ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce este util pentru fiecare tip de varza?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

crucifers Cemeystvo, printre care se numără varza, foarte mare, asa ca nu neglijaţi familia "familiare ne varză. Toţi reprezentanţii familiei varza poate aduce multe beneficii pentru sănătatea ta.

Alb condus -. Albă Varză de legume foarte util, toată lumea ştie. Pentru varza randamentele vitamina C, cu excepţia de lămâie, o mulţime de varză şi vitamine B, care sunt benefice pentru sistemul nervos, este în varză şi vitamina PP, precum şi o substanţă de sex numit "colină, care împiedică apariţia sclerozei multiple.


Conopida,. Conţinutul de vitamina C, acest tip de Collard varza depaseste de aproape 2 ori. În plus, datorită faptului că conopida este mult mai puţin de grăsime, este mult mai bine digerate şi asimilate. Deoarece conopida este potrivit pentru cei care de multe ori suferă de tulburări digestive.


Scotch. Conţine 1,5 ori mai mult caroten varza alba, în afară de roşu de găsit într-o substanţă numită "cyanidin" (a nu se confunda cu cianuri), care are efecte benefice asupra inimii si vaselor de sânge. De asemenea, s-au dovedit ca sucul de varza rosie efecte negative asupra bacilului tuberculozei.


Bruxelles. Poate aţi văzut mici si verzi kochanchi-ing cu un diametru de 4-5 cm, varza de Bruxelles are proprietăţi anticarcinogenic, şi vitamina C în chiar mai mult decât în lămâie şi portocală. În plus, varza de Bruxelles şi teems oligoelemente: are calciu şi de sodiu şi fosfor şi magneziu, precum şi de fier şi iod.


Broccoli,. Ca conopidă, dar culoarea verde stralucitor. Broccoli este bogat în proteine digerabile şi substanţe vegetale, care reduc nivelul colesterolului în sânge.


Savoy. Se pare ca varza cu plisată, puternic frunze verzi. varza creaţă este scăzut în grăsimi, dar ea - proteine varza campion. Deci, mânca varză creaţă este mult mai uşor decât varza.


De la Beijing. Se diferenţiază de alte soiuri de tulpini lipsa varză. Extern similar cu salata. varza Beijing - suculente soiul cel mai mult. Un alt avantaj - abilitatea de a menţine gust tot parcursul iernii. Se crede că la Beijing varza - un instrument indispensabil pentru prevenirea bolilor de stomac şi intestine.


Gulie. Văzând aceasta legume, este dificil să-l suspecteze de rudenie cu alb. Mai mult ca o ridiche mare, dar, de fapt gulie - o varza real. Gustul este similar cu muc de varză creaţă, dar mult mai dulce şi mai dulce. Şi din cauza conţinutului ridicat de vitamina C extrem numit nord de lamaie varză creaţă. Includerea regulate în dieta de varză creaţă ajută la reducerea tensiunii arteriale, să consolideze şi să protejeze inima tractul gastro-intestinal.


Marină. De fapt, acest alge nicio legătură cu varza nu. Totuşi, aceasta nu devin mai puţin utile. Laminaria - un record absolut pentru conţinutul de iod, previne boli ale glandei tiroide, scade colesterolul şi reduce riscul de cancer.

lady.mail.ru

Sâmbătă, 15 august 2009
Vizualizări: 5793

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
233
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
162
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
345
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
336