ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cine este de vina pentru criza din sistemul de sănătate?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

sănătate I, medicul cu 30 de ani de experienţă, şedinţe şi întrebam cum de am ajuns la criza din sănătate şi modul în care puteţi ieşi din el? Cine e de vina? De asigurare, companii farmaceutice, administratori, guvernul, pacienţii, lucrători în domeniul sănătăţii? Cine este inamicul şi cu cine să lupte?

Medicina a dezvoltat peste milenii. Datorită cunoştinţelor noi ştim acum că există genetica si avem calitatea pe care nu ne putem schimba. A evidenţiat o predispoziţie genetică de a diverse boli, fie că este vorba de astm, diabet sau cancer de. Iar una dintre calitatile inerente în noi - ego-ul nostru.

În sine, ego-ul, nici rău, nici bine. Rezultatul va depinde modul în care folosim această calitate. Este la fel ca un cuţit. Cuţit - un instrument. În mâinile unuia el poate aduce moartea şi durerea, în altele - pentru a salva vieţi şi de fericire.

Deci, folosind acest instrument - ego-ul nostru - noi nu ar trebui să lupte una împotriva celeilalte, deoarece acest lucru va duce doar la rezultate dezastruoase. Imaginaţi-vă: un oraş sub asediu, iar noi nu vedem inamicului în afara zidurilor oraşelor asediat, se luptă unii cu alţii. Acest lucru este cum ego-ul nostru. Ea ne mută departe unul de altul şi ne străduim să facem din Orientul Mijlociu. Acest lucru se întâmplă la nivel de instinct.

Dacă partea din faţă a unui sobachkoy foame satisface şi întreab-o pentru a începe să mâncaţi câteva ore mai târziu, vom vedea că nu vom lucra. Natura acestui sobachki dulce nu permit ei să aşteptaţi pentru o ceaşcă de alimente pentru a fi golite în timpul nopţii. Mod similar, în caz de ego-ul nostru.

Baza de tratament de succes a fost întotdeauna relaţii de bună între pacient care suferă şi care doresc să-l ajute medicul. Dar astăzi, pacient şi medic are un nou duşman comun - care a crescut de la ego-ul dimensiunea de necrezut, ceea ce a devenit lăcomie incontrolabile.

De îndată ce cea mai mică oportunitate de a câştiga, ego-ul, ca un câine înfometat, nu este de acord să aştepte. Şi acum, medicii se uita la pacienţii nu ca afectaţi de această boală de oameni au nevoie de îngrijire medicală, şi ca o sursă de venit. La rândul lor, pacienţii care nu pierde nici o oportunitate de a câştiga o eroare medicală.

Deci, milimetru cu milimetru a crescut distanţa dintre medic şi pacient, şi astăzi a ajuns la proportii epice. încrederea dispărut în reciproc. Medicul nu are incredere in pacient, frica de instanţa de judecată pentru greseala. Imens bani nu este cheltuit pe cercetare necesare şi medicină, şi faptul că toate fac un manual "şi, dacă este ceva care urmează să fie în măsură să justifice şi să evite proces. Şi cu ce intenţie scris manuale medicale? Cum să creaţi cele mai eficiente industria pentru bani.

Pe de altă parte, pacientul a fost suspectat iniţial medicul că el face totul doar pentru a profitului pe cheltuiala pacientului. Astazi, pacientii vin adesea la mine cu un teanc de pagini tipărite, în urma pe internet studiul de faţă. Ei încearcă să avanseze pentru a afla exact ce trebuie făcut în cazul lor.

În 1910, Florida, a inceput epoca de aur Fever "- un număr foarte mare de procese asupra erorilor medicale. Pentru prima dată, a cerut compensaţii de 10.000 USD - a primit 2500. Apoi a fost o gramada de bani. Azi da în judecată pentru milioane de oameni. Ei bine, apoi avocat şi pacientul rezista posibilitatea de a mânca un bol de-a făcut mâncăruri gata?

Companiile farmaceutice investesc sume uriaşe de bani pentru a produce medicamente care salvează vieţi. Dar ego-ul noastră, am inventat legile pieţei. Cum poţi cere mai puţini bani pentru medicina lor? Este acelasi bol de alimente. Şi aşa se întâmplă cu toţi participanţii de afaceri în domeniul îngrijirii sănătăţii. Ce să fac?

Necesitatea de a schimba direcţia de ego-urile noastre - cu faptul că nu pot lua pentru serviciile lor, despre cum am putea ajuta cel mai bine. Şi ce despre bani? - Sprosită tine. Şi că banii? Omul vrea să fie fericit şi bani pentru acest lucru secundar. Am făcut-le un cult, fără a observa el, încetează să vă rugăm să preferate şi de afaceri care doresc doar pentru a câştiga mai mulţi bani.

Dar ar putea obţine în mod direct fericire doar pentru că fiecare membru al sistemului de sănătate ar avea grijă unul de altul ca o mama iubitoare are grijă de copilul dumneavoastră. Mama nu are nevoie de bani pentru ingrijire, ea are nevoie de numai fericirea unui copil.

Deci, ceea ce este necesar pentru a rezolva criza în medicină? A se vedea dorinţa noastră de a profitului pe cheltuiala altuia. Văzând fragmentarea accelerarea rapid. Ştiu că pentru mine este foarte dificil. ego-ul nostru include întotdeauna măsuri de siguranţă pentru a convinge alţii că am fost cel mai pasă de alţii contribuţia lor la sistem.

Şi totuşi, gandeste-te de ea. Aceasta este suficient pentru a schimba un sistem şi a crizei dispărut. Pentru noi sentimentul predominant familie fericită că noi toţi este într-adevăr. Apoi, banii vor fi pentru noi, astfel secundare care nu va împiedica trăi într-o permanentă stare de fericire. Uită-te la tine si simti fericirea - fericirea unei familii.
03.04.2009 Alexandru Angelov
kabmir.com
Marţi, 10 noiembrie 2009
Vizualizări: 1710

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
75
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
257
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
52
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
154