ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

CLEAR DAWNAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/29aug07_zori/p1.gif Festivalul a început cu un răsărit de soare. O fata frumoasa Credinţa slavă veche traditie a apelat la cer, si, acoperit cu nori, a devenit clar. Apoi soarele dăruit pe toţi cei care s-au adunat pe malul lacului raze dimineata blând Lozove. Apa este sursa de la care oamenii beau apa a devenit mai moale, mai gustoasa. Toate bucurat şi a râs ca niste copii.

Acest lucru nu este un fragment din romanul de modă veche cronici sau "fantezie". Pe teritoriul aşezare rurală Yasnozorenskogo, că Belgorod, a avut loc o sărbătoare ecovillage deschise "Ustinka. Prin eforturile depuse de membrii Belgorod Sucursala Regională al landului rus Uniunii proiectul de decontare, care a fost în stare polupodveshennom din 1993, a fost în sfârşit realizat.

Ecovillage este o suprafata de 76.4 hectare. Câmpul este împărţit în 55 secţiuni - moşii. Fiecare colonist ar putea să se bazeze pe propriile sale hectar de teren, de fapt, aceasta este dimensiunea standard a mosia familiei de viitor. ecovillage imobiliare Centrală acoperă o suprafaţă de aproximativ 4 hectare. Că acesta va fi disponibil pentru a trece pe două străzi - Graces si cedru.

Termenul "ecovillage" nu este intamplatoare. Ea se bazează pe conceptul de sat, pe principiile de conservare şi de ameliorare a situaţiei ecologice. Aşa cum ei înşişi spun colonişti, nu va fi creat spaţiul de dragoste şi Justiţie. Ei realizeaza visul de o viata - de a trăi cu demnitate în propria lor de teren, forţei de muncă din mâinile lor.

- Planurile de viitor - a spus unul dintre colonişti, colonelul Anatoli Tolstov - după aranjament de capital, vom crea pe terenurile adiacente întreprinderilor agricole, care va produce produse prietenoase mediului. Acum suntem revigorarea izvoare cu apa vieţii langa satele Ustinka, salcie, Clear Zori, ferma Varezhkin.
Pe de o vacanţă de salut din partea preşedintelui rus Teren Uniunii Mironov a dat-şef coordonarea departamentului de rgu B. Gololobov.

Serviciul de presă al Uniunii Teren Rusă

Miercuri, 29 august 2007
Vizualizări: 2708

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
64
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
292
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111