ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ceai din plante din gradinaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Gustoase şi ceaiuri din plante aromatice pot fi preparate din frunze şi fructe de capsuni, zmeura, afine, afine, afine, salcia-ierburi (fireweed), crengute de Heather si multe alte plante horticole şi forestiere. Pentru a face ceai de plante tipice de aroma deosebita de bază de plante, frunzele nu sunt suficiente pentru doar uscat. Ei doresc să se pregătească pentru toate regulile, la fel ca ceaiul negru reale.

ceaiuri de plante sunt delicioase, parfumat, utile. În funcţie de plante utilizate, acestea ton sus, calm, scapa de stres, ridica starea de spirit şi poate dizolva chiar depresia de iarnă. ceaiuri de plante conţin un minim de calorii şi este lipsită în mod natural de cofeina. De asemenea, se prepară ceai de plante, în vara în grădina mea nu este dificil.

Cu toate acestea, pur şi simplu uscate în aer, apoi frunzele de ceai vă face miros "mătură" sau fân. Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă gradina de recoltă şi de plante de pădure în patru etape.

1. Ofilire

Frunzele culese sunt prevăzute în umbra cu un strat nu mai gros de cinci centimetri pentru mai multe ore până când podvyalyatsya. Reţineţi că un strat de frunze nu ar trebui să fie prea subţire, altfel vor deveni uscat si casant.

2. Răsucire

Podvyalennye lasă la peremyat, ceea ce au răsucit între mâinile. Când producţia comercială de frunze de ceai sunt rulate între tuburi metalice.

3. Fermentaţie

Twisted frunze stropite cu un strat de cinci centimetri în cutii de lemn, înfăşurat într-o cârpă umedă şi se lasă timp de 6-10 ore într-o cameră caldă cu temperatura de 26 grade. Pentru fermentare yogurtnitsu utile, sala de cazane, un duş cald, umed sau chiar chillier cuptor.

, Am o experienta interesanta, cu coaja de mere. Am decis să se usuce restul de mere de umplere, coaja de răcire în cuptor, dar se pare că, cuptorul deja prea rece, şi suculent nu usca pielea, şi zafermentirovalis. Le-au obţinut de ceai cu un miros acru distincte de mere coapte.

4. Uscare

Înnegrit de fermentare a frunzelor uscate la o temperatură de aproximativ 100 de grade.

Pentru ceai Onagraceae, care este, de asemenea, numit kaporskim sau Koporskiji, am adunat florile şi vârfurile de frunze de salcie-planta (Chamaenerion angustifolium). Ideea mea este că fabrica de înflorire în vigoare deplină dă culoare, şi apoi, la care au reuşit deja să cravată de seminţe, în primul rând "investit" în ele. Prin urmare, flori si frunze am cules din plante diferite. Flori - înflorire Topuri întregi, cu cel mai bine acest mugurii încercat şi fără fructe. Frunze - vârful nu este până la plantele cu flori despre frunza de adult a cincea. Eu pur şi simplu flori uscate şi apoi amestecate cu frunze fermentate. La suprafaţă, şi gust de ceai este ca o frunza verde, dar are, speciale aromă proprie. Lungul timpului, gustul devine mai moale. Fireweed lăstarii tineri pot fi recoltate mai, si flori - din iulie până în septembrie.

Frunze de capsuni pot fi recoltate toata vara, dar cele mai bune recolta mature frunzele încep să roşesc în august şi septembrie. Frunze de afine şi afinele sunt recoltate de la mai-iulie, şi frunze şi flori de Heather în iulie şi august. ceai merişor ajută cu reumatism, afinata de stabilire a stomac, şi de căpşuni şi Heather de boala piatra.

În timp ce se bucură de ceaiuri de plante, trebuie să vă amintiţi întotdeauna că multe plante sunt medicamente. De exemplu, frunze de zmeura - de labine cunoscute instrument pentru îmbunătăţirea tonusului muscular al uterului. Zmeura frunze de ceai este recomandat să beţi la sfârşitul unei sarcini libere sănătos şi probleme (incepand de la 35 săptămâni), cu diligenţa corespunzătoare a copilului atunci când o femeie se pregăteşte pentru o naştere naturală. În primele stadii ale sarcinii, frunze de ceai de zmeura este contraindicat, este deosebit de periculoase pentru femeile care au o predispoziţie la avort.

Sursa - viaţa la ţară (CountrysideLiving.net)

Marţi, 12 ianuarie 2010
Vizualizări: 5997

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
227
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
203
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
222
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
574