ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cinci idei principaleAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Din Dieter Rezervaţi Dumei "Viitorul fără război.
Cinci Gânduri cheie. De Dieter Duhm din cartea "Viitorul fără război".


Şi din nou Voi incepe cu o imagine. Imaginaţi-vă organismul afectat de boala, astfel că urmele de acesta pot fi recunoscute în toate organele. Acest organism - Pământ, omenirea, sa fiecare comunitate, fiecare persoană individual. Este evident că un medic cu experienţă nu va trata o parte distinctă a corpului, dar organismului ca un întreg. În ceea ce priveşte situaţia din lume, aceasta înseamnă că un concept înţelept de pace pe pământ cere să funcţioneze numai cu anumite regiuni de suferinţă intensă, dar recuperarea fiecare persoana si intreaga planeta.

Acest lucru - cinci idei principale:

1. Pamantul si umanitatea forma un sistem integrat, un organism unic, care reacţionează ca un întreg la orice ataşată la acesta, deoarece, de informare sau de energie de vindecare.

Organismul reacţionează la Pamantului si a umanitatii ca un întreg. Ce înseamnă acest lucru? Cum pot simţi în Tahiti ceea ce facem aici în Portugalia? Pentru a înţelege aceasta, este necesar să se prindă imaginea întregului sistem. Şi atunci ne dăm seama că aceeaşi întrebare ar putea fi puse în acest fel: "După cum se dovedeşte că-mi schimb felul meu de a gândi, şi ca urmare a oprit doare stomacul meu?". O altă analogie - acupunctura. Suntem de lucru cu un ac la un moment dat, şi durerea dispare. Comunicarea în acest caz este foarte asemănătoare. Avem nevoie de a da eu însumi l realizezi, deoarece avem de a face cu un fenomen surprinzător faptul că este întreg, sistem viu. Toate acestea se pare ca un miracol - teoria noastră de politică, ceea ce noi numim crearea a câmpului morfogenetic, de funcţionare a organismelor noastre şi organisme. Unul dintre gândurile doar la momentul propriu-zis este suficienta pentru a schimba nostru interior toată viaţa. Un singur gând poate afecta modul în care am comunica cu cei care-mi place scoala mea, la situaţia financiară. Unul intenţia puternice, cum ar fi "Eu fac nimic de la nimeni şi nici nu am cerere" sau "Eu nu dau vina pe nimeni", sau "Eu nu sunt un mincinos," sau "Sunt în măsură să arunce vechea imagine", este de ajuns pentru a schimba întreaga noastră viaţă.

Prin analogie, în cazul în care într-un singur loc de pe Pământ ar putea modifica radical relaţia dintre om, aceasta ar putea avea un impact asupra subconştientului colectiv şi pot provoca modificări similare în alte multe locuri. Să doar încerca să vedem în această analogie, încercând să menţină pacea internă şi linişte în gândurile noastre. Aceste relaţii care sunt descrise în teoria noastră politică, trebuie să se confrunte cu stabilirea cu exactitate a domeniului şi a demonstrat la noi in corpurile noastre proprii, şi peste tot în natură.

2. Informaţii de bază despre noul cod, o viaţă fără violenţă este o chestiune de concepte, cum ar fi comunitatea, Adevărul, incredere, iubire, Eros şi religie creat. De îndată ce materialul condiţiile vor fi, omenirea va ajunge în acest punct de cotitură, cu kstoroy poate începe o nouă rundă de evoluţie.

Dacă vom merge în locuri unde există om care suferă masiv, vom vedea că va fi prim-ajutor pentru a satisface nevoile materiale primare şi de securitate. Dar atunci când sunt îndeplinite condiţiile externe, poate fi văzut că punctul de plecare pentru crearea acestei culturi, care nu conţin violenţă, în fapt, fie în interiorul. Mihail Gorbaciov a spus odată: "frica trebuie să dispară de pe Pamant. Dar acest lucru nu se poate întâmpla aşa, pur şi simplu pentru că teama este foarte adânc înrădăcinat în toate celulele noastre în sufletele noastre. Cu toate acestea, în anumite domenii ale vieţii, cum ar fi sexuale şi spirituale, am găsit deja oportunităţi de îmbunătăţire. Prin acest lucru poate fi creat de un domeniu la nivel mondial, pentru a ajunge la un punct de cotitură.

3. De lucru lume în acelaşi vindecare. Ea se bazează pe aderarea Trust. Întrebarea de ce lumea se poate răspunde: Lumea este de încredere.

Unul dintre prietenii noştri, pentru mnogih ani să participe la mişcarea a păcii din Balcani, a scris într-o scrisoare că nu ştiu cu adevărat ce-o lume. Din punctul nostru de vedere, motivul este că el a ratat o experienţă de încredere. Putem spune că din lume - este pur şi simplu lipsa de război. Cu toate acestea, oferind un rezultat negativ al evaluării orice evoluţie pozitivă, de multe ori am înseamnă: "Sunt pur şi simplu nu ştiu ce este." Incredere - este experienta de viata. Poate cea mai importantă experienţă umană. Real exemplu - Orientul Mijlociu problema. Poate fi de acord cu poziţia de lideri fracţiunii încredere, Hamas şi politicii israeliene? Sau doriţi să impactul afara? Aceste metode sunt radical diferite.

Încredere în rândul tuturor oamenilor, între rude şi de cei dragi! Acest lucru - baza conceptului Vindecarea biotopuri. Încredere între oameni, între oameni şi a faunei sălbatice, care include câini, şerpi, şoareci şi păianjeni. Încredere între oameni şi natură, între umanitate şi universului. Avem nevoie de a se îngropa în acest subiect şi să găsească esenţa Adevărului său sursă. Unul dintre domeniile principale de activitate Vindecarea Biotop - crearea condiţiilor necesare pentru apariţia şi consolidarea relaţiei Adevărului şi de încredere. Aceasta este una din componentele procesului de vindecare.

4. învăţături morale, dezvoltarea personală, practici spirituale nu este suficientă pentru a determina modificările necesare. Pentru creşterea durabilă a adevărului, comunităţii şi încrederea necesare pentru a crea adecvate şi comunitatea structurilor sociale. Această prevedere nu este numai foarte important, dar, de asemenea, destul de nou. Acest lucru poate fi multe de spus, dar greu de înţeles cu adevărat.

Unele persoane prefera mesajul de Sri Aurobindo sau Sai Baba, Claude Thomas AnShin sau Pilgrim Pace, Prentice Mulford, unul dintre Isus din Nazaret. Dar ele sunt adresate individual. Recitească Predica de pe Munte sau 10 porunci, pentru a vizita comunităţile moderne spirituală, şi veţi vedea că ele lucrează cu toate individuale. El a fost cel care a recomandat de a medita, dreptatea practică, smerenie si dragoste de aproapele. Dar acest lucru nu este posibil să urmeze poruncile, pentru că vieţile tuturor în societate, în cazul în care tot ceea ce nu este acceptată. Nu există nici o îndoială, principiile spirituale stabilite în cărţi şi seminarii nu pot fi realizate în cadrul structurilor sociale moderne. Pentru a restabili rolul Cuvântului Sfânt în viaţa noastră, avem nevoie de noi structuri sociale. Este o revelaţie dramatică vine la noi, după 5.000 ani de războaie pe Pamant.

Aşa că astăzi avem nevoie de o idee nouă, o nouă paradigmă care are un socială specială,. Dar acest lucru nu este comunismul, colectivism sau ceva de genul asta. Desigur, noua idee va adresa şi identitatea, deoarece modificările legate de îmbunătăţirea stării generale de sănătate ar trebui să apară în primul rând în noi înşine. Cu toate acestea, în scopul de a dobândi pe termen lung, aceste modificări ar trebui să fie consacrat în noile structuri sociale, etice şi de mediu. Deci, pentru cei care vor fi implicaţi în această activitate va necesita crearea unor noi forme de societate, astfel că fiecare individ va avea posibilitatea de a începe din nou să trăiască în adevăr, pentru a descoperi dragostea, un sentiment de acasă şi care aparţin.

Ce vrem sa spunem atunci când vorbim despre munca pe crearea unor structuri sociale în care puterea de vindecare a obţine împreună şi pot fi transferate în afara? Unul dintre principiile care stau la baza structurilor similare vor fi iubirea libera. Drum liber dragoste, gratuit sexy - însoţite de prietenie şi încredere. Acesta nu este un slogan din domeniul moralei individuale, ci parte a unei culturi umane în care acesta va fi posibil să se păstreze adevărul în domeniul Eros. Se eliberează de oameni din stă ascuns cu care acestea sunt "bune" în ochii publicului. Ele vor urma poruncile, care prevede: "Niciodată nu mint!". În caz contrar, vom crea din nou un cadru în care vom apela pentru un scop de minciuni, păstrareacu cauza sa. Un număr uriaş de soţi obligaţi să mintă reciproc, deoarece nu îşi pot permite să recunosc ca sunt simpatic la altcineva. Ei locuiesc împreună, încercând să vă asiguraţi că nimeni nu a observat. Ce-o situaţie teribilă! Că, în aceste condiţii pot aduce porunca: "Tu nu ar trebui să revină"? disperare emoţională şi lipsa de speranţă. Şi aici nu va ajuta practici spirituale sau alimente macrobiotice. Prin urmare, este necesar să se creeze astfel de forme de viata publica, in care participantii vor avea oportunitatea de a deveni un popor cu adevărat sincer şi sănătoase. Aceasta este de peste un anumit număr de ani am fost în Tamer. O astfel de experienta greu de descris in cuvinte, puteţi experimenta numai ea.

Conştientizarea acestui punct indică dorinţa ta de a participa la proiect Vindecarea biotopuri. Gradul de conştientizare a comunităţii întregii sale înseamnă că ştie ce să facă. Această abordare este o alternativă la orice fel de terapie, şi este nici o exagerare. Succesul sau eşecul omenirii depinde dacă s-ar putea găsi astfel de forme de comunităţi, în cazul în care viaţa în Adevărul va fi din nou posibil, în special cu privire la numărul tema unul. După cum deja menţionate, în cazul în care la acest nivel ne-ar lua înapoi adevărul şi începe procesul de purificare inimile şi minţile, foarte repede devenit o necesitate şi purificarea de corpurile noastre. Acum este timpul pentru a începe.

Să ne din nou, ilustrează această idee. Oamenii nu sunt alegerea de a problemelor lor în dragoste şi nu realiza chiar ei sunt condamnati la o viata de conflict permanent cu ei înşişi şi alţii. Şi pentru a găsi sursa de acest conflict este aproape imposibil, deoarece capturat întreaga lume modernă, şi nimeni nu în ea nu se poate trăi într-un mod diferit. În aceste condiţii, toate eforturile pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a corpului şi de purificare a mintii poate fi doar un efect compensatoriu. Dar majoritatea oamenilor le arunca prea, pentru că principala problemă nerezolvată este întotdeauna mai puternică. De energie de dragoste si sex este pentru noi, în primul rând, pentru că ne-am născut bărbaţi şi femei. Suntem cu toţii în puterea ei, şi prin mintea subconştientă este controlează mai mult sau mai puţin ca noi marionete. Acest Eros controale ascuns istoriei umane. Publicul are un sistem nervos care răspunde imediat la orice impulsuri interne. Ca un exemplu, orice institutie: cât mai curând unele modificări de personal apar în viaţa personală, acest lucru începe imediat să-l spun. Precum şi orice alte subiecte merge de la marginea drumului. Subiectul numărul unu - este un număr de un subiect! Realizând toate acestea, puteţi renunţa ideologiilor existente, şi va fi dreapta. Dar cel mai probabil, va fi singur cu descoperirea lui. Încercând să-l împărtăşească cu alţii, va fi cu siguranta odihnit într-un zid de piatra, aşa cum sa întâmplat cu medicul elveţian tineri, Fritz Zorn (Fritz Zorn), care a descris povestea într-o carte atinge intitulat "Marte". Acesta este motivul pentru comunitate atât de necesare noi, în care mai multe persoane vor putea să discute acest subiect în limba Adevărului şi de a construi o viaţă în care această problemă va fi rezolvată.

Crearea Adevărul este experienţa de întreaga comunitate. Construirea încrederii - proiect comun. Crearea de dragoste şi sexualitate genuine - sarcina de a comunitatii de actorie. Aceste principii stau la baza proiectului de vindecare biotopuri. Toţi solicitanţii trebuie să înţeleagă acest lucru. Să ne uităm în jurul şi a vedea cât de mulţi oameni din mediul nostru este gata să accepte acest mesaj.

5. Comunitate de viitor în cazul în care vor exista condiţiile sociale noi pentru lucrul cu straturile profunde de personalitate, va provoca un efect al unui câmp global. Ca planeta noastra este un sistem complet, apariţia unui nou cod de viaţă poate duce la schimbari la nivel mondial. Acest lucru - Principiul de bază ale teoriei politice.

(Pentru mai multe detalii stabilite în capitolul 5, "Crearea de noi domenii de informaţii) Vreau să descrie încă o dată biosferei, care include toţi oamenii, ca una dintreorganism în mod natural, care duc o viaţă comună şi bunul simţ. Aceasta este constiinta lumii, care cu ajutorul unor anumite domenii şi vibraţii uneşte toate fiinţele, şi a căror existenţă a fost confirmată de către toţi oamenii cu trezit Duh. " Dar ei nu sunt singuri. Aceste gânduri provin, şi oamenii de ştiinţă moderne, cum ar fi Lynn Margulis, James Lovelock, si multe altele. Un alt exemplu - Grazyna Fosar si Franz Bludorf, a scris o carte interesantă despre "Constiinta Network. Foarte incet, dar oamenii au început să fie de acord cu ideea de a Pământului şi biosferei ca un singur organism. Şi forma o scoica de mare, şi structura de trupurile noastre sunt amprentele unui singur globală bazată pe cunoaştere, de informaţii la nivel mondial. Structura creierului nostru, structura de neuroni, de organizare a sistemului nervos a apărut din cunoaşterea lumii şi constau codurilor sale. Este o conexiune uimitor! percepţia ei imediate descrise de Goethe, în povestirile sale despre prelatei şi pe plantă. Acest tip de viziune spirituală ne arată că relaţia enigmatic dintre creaturi care se poate vedea cu uşurinţă, calmant mintea ta. Calea spre iluminare este indicat la noi prin miracolele care sunt întotdeauna prezente în noi şi peste tot în jur. Si pentru ca totul este interconectat în această viaţă singură plantă, deoarece există o singură Noosphere şi informaţii bancare unice, apoi a apărut informaţii noi în orice loc, va afecta toate părţi ale lumii noastre. Şi dacă aceste informaţii vor acoperi cele mai importante aspecte ale vieţii noastre, efectul va fi maxim. Şi acesta va fi chiar mai mare dacă aceste informaţii ar sprijini un număr suficient de mare de oameni şi le investească în ea viaţa ta şi de energie crezut. Când procesul ajunge la un punct critic, planeta noastră va fi în măsură să se angajeze pe o cale nouă de dezvoltare. În următorii 20 de ani va trebui să-l văd.

Aceste cinci puncte de par de la sine înţeles, dar dacă acestea pot fi cu adevărat înţeles? Ne-am înţeles cum o sămânţă apare eucalipt " Din ceea ce codurilor de acolo a fost viaţa materială? Matrice de forme posibile, Gestalt interior, Aristotel numit entelehia. Dar, în realitate, acest concept înseamnă asta? Nu ştim despre codul genetic? Şi toate acestea pot fi aplicate la oameni, pentru societate, pentru a umanităţii ca un întreg? În studii aprofundate a subiectului cuprinse în două cărţi Lihtenfels Sabine (Sabine Lichtenfels) "Temple of Love", şi "Frumoasa Rocks". Ele se referă la cercuri de pietre în Evora (? Vora), precum şi temple antice din Malta şi Gozo (Gozo). cercuri de piatră sunt o moştenire a unei civilizaţii extrem de dezvoltate a existat pentru o lungă perioadă de timp pe pământ şi a dispărut cu şase sau şapte mii de ani. Cei care au trăit în acea vreme oamenii au o cunoaştere solidă a iubirii şi a comunităţii, precum şi educaţia, esenţa naturale şi interacţiunea a două lumi - pământeşti şi cosmice. Ei au lăsat în spatele acestor cercuri ca mesaje cu privire la principiile de bază ale unei comunităţi umane. Acest lucru poate fi văzut ca "utopie preistorice" şi "de bază entelehicheskoe" a comunităţii umane. Ar trebui remarcat faptul că cercul de pietre, construit pe un deal în Tamer cu un excavator, şi că a fost la dispoziţia noastră, este să ne conducă la o înţelegere conştientă de acest nucleu entelehicheskogo "a omenirii. Aici avem de-a face cu modelul intern de bază, şi nu cu o copie a structurii antice. Pentru toate de care devin aspecte ale istoriei se poate vedea structura universală şi eternă a Universului, inclusiv informaţii critice despre noi înşine. Aceste relatii sunt pur şi simplu uimitor! Şi mă simt mare fericire, deoarece am avut o şansă de a participa la studiul lor.

Acest text este destinat obiectul distribuirii gratuite la sursa. Suntem recunoscători tuturor celor care poartă aceste idei din lume!


Doom Dieter (Duhm Dieter)
Tamera Ecovillage, Monte do Cerro, Portugalia
Tel: 484 +351-283-635
Fax: 344 +351-283-635
Email: info@dieter-duhm.de

Traducere: Lazutin Fedor

Miercuri, 09 decembrie 2009
Vizualizări: 4262

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
66
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
196
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
86
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
88