ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cetatea megalitică Egil, creată cu ajutorul tehnologiilor avansate (+Foto)

Obiectul este situat în orașul turc Egil. Conform istoriei oficiale, se crede că Egil este "leagănul" multor civilizații, unul dintre aceștia fiind asirienii.

Acesta este atît un mormînt, cît și o cetate. Din cîte se știe, acolo acum sînt îngropați unii conducători asirieni, iar în trecut, respectiv, aceasta era o adevărată cetate, protejată din toate părțile.

"Cetatea" este construită în stînci. Aici sînt săpate treceri, camere, platforme, scări, adică absolut totul pentru confort.

Stîncile au forme conice aproape perfecte, forme piramidale și altele. Dar să faci acest lucru cu instrumente primitive la o asemenea amploare este aproape imposibil. De asemenea, este de menționat tunelul ciudat săpat prin stîncă prin mijloace necunoscute. Cel mai probabil, acesta a fost o altă intrare în cetate din apă.


ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 01 decembrie 2021 19:30
Vizualizări: 659

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
276
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
285
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
479
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
290