ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ceaiuri anti-inflamatorii şi liniştitor.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Anti ceaiuri

Aur şi rădăcină Maral, obligeană, mesteacan, saxifrage, St John's Wort, patlagina, Sally.

Gripa ceai -. rizomi Acorus Calamus 8 parti, iarba Marsh Labrador ceai - 3 frunze mnogonervnoy volodushki - 2, rădăcinile Elecampane - 2 maral root root - 3, Hypericum perforatum plante - 4, rizomi de radacina de aur - 2 root root Marina - 4, radacina de lemn-dulce - 1, a crescut de solduri - 5, plante ephedra Munte - 4. Dacă nu se poate face compoziţia acestor plante ar trebui să fie oarecum modificate. Rizomi de obligeană - 4 parti, elecampane rădăcini - 2, John's Wort iarba St - 3, radacina de rizomi de aur - 2 root root Marina - 3, rădăcină de lemn-dulce - 1, a crescut de solduri - 4 parti. Pentru a pregăti supa toate materiile prime trebuie să fie zdrobit, se amestecă. O lingura de amestec pentru a umple într-o oală email o cana de apa pe foc mic a aduce un abces, se fierbe 70-10 minute, 30-40 de minute să insiste, prin tulpina cheesecloth şi să ia sorbituri mici de cald? " sau 1 / 3 ceasca de 4-5 ori pe zi în timpul săptămânii (pentru obtinerea de gripa). Pentru a spori efectul benefic al ceaiului şi a îmbunătăţi aroma sa răcit în băutură pentru a adăuga miere.

Ceai cu nefrită acută frunze. Strawberry - 3, John's Wort iarba St - 4, domeniul bottlebrush iarba - 4, frunze de urzica - 2, frunzele de patlagina - 4, a crescut de solduri - 4.

Ceai la gepatoholetsistite mnogonervnoy. Grass Volodushki - 5, frunze, căpşuni sălbatice - 3, radacina de papadie din comun - 2, flori de vetrice - 1, frunze de patlagina - 4 frunze de coacăz negru - 3, a crescut de solduri - 5, iarba repyashka ordinare - 3.

Vitamina multivitamine şi ceaiuri

Fructe de trandafir sălbatic, frasin de munte, afine, zmeură, coacăze, frunze de zmeură, coacăze, afine şi 1 parte. Una sau două linguri de amestec de preparare a cafelei două căni de apă clocotită, se fierbe 10 minute, apăsaţi de 4 ore pe vas pline, se răceşte într-un, întuneric loc răcoros, tulpina prin cheesecloth, se adaugă zahăr după gust şi bea de la izvor? ceaşcă de 3 ori pe zi.

Frunze şi a crescut de solduri, cătină albă, frasin de munte, mure, zmeură, mure, rug de mure, agrişe, afine, cireşe, Chebrets iarba, oregano, must, mierea-ursului, patlagina. Pentru a pregăti băutura ia 1 lingura frunze la 1 litru de apă, preparată sub formă de ceai cu 2-3 linguri de boabe uscate.

Depresiv Ceaiuri

Taxe pentru adulţi:
1) flori si frunze de oregano - 5 bucăţi, frunze de mure - 3 frunze de menta - 2, a crescut de solduri - 4, Leonurus iarba - 4;
2) şolduri - 2, radacina de valeriana - 1, frunze de coacaza - 2, flori de musetel negru - 1, iarba de cimbru insinuează - 3 părţi.
Persoanele care suferă de nevroze, insomnie, copiii cu excitabilitate nervoasă crescută - toţi cei a căror nervi sunt sparte şi fragile, ceaiuri calmante va sta în locul bun în care acestea sunt moi şi nu provoacă efecte secundare.
3) Frunze de mentă - 2 piese, ceas frunze - 2, radacina de valeriana - 1, conurile de hamei - 1, flori de musetel - 1, fructe de chimen - 1, fructe de fenicul - 1, Leonurus iarba - 1, rizomi pir - 2, rădăcină de lemn dulce - 2 părţi. Două linguri de amestec de preparare a cafelei doua cani de apa clocotita, apăsaţi de 20 de minute. Tulpina prin cheesecloth. Luaţi, de? pahare în dimineaţa şi noaptea cu excitare nervoasa, iritabilitate si insomnie. La elaborarea orice reteta de ceai trebuie să uităm că plantele - structurale informaţii nativ, funcţiile de control ale organismului, datorită bogat compoziţia chimică a acestuia, care determină acţiunea multilaterale. De exemplu, farmacie musetel elimina aproximativ 50 de simptome de boli de organe şi sisteme diferite. Prin urmare, este indicat să utilizaţi colecţii de plante de un număr mare de componente. La întocmirea taxele lplante ekarstvennyh trebuie amintit că din arsenalul de ceaiuri pentru a exclude plante care conţin droguri acţiune de tip kofeinopodobnogo (ceai, ceva, ephedra, tutun, Stricnină copac, Securinega, Echinops) ca rezervele epuizabile de energie a organismului, este recomandabil să introduceţi plante zhenshenepodobnye (frunze de ginseng, Eleutherococcus , Rhodiola, Aralia, Schisandra, lewisia, zamanihi, sterkuliya "," radacina de aur, etc.)

Pentru a recupera locul de muncă după este recomandat să bea ceai din următoarea compoziţie: iarba Leonurus - Partea 1, Chebrets - 1, frunze de menta - 2, iarba maghiran - 2, conurile de hamei - 1, iarba de cimbru - 2 părţi. O lingură tocat dozator cana amestec de apă în fierbere timp de 3-4 ore, de scurgere. Bea 1/3-1/2 ceasca.

Taxe pentru copii:
1) planta Oregano - 5 bucăţi, frunze de mur - 2, planta cimbru - 5, solduri - 3, 2), fructe de paducel - 2, flori de tei, inima - 2 flori feverweed - 2, planta cimbru - 5, solduri - 4 parti.

Vineri, 08 februarie 2008
Vizualizări: 6443

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
226
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
143