ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cina în grabăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Supraponderali - o problema de mulţi oameni moderne. Cu toate acestea, cât de des putem reflecta cu privire la originea ei "cresc picioarele"? Şi totuşi, răspunsul este destul de simplu - plasarea greşită a priorităţilor alimentare, lipsa de timp pentru o bună nutriţie, griş înainte de culcare. Rezultatul de a trai pe o "mananca si ca, indiferent de oribil, cum se spune, este evidentă.
Psihologii spun că în acest fel putem pur şi simplu "blocaje" impusca probleme şi stres emoţional. După ce mănâncă o plăcere, pe care noi nu pot avea timp să se bucure de o rutina de lucru agitat. Cum a face cu el? Confruntarea cu propriile apetitul lui şi se va opri înlocuirea fiziologie - psihologie?


7 metode de a face faţă cu bucurie:

1. "Strong voluntar" fel - lipite pe suport de hârtie frigider cu inscriptia: "Eu nu mănânc după şase, şi mai mult ... exercita vointa.
2. O modalitate alternativă - să înlocuiască cina plimbari in aer curat şi, astfel, distras de la gândesc la alimente.
3. mod restrictiv - consumul moderat de sare şi preparate picante, precum şi diverse mirodenii, deoarece au un gust doar muguri, dar sunt de mică de utilizare. Dar, pentru a reduce pofta de mâncare ajută la o ceaşcă de ceai neindulcit.
4. "Nu" la televizor. Experţii au demonstrat că procesul de combinare alimentare cu vizionarea TV este rău pentru sănătatea ta.
În primul rând, alimente consumate într-un tandem, prost asimilate.
În al doilea rând, creşte valoarea ca o persoana nu are niciun control asupra a ce şi cât de mult a mâncat.
5. "Cine este o lungă perioadă de timp de mestecat, el a trăit o lungă perioadă de timp" - deci, spune proverbul. Într-adevăr, dacă o persoană mănâncă prea repede, el poate mânca prea mult, înainte de părere că nu mai este foame.
6. Visul - cel mai bun medicament. Acest principiu funcţionează cât mai bine, ca o măsură de combatere a apetitului agresiv. Du-te la culcare devreme, în cazul în care o astfel de oportunitate. Oamenii de ştiinţă au dovedit că privarea de somn conduce la cresterea in greutate, destul de somn din cauza unor oameni sub nivelul de leptina - hormon responsabil pentru saţietăţii, şi niveluri mai ridicate de ghrelina, care provoacă sentimente de foame.
Iulie. Foamea - nu mătuşa mea ... Incearca sa mananci doar atunci când cu adevărat foame. Nu utilizaţi produse alimentare ca un medicament împotriva stresului, sau de înlocuire a timpului liber. Nu mâncaţi pe drum, altfel nu va digera alimente, şi doar "te rog" extra pounds.

Cina în grabă Nociv Gastronomie

Aici este o listă de produse care excita apetitul: alcool, muraturi, afumat, picant si dulce-acrisor feluri de mâncare, diverse condimente şi mirodenii. Aceasta este, de asemenea, produsele alimentare preferata pentru o gustare: chips-uri, nuci, biscuiti, chips-uri. Toate cele de mai sus ar trebui să fie folosite cu prudenţă şi amintiţi-vă că calorii sunt abundente, dar beneficiile de sănătate, există.

Culoare Gastronomie

Există o ştiinţă - psihokulinariya. Potrivit acesteia toate produsele de culoare în două categorii: "calde" şi "rece". Culoare afectează nervul optic, care trimite imediat un semnal la creier. Şi creierul este deja "trimite recomandări" în sistemul organismului. Astfel, "cald" culori creşterea poftei de mâncare, dar, de asemenea, permite de a scăpa de calorii consumate. "La rece", dimpotrivă, totul încetineşte procesele din organism. Pentru a încălzi spectrul de produse includ: toate fructele şi legumele, şi galben portocaliu nuante,-precum si hrisca, mei, curcan, raţă, somon, verde ceai rosu, etc, se răceşte gamei de produse: cartofi, fasole, fasole, vinete, struguri , prune, secară, ovăz, carne de porc, de vită, de cafea, cacao, lapte, etc

Colaţionare

Feluri de mâncare preparate pentru cină, ar trebui să conţină proteine şi carbohidraţi. Este mai bine dacă ar fi o bucată de peşte sau de pui si garnitura de legume, aburit. Dar în seara de grăsime ar trebui săeliminate, deoarece organismul va amâna lor "magazin".

În medie, persoana mananca pentru viata lui 20 la 25 de tone de mancare! Aproximativ un sfert de o anumită cantitate de fast-food - alimentul mâncat pe drum. Acesta nu este util, este greu de digerat si anumită perioadă de timp mai târziu transformată în excesul de greutate şi probleme de sănătate. Pur şi simplu aşa sa întâmplat că ne-o dorim pentru a obţine din procesul de a manca placere gastronomice, şi, adesea, nu mă de control în acest sens. În lupta cu stresul "prinde" problema, umple timpul liber produse alimentare, să ne lăsăm de mese amplu ... Cu alte cuvinte, vom aranja priorităţile alimentare greşit. Şi ce vom ajunge în schimb? Nemulţumirea faţă de aspectul lor, de sănătate precară, diferite boli. În acelaşi timp, pentru a evita toate acestea, ar trebui să rămânem la o regulă simplă - să respecte moderaţie în toate. Mesele trebuie să fie adus nu numai distractiv, dar, de asemenea, un beneficiu maxim:. După cum scria el antice greceşti salvie Socrate Noi nu suntem de viaţă să mănânce, ci mănâncă să trăiască. "

l-navigator.ru

Sâmbătă, 26 decembrie 2009
Vizualizări: 12767

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
25
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
18
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
304
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
275