ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Codul unui microbAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Rusă pangenoma microbiologi avansat teoria revoluţionară, care ceea ce priveşte genele a tuturor fiinţelor vii de pe Pamant ca un uriaş complex, părţi de care există şi variază în condiţii diferite, dar interconectate. Şi mai interesant - cum informaţie genetică este distribuit în universul viu. La urma urmei, daca interfera cu acest proces, vei avea o şansă de a influenţa evenimente individuale. De exemplu, cancerul de vindecare sau chiar o scadere semnificativa a ratei de îmbătrânire a organismelor vii. Unul dintre ruşi specialişti de frunte în microbiologie şi genetica moleculara, şefi de departamente de Microbiologie, virusologie şi imunologie, Sankt-Petersburg Universitatea de Stat de Medicină. Pavlov, profesorul Victor Tetz şi fiul său George, un expert în domeniul geneticii de microorganisme, nu a fost creat numai pangenoma teorie, dar, de asemenea, să înţeleagă exact cum funcţionează sistemul de schimb de informaţii genetice şi modul în care poate fi controlat.


Cum funcţionează

Pangenoma teorie postulatul că toate organismele în cele din urmă muri, dar înainte de fiecare astfel de organism din diferite motive, unele celule mor. Fragmente de ADN intre sânge şi circulă în lichidul extracelular (acest ADN, oamenii de stiinta au numit extracelulare). În organism vieţi paralele acelaşi număr mare de microorganisme. Şi atunci când corpul moare, ADN-ul extracelular a devenit prada de microorganisme. Mai mult, unele microbii pot rămâne genele prinse de ADN extracelular în cromozomi lor, şi cota de apoi cu aceste gene aranjate organisme complexe de animale şi plante. Iar rezultatul este un ciclu: fiecare lucru de viaţă, lăsând din această lume, se extinde treptat genele lor în mediul înconjurător, ea, la rândul său, orice se întoarce înapoi. Conform teoriei lui Viktor Tetsa, microbii se acumuleaza treptat gene de toate fiinţele vii în sine, reproduce, transmite. Aceste gene pot persista la infinit. De exemplu, există microbi care despart foarte rar - aproape o dată la o mie de ani. Acestea sunt găsite în adâncimi de pe pamant. Litigiile, în general, rămân viabile de milioane de ani. Aceasta este o bancă de gene de stocare reală. ADN extracelular gigatone măsurată în sedimentele din ocean. Şi toate aceste informaţii genetice. Pierde aproape imposibilă. Acesta se schimba tot timpul, şi de redistribuit. Toate genele a tuturor fiinţelor vii - aceasta este pangenom, set de date, acumulate pentru toate timp într-o multitudine de bacterii. Toate lucrurile vii de pe Pământ, în funcţie de profesor universitar, nu este numai în spaţiu, dar, cel mai important, timp. Dar poate indica, de asemenea, ca dinozaurii gene sau ferigi din perioada Cambrian, de asemenea, au ramas undeva in micro-organisme.

Se pare că toate fiinţele vii de pe planeta noastră - pe plic pentru a dezvolta noi gene şi microorganisme - că "de transport", prin care genele sunt distribuite. Acesta este un sistem în care oamenii de ştiinţă ar dori să intervină pentru a stabili propriile sale reguli de "trafic".

Necunoscut lume

Până acum, lumea a microorganismelor este de stiinta o pădure întunecată. De microbi care trăiesc în organismul uman, în măsura în examinat doar aproximativ cinci la sută. Despre bacterii şi ciuperci şi adâncimi în sol a cunoştinţelor la sută Pământului şi chiar mai puţin. La viruşi, reprezentând forma extracelular de viaţă, ştiinţa în general, putem spune este în ignoranţă completă. Cele mai multe dintre ele aparţinând-numitele genetice mobile unităţi, astfel cum ar fi plasmide diferite este indicat în cartea ştiinţificeTermenul "criptice", care înseamnă: rolul lor este neclară. "Dar nimic nu este funcţional inactiv nu exista, este rezonabil Notă Victor Tetz Natura nu acceptă faptul că ea nu este necesară.. Ca urmare, există o pace care nu ştiam, dar din care ne sunt absolut dependente. Dacă eliminaţi de pe pământ a oamenilor, animalelor şi plantelor, viaţa ca un fenomen de pe planeta va continua. Dar daca elimina microbii, se va opri imediat. Acest argument - de asemenea, bazat pe teoria pangenoma.

În timpul evolutia microbilor pus creaturi vii total dependentă de el. Aproximativ 3.5 - 5 kg de greutate a corpului nostru sunt microflorei bacterii. În cazul în care flora normala cumva eliminat din organism, persoana va muri într-o săptămână, maximum zece zile. Dar, prin ea însăşi microflorei extrem de stabil. Toti germenii sunt în biofilme într-o anumită comunitate, unde aproape nu penetreaza de droguri. După un tratament antibiotic de 10 zile, după trei zile microflorei sine recuperate. "Microflorei din fiecare dintre noi le primeşte de la părinţi, şi ea este cu noi pentru viaţă, spune Victor Tetz Orice om are o predispoziţie genetică de a fi trăit în anumite microbi.. Aceasta este microflorei nostru este generic, o trăsătură genetică."

În acelaşi timp, dependenţa totală a omului de ştiinţă microbiene nu este foarte clar. La o parte, ele generează un corp de fiecare dintre hormonii nostri, vitamine, mutagene. Pe de altă parte, se bucură de hormoni proprii, care "include" şi "dezactiva" au gene diferite. Deci, există în paralel la două procese opuse - menţinerea constanţei şi variabilitatea.

Schimb de gene

Dacă presupunem că baza microbii de funcţionare a corpului uman, odată ce aceasta este de înţeles de ce din generaţie în generaţie oamenii nu devin mai puternice şi mai solide, deşi a învins, multe boli periculoase. Faptul că microflora trebuie să fie constant alimentate din exterior, care primeşte informaţii noi genetice. Dar astăzi, acest machiaj mai slab: am inceput sa bea lapte, care nu este acru pentru şase luni. Staley este pasteurizat produse, sterilă, conserve, în care microbii conţinute de zece ori mai puţin. Ca rezultat, un număr foarte mare de oameni dezvoltat alergii semn clar de slăbire în rândurile interioare ale mikrobov.No noastre acest lucru nu este cel mai surprinzător.

Atunci cand mancam, apoi mănâncă străine celule celule mere, morcovi sau cartofi. Acesta este un lanţ obişnuit nutriţionale. Dar chiar şi până atunci, până când ne întâlnim cu structura de produse naturale, genetice naturale. La urma urmei, dacă te uiţi în intestin este cel mai natural redistribuire a ADN-ului. Experienţa de creare a plantelor modificate genetic sunt din ce în ce legate de masa noastră, nimic de genul de experienţă pentru a ţinti o redistribuire, deoarece ADN-ul schimbat, că nu este firesc şi nu are informaţii despre lumea reala. Când ne-am manca castraveti modificat genetic, fiecare celula care conţine vectorul aceeaşi străine, care, în esenţă, este un glont care infiltrat în pangenom.Vpolne poate fi că, dacă o acumulare de extracelular catastrofale "rău" ADN-ul este riscul ca o reducere semnificativ în timp viaţă.

Practice beneficii

General pangenoma teoria o variabilitate de corespondenţă şi speranţa de viaţă a fiecărui organism. Dacă presupunem că scopul principal biologice ale unui organism de a crea noi combinaţii de gene, atunci este de înţeles modul în care aceasta ar suna groaznic, de ce cancere comune, şi de ce ele sunt adesea fatale. "In celulele canceroase, spune Victor Tetz, este genele atipice. Acesta este un organism care a dezvoltat un nou genetic, şi din punct de vedere pangenoma înainteeste de interes deja în sensul că ambele iei aceste gene şi să încerce să facă acelaşi lucru la alte organisme "În ceea ce priveşte susţinerea vieţii Pamantului corpului pentru a obţine gene noi, necunoscute., funcţia lor biologice îndeplinite.

Dacă unul dintre obiectivele principale ale ADN-ului de obicei - de păstrare a informaţiilor genetice, ADN extracelular părea să fie încercarea de a modifica aceste informaţii. Perturba acest proces, ne pot influenţa tratamentul bolilor umane, şi în viitor, chiar să găsiţi modalităţi de a prelungi viaţa. "Toate bolile care le-am cauzate de microbi, inclusiv ateroscleroza, psihoză, schizofrenie, cancerului şi chiar şi rata de îmbătrânire Doar un singur agent al bolii au fost gasite., Iar celălalt nu este - spune Tetz - Când am început să urmărească variabilitatea de gene, aproape imediat. a decis: ADN extracelular la pacienţii cu cancer trebuie să includă orice secvenţă neobişnuită. Dacă există molecule de semnalizare, apoi acestea sunt ceva cineva raportate Doar pentru că nu se întâmplă nimic.. Ne-am gandit: daca ai bloca acest proces, acesta poate fi, probabil, Pauză şi creşterea tumorii O căutare şi. găsit secvenţe unice nu este descrisă în genomul uman, şi formulate astfel ideea de a-ţintă de ADN extracelular Introducerea sângele omului., bolnav de cancer, agenţi speciali (de exemplu, anticorpii ADN-hydrolyzing) care distrug extracelular ADN-ul, poate inhiba cresterea tumorii, metastaze şi de a îmbunătăţi starea generală a pacientului. "

Într-adevăr, dacă pangenom se dezvoltă ca un organism autonom, iar unele dintre manifestările sale pot fi nefavorabile pentru noi, atunci de ce nu anticipa acest fenomen? Termeni si conditii

Ştiinţa poate să crească orizontal, prin studierea ceea ce a fost deja deschis. Şi poate mişca vertical, cufunda în necunoscut. Teoria pangenoma - nu este decât un model concept. Aceasta este ceva similar cu tabelul periodic, care, în versiunea originală, poate că nu a fost absolut corect, dar acesta a fost util pentru investigaţii ulterioare. "Ca încă, - a spus Victor Tetz - nu suntem bate la uşa MicroWorld, şi bătu cărămizi de perete Avem sequenced genomului - o realizare remarcabilă.. Dar, de fapt, vom vedea o informaţie de moment. Şi este dinamic şi modificări tot timpul Numai printre bacterii fiecare 20 de minute. acolo este un nou tip!

teoria Pangenoma implică faptul că există ca o auto-reglementare, în continuă schimbare un sistem unic, care are propria logică de dezvoltare: a salvat genele care rezultă, selectat cea mai bună combinaţie şi devin proprietatea în întreaga reţea. Suntem obişnuiţi să se uite la lume bazată pe ideea de auto-umane egocentrism. Un pangenom implică o abordare diferită: fiecare dintre noi - parte a unei reţele genetice mare care este construit fiecare dintre noi. Da, o astfel de teorie este dispreţuit persoană, reducând-o la o forma de gene de producători. Dar ceea ce putem pretinde, dacă o persoană cu o inteligenţă există pe planetă este neglijabil - doar cateva 40-50 de mii de ani, şi microbii au aparut 4500000000 ani în urmă? În cazul în care acestea apar, că este o altă problemă pe care nu există nici un răspuns. Dar există un sistem care acceptă milioane de ani de viaţă. Pangenom - condiţionată doar numele ei. Dar cel mai probabil, în conformitate cu Victor Tetz, este un fenomen total, planetare. Aceasta este ceva care mai târziu, când pământul a fost ruptă în bucăţi, va fi parte a unei comete, în formă de informaţii genetice, acumulate de pe planetă, du-te la alte obiecte stelare.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 19 ianuarie 2010 9:29
Vizualizări: 3829

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
490
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
483
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
649
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
287