ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Celulele stem pot fi cultivate în mod natural - Prin post

Mulți medici, vorbind despre acțiunea celulelor stem, menționează că, alături de efectul pozitiv asupra vindecării unui anumit organ, se observă aproape întotdeauna întinerirea pielii, creșterea energiei, sporirea tonusului vital și întinerirea generală, inclusiv dispariția părului cărunt.

Având 20 de ani de experiență în propria mea metodă de post de la 1 la 5 săptămâni, observ întotdeauna aceste semne în timpul ieșirii din post. De aceea, i-am propus directorului adjunct al „Criocentrului” pentru cercetare științifică, doctor în științe biologice Y. Romanov, să facă un experiment pe sine, măsurând numărul de celule stem.

Continuând să merg la muncă, să fac exerciții și gimnastică respiratorie, m-am pregătit o săptămână, am postit o săptămână cu apă și am ieșit din post în decurs de trei săptămâni. Numărul de celule stem a fost măsurat înainte de începerea postului de șapte zile, la ieșirea din post și la una și două săptămâni după ieșire. S-a constatat că, la sfârșitul celor șapte zile de post, numărul de celule stem din sânge a scăzut. Cu toate acestea, după o săptămână de ieșire din post, numărul lor s-a dublat, iar după două săptămâni s-a triplat comparativ cu numărul de celule măsurate înainte de începerea postului. Pentru prima dată, s-a reușit să se demonstreze că postul contribuie la eliberarea celulelor stem în sânge, adică stimulează procesele fiziologice de regenerare și creștere a structurilor proteice.

Experimentul a fost realizat cu ajutorul unor echipamente costisitoare și al unor reactivi scumpi, așa că măsurarea a trebuit întreruptă „în cel mai interesant moment”, când creșterea celulelor stem încă continua. Pot spune din experiența mea de 20 de ani că efectul pozitiv al postului, chiar și de o săptămână, durează câteva luni.

Se pare că, prin post, stimulând creșterea celulelor stem, poți câștiga 15-25 de ani de viață! În propriul corp, poți crea un Banca de Celule Stem pentru a-ți păstra Rezerva Genetică de Sănătate timp de câteva luni până la un an, atât de necesară pentru procesul creativ și/sau activitatea profesională. Totul port cu mine.

În timpul postului prelungit, organismul se curăță activ, adică scapă de tot ce este „învechit” – celulele care oricum nu mai au mult de trăit. Drept urmare, în țesuturi se formează „apartamente” libere pentru celulele stem. Și dacă apar apartamente, atunci sunt necesari și locatari. Celulele stem sunt eliberate în sânge, se răspândesc în organism și contribuie la reînnoirea acestuia. Datele experimentale obținute au confirmat pentru prima dată raționalitatea biologică a acestui fenomen. De aceea, postul terapeutic vindecă multe boli prin acest mecanism și duce la o întinerire și sănătate vizibilă a organismului.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 15 mai 2024 15:54
Vizualizări: 567

Citiţi de asemenea

Construiesc în interiorul copacului pentru a economisi materiale de construcție....
179
Filmele despre prostituate, uneori, sunt difuzate ziua, sunt difuzate devreme seara, la fel ca și filmele cu dezbrăcări,...
135
Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
191
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
171