ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cele mai sănătoase fructe de padureAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ce poate fi mai gustos decât fructe de padure proaspete de vara? Probabil numai preparate cu propriile mâini aromatizate blocaj atunci când deschideţi un borcan in iarna pentru ceai. Sau, poate, limba de rulare de pe cer cireşe congelate sau zmeura. Fructele de padure sunt nu numai gustoase, dar extrem de util, în acest articol de azi.

Nu întotdeauna se numesc fructe de padure fructe de padure, dar căpşuni şi zmeură lozhnoyagody adesea numit doar fructe de padure, asa ca nu mai merge în jurul lor de. Dar, să ne începem cu aceste fructe de padure, deşi diversitatea dulce de fructe nu este acoperită într-un articol, uita-te la unele specii de popular şi foarte utile.

Afine - noi toţi fanii să-şi petreacă timpul la calculator, foarte util pentru a mânca afine proaspete, sau o ceaşcă de ceai cu boabe uscate. Afinele sunt bune efect foarte asupra proceselor metabolice de la nivelul retinei. Afinele conţin o mulţime de vitamina C, pectina, caroten, fier şi mangan. Aceasta este o boabă mare pentru tratamentul racelilor, are proprietăţi astringente şi stabileşte sigiliului. Utilizarea de fructe rămâne şi fructe uscate şi gem.

coacăz roşu - conţine zahăr, pectină, acid şi tanin. Coacăze bun pentru tonul general, ajută la tratarea greturilor, conţinut ridicat de vitamina C face coacăze bun aliat in lupta impotriva racelilor. vărul ei, coacăz negru, mai bogate în substanţe minerale, în plus, acesta conţine uleiuri esenţiale care fac uz nu numai fructe de padure, si frunze de coacaza neagra. Coacăz negru - o multivitamine naturale, care le conţine şi succinic acid tartric, iod, mangan si fier. Semi-coacăz negru este utilizat ca sudorifice, şi coacăze pot ridica tonul general al organismului şi creşterea rezistenţei la infecţii.

Malina - care dintre noi nu au fost tratate în gem de zmeura copilărie? Uneori, costul şi pretind a fi bolnav, pentru a obţine o linguriţă de gem aromat, nu? Malin conţine o cantitate mare de acid salicilic, vitamina C, săruri de fier, cupru si potasiu. Malina are şi proprietăţi antipiretice sudorific, diuretice efect lumina, considerat anterior ca mijloc de scorbut, împreună cu lămâi. Pentru zmeura conţinut de fier depaseste numai agrişe, probabil, şi cireşe. Frunze de zmeura sunt, de asemenea, folosit la gatit si medicina, de exemplu, ca o componentă de ceai.

Pepene verde - un popular de vară şi fructe de mare. Eu nu pot exact boabe şi pepene galben, dar cu toate acestea, multi cred fals pepene verde boabe. suculent carnea proaspete de pepene verde nu este doar un tratament de vară dulce, ea ajuta la curatarea rinichilor, pentru a face faţă cu exces de colesterol. Dungi frumos bogate în potasiu, magneziu, fibre, vitamina C, PP, acid folic. Baza de pepene verde este apa, cu dizolvat-o cu vitamine si minerale, si fibre. Deseori, o dieta pepene prefera fetele din zilele calduroase de vara sunt. În ciuda dulceaţa pepene verde, poate avea chiar diabet zaharat, cu toate că toţi trebuie să ştie măsura.

Viburnum - fructe de padure Viburnum seamănă cu gust de Corint. Acesta este compus din pectină, zaharuri, acizi organici, taninuri, caroten, vitaminele C şi P (mai ales o mulţime de vitamina C - mai mult decât în citrice). Viburnum seminţe sunt bogate în ulei gras - până la 21% în cortexul conţine o viburnin glicozide amare, cu proprietăţi de vindecare.

Căpşuni - căpşune într-o mulţime de vitamina C, caroten, vitaminele B1, B2, PP, acid folic, fier, cupru, cobalt, şi potasiu, fosfor, calciu. Căpşuni în considerare record de calciu, printre alte fructe şi pomuşoare. Un număr mare de substanţe pectina, care sunt, de asemenea, găsite în căpşuni, are un efect pozitiv asupra organismului. Fibra acte uşor pe motor şi funcţiile secretorii ale aparatului digestiv, promovează eliminarea colesterolului din organism. Interesant pentruetit - căpşuni în toate instalaţiile medicinally, şi ansamblul instalaţiei de la radacina la boabe pot fi folosite pentru tratament. Chiar si semintele contin o multime de fier, care are nevoie de sânge.
O rudă apropiată de căpşuni este un căpşuni.

Căpşuni - un antidepresiv natural, care vă ajută să aducă sistemul nervos în echilibru. Strawberry conţine cantităţi mari de vitamina C, este bogata in zaharuri, pectina şi substanţe minerale, acizi organici. Acest lucru este util boabe la orice vârstă.

lady.mail.ru

Joi, 17 septembrie 2009
Vizualizări: 6014

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
310
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
286
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117