ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ceai verde: Secretele de sudareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Câteva sfaturi care vă vor ajuta în pregătirea de ceai verde.
Ceai verde

Pentru a păstra toate bunătăţile de substanţe utile în ceai verde şi a obţine o delicioase, şi frumoasă bea parfumat, ar trebui să fie luate în considerare în timpul elaborării sale de factori cum ar fi calitatea apei utilizate pentru fabricarea berii, temperatura şi timpul de bere.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta în pregătirea de ceai verde.

Atentie la calitatea apei pe care intenţionaţi să o utilizaţi.

Cele mai adecvate de apă pentru băutura este o apă dulce, moale, ca apa din izvoarele de munte. De dorit să se utilizeze apa grea cu conţinut ridicat de calciu. Astfel de apă reacţionează cu L-teanine şi cafeină, afectează gustul si aroma de ceai, o băutură făcută cu întunecate şi neclare. Apa cu clor mare ucide aroma de ceai. Clorul este eliminat prin fierbere, dar în fierbere timp de prea mult timp afectează în mod negativ calitatea apei şi a făcut ceai. conţinut ridicat de sare, precum şi de fier şi mangan în apă este, de asemenea, rău pentru gustul, aroma şi culoarea de ceai.

Puteţi utiliza pentru a face ceai apă potabilă îmbuteliată. În acest caz, ar trebui să acorde atenţie la nivelul pH-ului. Apa acida (pH-ul de mai jos 7.0) face acid ceai şi se decolora. Ceai, preparată în apă cu conţinut ridicat alcalină, are un stil mai rigid. Puţin apa acida este mai bună decât neutru.

Înainte de a utiliza apa de la robinet pentru ceai berii este mai bine să-i dea rămas în picioare câteva ore pentru a scăpa de clor, apoi curăţate în filtre de apa de uz casnic.

Un rol important jucat de temperatura apei şi timpul de ceai berii. Prin schimbarea aceste setări, puteţi regla aroma, dulceaţa şi acrime de băutură. În cazul în care temperatura apei de peste 80 ˚ C, apoi ceai este prea amar la gust, pentru că la această temperatură, se dizolvă catechine, care este chiar şi oferă acrime bea. Ceaiul de mare este mai gustoasă şi mai aromat, în cazul în care BREW la temperaturi mai scăzute. Şi pentru a obţine un efect maxim de ceai de calitate inferioară, aveţi nevoie de a pune la cale la o temperatură mai mare, dar mai puţin timp. Ea nu poate fi frica sa tartă gust prea, pentru că în acest caz, conţinutul de catechine ceai considerabil mai mici.

Înainte de ceai de bere, apa fierbinte să se răcească uşor.

Temperatura recomandata: 50 ˚ C Navă Volum timp de răcire la 20 ˚ C Ceaşcă 20 ml 7 min. Yuzamashi * 60 ml 10 min. Temperatura recomandata: 60 ˚ C Vas Volum timp de răcire la 20 ˚ C Ceaşcă 20 ml 4 min. Yuzamashi 60 ml 5 min. Temperatura recomandata: 70 ˚ C Vas Volum timp de răcire la 20 ˚ C Ceaşcă 20 ml 2 min. Yuzamashi 60 ml 3 min.

* Yuzamashi - nava japoneză sub forma de lingura pentru ceremonia de ceai, folosit pentru băuturi refrigerare la temperatura necesară şi turnat în ceşti.

Valoarea catechine, ceea ce conferă astringenţăŞi aminoacizi, atenuarea gustului şi îndulcitori, în funcţie de temperatură şi timp de ceai berii în tabelul de mai jos.

Temperatura / ˚ C 2 min. 4 min. 6 min. 8 min. 10 min. 40 3.02 2.88 2.99 2.99 3.74 60 3.33 3.90 4.04 4.60 4.74 80 5.74 6.12 6.99 6.84 7.58 100 6.31 7.79 9.32 9.51 9.16

Mai mare numărul, gustul mai acru vor primi ceai.

Recomandat raportul greutate de frunze de ceai şi volumul de apă pentru ceai berii - 2,5 mg/100 ml.

Instrucţiuni pentru ceai berii:

1. Se toarnă apă fierbinte în ceşti şi se lasă să se răcească la temperatura dorită.

2. Pune frunze de ceai în ceainic.

3. Se toarnă apa din pahar în ceainic şi aşteptaţi până când toate frunzele se vor soluţiona în partea de jos.

4. Se toarnă în ceşti de ceai.

Potrivit cărţii "Vorbind ceai" cel mai mare furnizor britanic de ceai Jervis Huxley, atunci când ceaiul este preparată cu apă temperatura ideala, atunci cea mai mare parte frunzele de ceai va pluti şi, treptat, scufundat. Atunci începe convectie. Frunze emerge de jos în sus, şi frunze plutitoare pe suprafaţa, scufundat. În termen de trei minute toate componentele solubile din frunze de ceai va merge să bea şi toate frunzele cad în jos, pe jos. Pentru a realiza acest sens, este necesar pentru a opri incalzirea apei, de îndată ce începe să fiarbă. În cazul în care apa ajunge la o fierbe, frunzele vor pluti pe suprafaţă, şi invers - în cazul în care apa este în fierbere timp de o lungă perioadă de timp, frunzele imediat soluţionează în partea de jos şi nu va merge în sus din cauza lipsei de oxigen în apă.

Încercaţi să facă ceaiul verde toate regulile, se acoperă cu un tabel de ceai, alege un vas elegant, şi apoi bea nu va ajuta doar îmbunătăţi sănătatea dumneavoastră, dar creează de asemenea o stare de spirit speciala.

chaskor.ru

Duminică, 08 noiembrie 2009
Vizualizări: 3181

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
77
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
71
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
231
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
321