ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cine beneficiază de faptul că oamenii mănâncă carne?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Foarte simplu de a evalua esenţa unui fenomen sau un eveniment, dacă ne determina la care este profitabil. Cei care se consideră bine domn care iubeşte friptură, sau o doamnă la modă, de multe ori se uită în M-LDS, vă rugăm să nu citesc, sau chiar jignit.

1.Vygodno Are această persoană,? La nefiresc şi nesănătoase dieta construit pe teoria dieta echilibrata penale, oamenii îşi pierd sănătatea lor, precum şi de ani de viaţă. Da, şi cum puteţi compara viaţa persoanelor sănătoase şi bolnave? Diferenţa între aceste state sunt foarte mari. Astfel, nu.
Ganditi-va la ceilalţi beneficiari, precum şi la Man va reveni de mai multe ori.

2. Avantajoasă să-l celor care susţin consumul de absurdă? Da. O persoană care consumă o carne începe să mintă pentru mine inca din copilarie. Îmi amintesc personal cum mama mea a cerut, stabilind legătura dintre gărgăriţă bune trase de pe o bancă şi conţinutul de o placă de carne de vită carne conservată. Deoarece fiecare dintre noi se află o auto-justificare, că acest lucru este un animal bun este ucis pentru a satisface un capriciu al iluzia mea de produse alimentare. Ia o pauza - amintiţi-vă, atunci când, ca un copil, caută răspunsul la această întrebare.

3. Avantajoasă a celor care-l face sa te duci la munca neiubit da? "Categoric. Esti mai mult din cauza consumul de carne, şi tu nevoie de bani pentru droguri. Un om obişnuit să mint despre "normalitatea" de a ucide şi umilirea mai mici fraţii noştri - animalele, şi cu siguranţă nu se poate admite să se că el trăieşte şi lucrează ca un sclav.

Ştiaţi că peste 50% din cereale cultivate pe planeta hrănite vite? În ceea ce priveşte arat domenii noi sa creasca hrana pentru bovine se taie păduri, inclusiv a pădurilor tropicale, care aduc o contribuţie semnificativă la oxigenul atmosferic? Dacă am fi putut abandonat consumul de carne, nu numai şapte, şi cincisprezece miliarde de oameni de pe planetă ar fi suficientă mâncare. Problema foametei este format în mod artificial.

Deţinerea de mari corporatii lume beneficia de problema de foame: în timp ce "sclavi" (suntem), sub loviturile de "pletok (pârghii monetare şi a sistemului financiar) sunt de gând să lucreze cu privire la aceste societăţi aceeaşi hrană şi îmbogăţi Corporation.

Sistemul economic actual în vigoare se bazează pe crearea deficitului, şi, prin urmare, anti-umane. De fapt, tot ce este suficient. Nu trebuie să se îndoaie înapoi la birou, munca în fabrică, să strice ochii de la calculator. Noi - oamenii, şi putem trăi liber şi uşor.

4. Fie că este profitabil pentru cei care produc medicamente farmaceutice, sau furnizarea de servicii medicale? Da, absolut. Mai mult ne imbolnavesc, mai bine (doar în termeni financiari) sunt vii medici care sunt, de fapt, agenţi de vânzări, produse farmaceutice fabricate de cele mai mari companii farmaceutice şi.

5. Este avantajoasă pentru consumul de carne celor care a facut slăbire de afaceri care produc medicamente şi imprimă cărţi despre dieta incredibil,? Categoric da. Problema excesului de greutate la fel ca aproape toată lumea. În Rusia, mai mult de 60% dintre oameni sunt supraponderali. Nu e de mirare că cuvântul "dieta" a devenit aproape un murdar. De exemplu, "Dieta Kremlinului" autorizează "pacient" este chiar salamuri şi cârnaţi afumaţi (carne de rigoare + modificare arome de soia + + + coloranţi conservanţi, dintre care multe sunt "cu jumătate de normă - cancerigeni). Dieta pe grupe sanguine se bazează pe o justificare rezonabilă anumite, dar, în primul rând, aceasta nu exclude din dieta, carne, şi, în al doilea rând, dacă persoana nu are suficient de propriile capetele lor de selecţie de produse alimentare, el ar fi mult timp de când a dispărut de pe faţa Pământ. Opinia mea personală: dacă sunteţi promovarea unor teoriiÎn care nu guru, nu sunteţi familiarizaţi, trimite această teorie, iar aceste guru departe ... ..

Dialogul despre nutriţie va continua cu siguranţă în viitor.
Avicenna a spus la un moment dat doar cuvinte, este extrem de important cu privire la alimente: "medicament ar trebui să fie produse alimentare şi hrană - medicina". De fapt, această frază, am recomanda tuturor ca unul dintre reperele în selectarea de nutriţie adecvată.

Avem nevoie să mănânce sănătos, alimente naturale pentru om. Acesta trebuie.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2010
Vizualizări: 2252

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
311
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
177
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
286
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117