Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/health_h1n102/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Clopote gripa A/H1N1
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Clopote gripa A/H1N1Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pentru cine şi de ce avem nevoie de o pandemie?

26.9 în reţeaua mondială a apărut videobraschenie spaniolă calugarita Teresa Forkades în care un medic de medicina, un doctor fost, exprimându-şi punctul de vedere al multor medici, rezultatele faptelor ştiinţifice şi evenimente excepţionale, care au avut loc la a fi pentru câteva ultimele luni cu privire la virusul actuale A/N1N1 şi face constatări care fac o privire la situaţia actuala a lumii, cu o pandemie de la un nou punct de vedere.

Am încercat să conducă pe scurt principalele puncte de mesaj video. Pentru fiecare dintre fapte sau eveniment Teresa se referă la surse oficiale ca cele mai prestigioase societăţi ştiinţifice şi organizaţii internaţionale precum Organizaţia Mondială a Sănătăţii (denumită în continuare www.who.int OMS), citată în cazul în care toate faptele ei şi evenimente pot verifica de două ori.

I. Fapte

Fapt 1. Celei a virusului A/H1N1 curent nu este nouă, este cunoscut oamenilor de ştiinţă de 70 de ani, şi manifestările sale înregistrată de două ori în secolul 20.

Fapt 2. Acest virus are o mortalitate mică. Având în vedere că a înregistrat primele cazuri de infecţie cu pandemiei actuale, respectiv, pentru perioada 17.04.2009 - 15.09.2009 înregistrate 137 de decese în Europa. Pentru comparaţie: mortalitatea anuală variază de gripă sezonieră 40 mii la 220 mii de cazuri pe an la nivel mondial.

II. Anormale evenimente

1. Compania Baxter. În februarie 2009, farmaceutică Baxter gigantului american, austriac sediul, trimite în 16 laboratoare, patru ţări europene, 62 kg de substanţe pentru producerea vaccinurilor împotriva gripei sezoniere. Destul de aleatoriu, un tehnician de laborator, Republica Cehă, numita că substanţa este infectat cu două viruşi vii. Un virus - sezon în vedere caracteristicile sale proprii, de obicei, rata mortalităţii foarte scăzută (sub 1%), dar foarte foarte difuză (trecerea la), şi cu alte virusuri gripale foarte scăzută difuză, dar foarte înaltă a mortalităţii (60%). Este clar că aceste două virusuri punerea împreună, există o mare probabilitate de asociere lor, care va virusul, care are două caracteristici principale: difuză mare şi a mortalităţii. Dacă un mod complet aleator nu era deschis care sunt infectate cu substanţa, au acum lumea a fost într-adevăr într-o situaţie de ameninţare pandemie. 62 kg de substanţă - mii de doze de vaccin.

Jane Burgermeister jurnalist austriac, care a publicat ancheta sa în această chestiune, a trimis o acţiune publică în, ONU şi guvernele mai multor ţări punerea OMS transmite acuzaţiile de "bio-terorismului şi o încercare de ucidere în masă."

Infecţii substanţă a fost confirmată în mod oficial, iar compania se Baxter. Cazul este încă în curs de investigare de către OMS. Rezultatele oficiale despre cum acest lucru ar putea întâmpla este încă acolo.

Aproape incredibil, spune un doctor în medicină, că acest lucru ar putea întâmpla din întâmplare. Aceste laboratoare sunt biouroven protecţie maximă - al treilea nivel. În plus, faţă de faptul că este pură neglijenţă din faptul că virusuri vii, care au fost în esenţă, nu au fost supuse procesului obligatoriu de radiaţii. vaccin virus viu - nu este de ştiri, dar aici sunt puternice, nu a slăbit de radiaţii de un virus viu - este puţin probabil ca cineva de uitare. Şi aici au avut mai mult de două.

În ciuda faptului că Baxter a confirmat oficial acest fapt şi, de asemenea, că ancheta nu a fost încă finalizată, această societate - unul dintre cei care sunt însărcinate cu crearea unui vaccin împotriva gripei curente A.

2.Obyavlenie pandemie. 17 aprilie 2009 a înregistrat primele două cazuri de gripă A. Doar 12 zile mai târziu, pe 29 aprilie, Margaret Chan, directorul general al OMS, în a sa declarat oficial o situaţie de tratament de urgenţă la nivel sanitare cinci. Şi doar 1,5 luni de decontarecazuri e prima de infecţie, 11 iunie, care a declarat oficial al şaselea nivel este extrem de situaţia sanitară a pandemie de gripă

Ca director al OMS ar putea să declare o pandemie de gripă în cazul în care mortalitatea actuală este mult mai mic decât gripei sezoniere anuale? Un simplu banal: în ajunul declararea oficială a unei pandemii, mai, definiţia OMS pomyanyala oficială a unei pandemii, prin eliminarea definiţiei criteriului de mortalitate semnificative. Cu noua definiţie a unei pandemii, virusii gripei sezoniere anuale - este de pandemie, nu mai vorbim de alte boli.

III. Implicaţii politice.

Este cunoscut faptul că OMS - o organizatie mondiala care dezvolta recomandări pentru ţările participante. Dar, în constituţia din 2005, există un element pentru care o perioadă de o pandemie, OMS nu face recomandări şi instrucţiuni directe sau comenzi.

Ce e asa teribil putea ordona OMS privind ţările lor? De exemplu, vaccinarea obligatorie. În timp ce vaccinuri au fost dezvoltate - este voluntară, dar dacă, prin definiţie, o pandemie - o ameninţare gravă la durata de viaţă a populaţiei, o astfel de măsură poate fi justificată.

Multe sunt împărtăşit din gripei sezoniere în fiecare an şi nimic groaznic in ea nu se vedea. Teresa explică faptul că există trei diferenţe între un nou vaccin de vaccinuri de obicei anual.

În primul rând, vaccinul constă din două doze. De vaccin antigripal obişnuit - şi puteţi chiar f trei doze. Omul primeste trei vaccinuri cu trei virusuri vii de diferite tipuri. Până în prezent, nimeni nu ştie cum să reacţioneze la acest organism uman, dar riscul de reacţii adverse, dar această posibilitate a tuturor vaccinurilor, a crescut de trei ori.

În al doilea rând, din cauza numărului mare de doze care au produs, în acest vaccin este utilizat adjuvanţi, care încă nu a fost testat măcar o dată. Adjuvant - o parte din vaccin, care este responsabil pentru emoţia "a sistemului imunitar pentru a induce un sistem imunitar superior. Nou tratament adjuvant - de 10 ori mai eficient decât cunoscute. Posibilitatea de implicare a efectelor adverse sistemului nervos central, cum ar fi paralizia şi artrita, aşa cum sunt înregistrate în istorie.

Stiri treilea este că companiile farmaceutice au încercat să elimine din ele nici o responsabilitate pentru eventualele efecte secundare negative din vaccinul, argumentând că munca pe care le-au asumat - extraordinare la scara lor, care necesită extraordinare este: crearea de astfel de număr de doze pentru un timp record (numai pentru a fi produsă 4.6 miliarde de doze).

Statele Unite au semnat actul pentru care orice companii farmaceutice sau politicieni implicaţi în acest subiect nu este responsabil pentru consecinţele posibile ale vaccinării. Astfel, consumatorul pierde cel puţin unele garanţii.

Astfel, având în vedere toate acestea, precum şi faptul că o pandemie severă, într-adevăr ar exista astăzi dacă nu ar fi deschis în mod aleator un caz de contaminare a materialului company Baxter, Teresa consideră că este important de spus despre pericolul. Pericolul este că:

1. a noilor vaccinuri împotriva virusului influenţei A infectate
2. a noilor vaccinuri împotriva virusului influenţei A pot fi contaminate
3. Toate acestea pe fondul probabilitatea de a legii privind vaccinarea obligatorie

În cazul în care virusul va începe să acorde o mai mare mortalitate, o mortalitate semnificativă, atunci unul din două lucruri: fie virusul mutant (care este greu de crezut) sau că un alt virus, nu cel din care este produs vaccinul. În ambele cazuri, vaccinul nu va mai funcţiona. Bole direct de la vaccin în sine poate fi un mijloc de transport nou virus.

Principala recomandare, care a finisajelor apel Teresa Forkades: să nu fie vaccinate în acest an recomandări. Mulţi medici lângă acestea, dar fiind în sistem, să-ţi fie frică să facă declaraţii în public.

academspain.livejournal.com
Vineri, 20 noiembrie 2009
Vizualizări: 2345

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
149
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
117
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
119
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
139