ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce face o femeie cînd stă acasă? - o întrebare frecventă de la bărbați (+Foto)

Soțul a venit acasă de la serviciu și i-a găsit pe cei trei copii în curte - încă în pijamale! Ei se jucau în noroi cu cutiile goale de la mîncare și peste tot era gunoi. Ușa mașinii soției sale era deschisă, la fel ca și ușile din fața casei.

Cîinele nu era nicăieri. În holul era și mai mare haos. Lumina era stinsă și la un perete erau aruncate plapume boțite. În camera de zi lucra televizorul, iar în cameră era o mulțime de jucării și haine.

Chiuveta era plină de vase murdare, pe masă erau rămășițe de la micului dejun, ușa frigiderului era larg deschisă, mîncarea pentru cîini era pe podea, sticlă spartă era aruncată sub masă și o mică grămadă de nisip era lîngă ușă.

Soțul s-a grăbit sus pe scări, pășind peste jucării și mai multe grămezi de haine, în căutarea soției. Îi era teamă că s-a  bolnăvit sau că s-a întâmplat ceva grav. A văzut apă pe podea, care se scurgea de sub ușa băii.

Cînd s-a uitat în cadă, a văzut un mare tărăboi: prosoape umede, săpun și spumă și o mulțime de jucării împrăștiate pe podea. Metri de hîrtie igienică se aflau într-o grămadă, iar pasta de dinți era întinsă pe pereți și oglindă. S-a grăbit să intre în dormitor.

Acolo și-a găsit soția ghemuită în pat.

Era în pijamale și citea o carte. Ea s-a uitat la el și a zîmbit. Apoi l-a întrebat cum a fost ziua lui. El părea confuz și a întrebat: "Ce s-a întîmplat aici?"

Ea a zîmbit din nou și a spus:

" În fiecare zi cînd vii de la muncă mă întrebi ce am făcut astăzi?"

- Da? a spus soțul cu neîncredere.

"Deci iată azi eu nu am făcut nimic!!!


Marţi, 01 iunie 2021
Vizualizări: 507

Citiţi de asemenea

La începutul iernii, un voluntar din Anapa a găsit în pădure șase cățeluși abandonați. Lîngă ei era o pisică, care înc...
26
Găsirea unui job în condiții de pandemie nu este o misiune ușoară. Criza care a debutat în 2020 a afectat în egală măsur...
31
    Un an fără pantaloni: anul de minuni și experiențe noi!   Un an în urmă am aruncat ultimii...
8664
Principala caracteristică a pădurii, au aflat cercetatorii, au fost copacii vechi din specia Eospermatopteris și Archaeo...
112