ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

civilizaţie Nasca dispărut pe vină proprieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În umbra guarango poate ascunde o cireadă de vaci Oamenii de stiinta de la Universitatea din Cambridge (Marea Britanie) sugerează că civilizatiei Nazca accelerată dispariţia activ defrişărilor lor.

Potrivit cercetătorilor, indienii Nazca a pierdut abilitatea de a dezvolta produse alimentare în văi, deoarece din cauza defrişărilor, clima a devenit prea uscat. Ei au eliminat terenurilor în scopuri agricole, reducerea guarango (un tip de salcâm). Acesti copaci vii de mii de ani şi a contribuit la reglementarea fertilităţii solului şi conţinutul de umiditate sale: guarango radacinile sa dus la mare adâncime, creând un microclimat umed, şi frunzele care se încadrează servi drept îngrăşământ.

Evident, cele mai vechi distrus multe păduri, astfel încât mediile aride deja a fost în mod irevocabil rupt. Astăzi, guarango rămase tăiat în timpul lucrărilor uglevyzhiganiyu ilegale.

Înainte de arheologii au presupus că Nasca au dispărut din cauza El Nino - atmosferă fenomen ocean cauzează ploi abundente şi inundaţiile catastrofale.

Pre-columbiană Nazca existau în văile mai multe de pe coasta de sud a Peru, platoul Nazca, la sud de civilizaţiei Mochica, din secolul II î.Hr.. Oe. a secolului al VI Dl. Oe. Principalul oraş - Cahuachi - a avut şase piramide de la Adobe. Cultura Nazca este deseori creditat cu crearea Nazca imens - linii Nazca, dar cercetătorii nu au nici un consens cu privire la momentul creării lor.

Sursa science.compulenta.ru

ABONAȚI-VĂ
Joi, 12 noiembrie 2009 9:27
Vizualizări: 2044

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
387
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
701
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
852
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
536