ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Clorul — nu numai albiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Clorul - nu numai albi Ar trebui să vă faceţi griji cu privire la prezenţa de clor în curăţarea şi detergenţi de rufe, pe care le folosim acasă?
Răspunsul este fără echivoc - da!
Nu contează dacă clor este utilizat singur sau în amestec cu alte substanţe chimice, detergenţi, aceasta conţine, sunt dăunătoare pentru sănătate.
Mai ales acorde atenţie la următoarele:
 detergenţi utilizate în maşini de spălat vase,
 albire,
dezinfectanţi 
 mijloace de combatere a mucegaiului
 de curatare pentru toalete.

Pentru a nu indică faptul că detergent conţine clor, scrie că ar conţine hipoclorit de sodiu (hipoclorit de sodiu) sau pur şi simplu hipoclorit (hipoclorit). Vaporilor conţinute în curatatorii cu un conţinut ridicat de clor poate irita plămânii, care este deosebit de periculoasă pentru persoanele cu probleme de inima sau sufera de boli respiratorii, cum ar fi astmul sau emfizema.Risk creşte dacă detergent şi clor folosit în spaţii mici, slab ventilate, cum ar fi bai.
Clorul - este, de asemenea, foarte caustic substanţă care poate afecta pielea si ochii. În 1990, SUA, legea de aer curat, de clor a fost listat ca un poluant atmosferic periculos, precum şi normele de expunere de clor la locul de muncă este reglementată de legea federală. Utilizarea de detergenţi care conţin clor în maşina de spălat vase şi maşină de spălat, pot polua aerul din casa ta. De apă în maşină, care conţin clor de la detergenţi, trece în aer, printr-un proces de evaporare. Şi apoi, suntem respira aer poluat.
Maşini de spălat vase sunt cele mai mari poluatori, evidenţierea substanţelor chimice în aer, sub formă de ceaţă ireal, când veţi deschide portiera masinii. Maşina de spălat cu clor este amestecat cu praf de la îmbrăcăminte şi produce toxice, care conţin clor, produse chimice organice.
Clorul este periculos chiar şi atunci când stocate în casa lui. În 1993, centrele de SUA pentru controlul intoxicaţie alimentară, a fost declarat 40 000 de cazuri de intoxicaţii cu clor în ţara de origine, cu mult mai mult decât oricare alte elemente chimice. În special medicamente periculoase cu un parfum parfumate care conţin clor şi produse albire clor, plus un substanţe tensioactive. Buzunare mirosul de clor aromatice (de fapt, se dovedeşte că cloruri placerea de a inhala medicamente) poate duce la otrăvire cu clor. Un alt pericol se află în amestec de produse care conţin clor, în mod intenţionat sau accidental. Aceşti compuşi pot produce gaz de clor şi cloramina - gaze toxice, în mare măsură ţesutului pulmonar dăunătoare.

Clor
Alte nume de hipoclorit (hipoclorit), hipoclorit de sodiu (hipoclorit de sodiu), dichloroisocyanurate de sodiu (dichloroisocyanurate de sodiu), clorură de hidrogen (clorură de hidrogen), acid clorhidric (acid clorhidric). Clorul industria producătoare de oţel în începutul secolului 20. A fost utilizate ca agenţi de război chimic timpul primului razboi mondial.
Clorul este locul întâi în Statele Unite, inclusiv a substanţelor chimice, care vânate de oameni la locul de muncă şi la domiciliu. Clorul este - o substanţă foarte toxică, care este produs prin procesul de energie scumpă de electroliză a apei de mare. În acest proces de producţie, format, de asemenea, produse secundare foarte toxice.
Hipoclorit de sodiu, (de asemenea cunoscute ca înălbitor - 5% Soluţie de hipoclorit de sodiu) este un precursor chimic de clor şi să-l trateze, respectiv, deoarece orice utilizare generează clor pur în mediul înconjurător.
În plus faţă de clor - foarte toxic pentru organismele vii, acesta reactioneaza cu materiale organice, în aproximativmediu agitare, şi să efectueze alte toxine periculoase şi cancerigene, inclusiv Trihalomethanii (Trihalomethanii (THMs)), cloroform şi organohloriny (organochlorines), o clasă foarte periculos de componente care determina perturbarea sistemelor endocrin si imunitar. Bine-cunoscut organohlorin cele mai multe - dioxină.
Produsele care conţin clor (sau oricare dintre derivaţii acestora, sau de precursori chimici, inclusiv hipoclorit de sodiu) ar trebui să fie considerate ca fiind extrem de periculos şi inacceptabil în ispolzovanii.Takzhe, sau orice alte produse chimice care conţin în numele lor "-cloro-", sau cunoscute, ca albire ", aşa cum este folosit dăunătoare, deoarece contin foarte toxice şi dăunătoare mediului componenta de clor. Clor şi clor componente sunt, de asemenea, unul dintre motivele pentru dispariţia ozonului atmosferic. Clorul este folosit în spălarea, doare, dacă ţesături naturale şi sintetice.

Dioxine
Deşeuri de fabricile de hârtie deversate în mediul, dupa albire hârtie cu clor, conţine dioxine, care nu se descompun, ceea ce înseamnă că, în timp, ele se acumulează în aer, apă şi sol. Odată ce ele sunt acolo, au venit în hrana noastra, iar noi otrava mâncare. Dioxinele, în vremea noastră, atât de larg răspândită în mediul în care sunt în organism, de aproape fiecare bărbat, femeie şi copil. Fiecare american le mănâncă în fiecare zi în 300-600 de ori mai multe aşa-numite "sigure" doză. Ele se acumulează în organism la un nivel critic, atunci influenţa lor începe să se manifeste.
Dioxinele - letale. Acestea sunt elementele cele mai cancerigene chimice cunoscute pentru ştiinţă. Potrivit Biroului de U. S. Protecţia Mediului (EPA), dioxine - 300 cancerigenă 000 de ori mai puternică decât DDT-ului, a căror utilizare a fost interzisă în SUA în 1972. Nu puteţi ascunde sau sugarcoat efectele devastatoare ale dioxinei asupra oamenilor şi a mediului. Studii recente au confirmat faptul că dioxinele cauza cancer, perturbarea funcţiei de reproducere la adulţi, deformări şi dezvoltarea problematică la copii, precum şi prăbuşirea sistemy.Dioksiny imunitar poate cauza acestor afecţiuni, în cantităţi de sute de mii de ori mai mic decât elementele cele mai periculoase.

Organohloriny
Ca dioxine, organohloriny - substanţă durată lungă de viaţă, pur propagat în spaţiul din jur. Acum, toată lumea de pe planeta are în corpul său, aceste substanţe. Oamenii de stiinta sunt foarte preocupat de aceste produse chimice, deoarece ei cred că, atunci când molecula organohlorina pătrunde în organism, ele imită hormoni, care sunt o substanţă naturală care corpul nostru produce în cantităţi mici de a reglementa multe dintre funcţiile sale. Având în vedere că molecula organohlorina au aceeasi forma ca moleculele de hormoni, ele pot pătrunde în celule şi rezultatele de penetrare - doar groaznic.
Această scădere a IQ, reducerea fertilităţii, deformarea organelor genitale, cancerul de sân, cancerul de prostată, cancerul testicular, deteriorarea spermei anomalii ale sistemului imunitar printr-un proces numit de distrugere a sistemului endocrin.
Studiile au arătat că dioxine şi organohloriny provoca malformaţii congenitale, cancer, defecte de reproducere şi defecte de dezvoltare. Mulţi oameni de ştiinţă cred că rapoartele recente cu privire la reducerea numărului de spermatozoizi la bărbaţii care trăiesc în ţările industrializate, a fost cauzată de organohlorinov. Probleme similare apar la animale ca urmare a poluării mediului cu aceste substanţe. biologi Mulţi cred că organohloriny - responsabil pentru mutaţia neobişnuite, sterilitate, tulburări ale sistemului imunitar, precum şi dispariţia unor specii de animale pe teritoriul Marilor Lacuri la Marea Nordului.

Ce pot face asta pentruschititsya de expunerea la clor.
: 1. Vand produse nealbite hârtie (servetele, hartie igienica, prosoape de bucatarie, etc.)
Deoarece, de hârtie albită pot conţine dioxină şi organohloriny care pot merge în orice aliment sau orice persoană află în contact cu ei.
2. Oficiul pentru U. S. Agenţia pentru Protecţia Mediului (EPA) avertizeaza ca urmare a utilizării de filtre hartie albita de cafea poate fi o intoxicare dioxina-a lungul vieţii, care "depăşeşte standardele admise. Vand filtre nealbite.
3. Utilizarea detergenţi care conţin clor în maşina de spălat vase sau masina de spalat, vă poluează aerul din casa ta.
De apă în maşină, care conţin clor de la detergenţi, clor trece în aer, printr-un proces de evaporare. Alege alimente care nu conţin clor.

Reţete toxic dezinfectant
Stii unde pepinieră de germeni în baie. În cazul în care nu credeţi că, şi în canalizare. Ce pot face despre asta? Centrul Medical de Cercetare, Tufts New England a arătat că dezinfectante, în primul rând - nu sunt eficiente, şi, pe de altă parte, duce la apariţia de mai multe specii de bacterii rezistente. Cu toate acestea, există un mod minunat de non-toxice pentru a scăpa de bacterii în baie sau în orice alt loc.
: 1. Se toarnă o ceaşcă sau două de oţet într-un convenţional canalizare. Oţet - 80-99% pentru bacterii şi viruşi. Pentru a face aceasta de 1-2 ori pe săptămână.
2. Se prepară un spray antibacterian pentru WC, capace, mânere, întrerupătoare, tăierea panouri, etc (Ori de câte ori acestea pot rasa bacterii).
Lavanda are un antiseptic mai pronunţată decât fenol, care este folosit pentru producerea de medicamente antibacteriene.
Ingrediente
1 cană cu apă, 1 linguriţă de ulei de lavandă; 10-15 grame de alcool pentru a dizolva ulei.
Se toarnă alcool intr-o sticla cu pulverizator, se adaugă ulei, se agită sticla, se toarna apa. stropi de suprafaţă, se lasă timp de 15 minute, apoi clatiti, dar nu poti spala.
Perioada de valabilitate - nu este limitat.

http://www.care2.com/channels/solutions/home/
http://www.seventhgeneration.com/site/apps/s/content.asp?c=coIHKTMHF&b=133099&ct=97039ABONAȚI-VĂ
Marţi, 16 ianuarie 2007 16:38
Vizualizări: 19724

Citiţi de asemenea

Totul răspunde. Iar noi uneori nici măcar nu ne gîndim la ceea ce aducem pe lume......
129
În Elveția, o femeie a crescut doi lei.Autoritățile i-au confiscat pentru grădina zoologică. 7 ani mai tîrziu, o femeia ...
133
Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
756
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
782