întindă în mod constant pentru a le.

Grădină de zarzavat
Ceea ce este important pentru reşedinţa de vară înverşunată? Primul să semene, cel de toate de îngrijire şi mai ales pentru a recolta. Pentru a face acest lucru, uita de capricioasă, şi plante care cresc alege rapid, suprimă buruieni şi iartă adesea neglijare. Şi restul de opţionale şi va selecta cele care cresc bine în acest domeniu cea mai mare parte a populaţiei. cartofi excluse (cu excepţia un pic de a mânca tânăr), ardei capricioase, vinete, roşii. verdeaţă rămase, castraveţi (în seră sau sub film), shnitt-ceapa si-slizun ceapa pentru utilizare la începutul primăverii, anghinarea Ierusalim (vezi p. 6)., usturoi, capsuni. Alte legume - la discreţie.

/ Articles/9nov07_sad/p4.jpg Design de paturi gradina au caracteristici distincte. Aceasta implică în primul rând paturi de producţie, care sunt decorate cu plantarea spectaculoase de plante sau dekorativnolistnyh. În Rusia nu a fost făcută de a conduce vehicule in gradina vecinului (lemn recolta tactil) nu sunt binevenite şi culturi de plantare în temeiul privirea de străini, care este motivul pentru ecrane lui gard şi căptuşite cu viţă de vie, un gard într-un stil ţară sau clădiri stil a site-ului. Nu poate fi o multime de zornăitori şi o sperietoare de moli. Din cauza abundentei de iarba sub creasta, săpat tot pământul împreună cu garduri vii. Udare a solului "orice prostie" nu este acceptată - aceasta gradina Rusă agricultura tipic ecologică, fără chimicale. La momentul săpat toamna face în funcţie de compoziţia solului cenusa, gunoi de grajd (humus) sau de turbă (paie), dar în timpul primăverii alegeţi cu atenţie rădăcini de plante, şi numai apoi se taie in creasta. Sunt considerate clasice a crestei 0,8 m lăţime şi 8,6 m lungime.

PS gradina Aranjarea, nu încercaţi să reînvie în stil occidental de la uitare a fontei vechi şi roţi de filare, le pune pe ecran, printre straturile de flori. Acesta nu este un element de decor într-un stil ţară, este pur şi simplu nepotrivit pentru antichităţi în locul lui, şi, ca regulă, ea dă impresia unei gropi de gunoi. Mai bine să-şi amintească de tradiţiile de bunicile lor, au avut, desigur, unele caracteristici ale culturilor lor, sau de planificare, care nu numai organic propishutsya pe site-ul dvs., dar va-i dea o legendă family fermecător.
Luni, 12 noiembrie 2007
Vizualizări: 4880

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
96
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
68
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
70
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
132