Colegii de a reduce consumul de hârtie prin utilizarea de «învăpăia»

/ Vizionări: 3694

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aprinde
Cele şase universităţi participante la program, de a utiliza aprinde pentru a avea acces la manuale electronice. Universitatea Princeton, la Universitatea din Virginia, Case Western Reserve University, Reed College, Universitatea de Pace şi Arizona State University acest test tehnologie in aceasta toamna.

Programul va folosi noua versiune a Kindle DX, cu un ecran mare concepute pentru manuale şi electronice de lectură periodice, precum şi un browser Web îmbunătăţit.

Colegii sunt în speranţa că acest program va reduce semnificativ utilizarea hârtiei tipărite. Manualele de referinţă şi alte materiale vor fi disponibile pentru toate clasele şi online studenţi.

Reducerea de materiale tipărite, care pot fi înlocuite cu versiunile electronice, trebuie să aibă un impact pozitiv asupra problemei de reciclare şi ecologie în general.

De altfel, îmi amintesc că am scris deja o dată de la care un articol de jocuri pe calculator "- este ecologic." Tranziţia către mass-media electronice pot avea un impact pozitiv asupra mediului.

Participarea la acest program universităţi reputaţie, şi, prin urmare, sperăm că în cazul în care decide să recurgă la Kindle şi e-carti, restul prea repede li se alature.

ecogeek.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137