ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ciuperci şi mâncăruri de ciuperci.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateIstoria de utilizare a fungilor în produsele alimentare ne conduce la epoca de colectare. Popor vechi mâncat ciuperci, împreună cu alte vegetaţie. Pădurile din Scandinavia şi Rusia ca nici un alt reprezentat de nenumarate specii de ciuperci, ci pentru că este gătit aceste ţări sunt extrem de bogate în diferite moduri de prelucrare.

Iniţial, oamenii mâncau ciuperci doar în uscate şi prăjite, dar în cele din urmă ciupercile au devenit un aliment preferat, şi chiar o delicatesă. De mii de ani de "prietenie" cu ciuperci oamenii au inventat multe moduri de a gati. Lumea de ciuperci extrem de diverse: unele albe) sunt (generalişti şi sunt utilizate pentru gătit, prăjit, uscare, sărare şi decapare, altele mai bune - pentru gătit şi conserve (ciuperci), al treilea (lapte) - numai pentru muraturi.

ciupercă Valoarea nutritiva a ciupercilor se datorează compoziţiei sale unice a compuşilor organici. Privind conţinutul de substanţe minerale ciuperci aproape de fructe, dar conţinutul acestor sulf, fosfor şi potasiu le depăşi. Ciuperci numita carne vegetală, şi pe bună dreptate, deoarece conţinutul de proteine sunt mult înainte de toate vegetarian. În plus, ciuperci albe, de exemplu, proteina digestibilă de 2 ori mai mult decât în carnea de vită, şi de 3 ori mai mult decât în peşte. În multe ciuperci aminoacizi şi substanţe aromatice care cresc apetitul, şi ciuperci porcini - bacterii, efecte dăunătoare asupra tuberculozei şi E. coli, precum şi substanţe anticancerigene.

Vine momentul în primăvara anului ciuperci (morels, linii) şi pentru vara la toamna (chanterelle, Boletus, ciuperci unt, ciuperci, ciuperci, ciuperci, etc.) Ciuperci Varsta extrem de scurt. ciuperci recoltată pot fi stocate nu mai mult de o zi şi apoi - cu condiţia ca acestea să fie corect pre-procesare. ciuperci prime ar trebui să fie depozitate nu mai mult de 2-3 ore!

Subansamble din ciuperci constă în următoarele etape obligatorii:
- Un fel de ciuperci
- Calculul un strat subţire pe o cârpă curată sau de hârtie,
- Golful apă rece sărată
- Cameră într-un loc răcoros.Prăjire

Tineri sau foarte vechi ciuperci tăiate în felii si prajite bine. Sare şi se adaugă condimente după gust. Apoi, ciupercile sunt plasate aproape de bănci, în partea de sus este umplut cu ulei de floarea-soarelui sau de porc grăsime, se acoperă cu un plastic acoperă şi a pune în depozit într-un loc racoros (pivnita, frigider).


ciupercă Decocţie

Acesta este cel mai simplu mod de a păstra ciuperci (o iarna). Ciuperci bucătar 20-30 minute, decantat, apoi sărate, fierte în apă nou 15 - 20 minute, se toarnă în supa, împreună cu băncile şi de rulare. A se păstra într-un loc răcoros. În timpul iernii, aceste ciuperci pot fi preparate cu adaos de condimente, a pune în supă. Aroma de feluri de mâncare preparate din acestea, va fi ca şi cum el a adus doar ciuperci din pădure.

Astfel, ciuperci uscate, sărate, murate. Acum, se poate pregăti şi hrănitoare mese delicioase.


Salata de ciuperci

Ia sărate, piclate sau conservate ciuperci, adăugaţi tocat ceapa, tăiate sau murat roşii proaspete, conserve de mazăre verde, ulei de floarea soarelui, otet, sare si piper negru. Toate se amestecă şi se împrăştie într-un diapozitiv bol de salată, care împodobesc cercurile de sus a ceapa sau pene ceapa verde.


Salata de ciuperci cu ou şi smântână

Marinat sau porcini murat grosolan tăiat, se adaugă ouă fierte tocat, ceapa sau ceapa verde, conserve de mazăre verde, sare şi smântână. Totul este amestecat, răspândit în diapozitiv bol de salată, se toarnă smântână şi se decorează partea de sus a felii de ceapa tocata si ou.


Salata de cartofi cu ciuperci

cartofi Cook, se curăţă de laozhitsy şi se taie în cercuri. ceapa tocata marunt, un piperat ei cartofi, 2 linguri de tocat pus ciuperci murate sau Penny, se amestecă, se toarnă oţet, amestecat cu ulei vegetal, sare şi zahăr, se amestecă şi se serveşte.


Salata de penny

Laptele este tăiat în două, şi mai mari - în patru părţi. Ceapa tocata marunt, se presara de ciuperci, se toarnă oţet şi ulei, se amestecă.
Salata Cook bănuţ şi diferite. ciuperci marinate tăiate în mare, se adauga ceapa tocata marunt, conserve de mazăre verde, ulei vegetal, terminat de muştar şi piper. Totul este amestecat, răspândit în bolul de salata, se decorează cu verdeaţă.


Ciuperci proaspete

Ciuperci proaspete alb 15 - 20 de minute se fierbe în apă sărată, tăiate, înapoi în strecurătoare şi se lasă apa să se scurgă. Pentru a adăuga ciuperci tocat ceapa sau ceapa verde, otet, ulei vegetal, sare şi piper. Totul este amestecat, răspândit în bolul de salată şi se decorează cu bulb sau ceapa verde.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 01 iunie 2007 10:49
Vizualizări: 7482

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
308
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
300
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
320
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
166