ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Coloanele Catedrale Sf. Isaac sau tehnologii antice care le depășesc pe cele moderne (+Foto)

Dacă vom studia istoria oficială, vom afla informații interesante despre modul în care totul a fost făcut manual, tăiat, lustruit etc.

Doar coloanele de 30 de metri înălțime nu pot fi făcute manual și acest lucru nu este o presupunere, ci un fapt. Fără tehnologii înalte, este imposibil să sculptezi un monolit de granit, iar apoi să creezi din el un cilindru de 30 de metri și 100 de tone, pentru a fi mai exact, nici  acum acest lucru nu este posibil.

Cum au create acestede coloane? Ceva trebuia să le țină, să le rotească cu viteză mare și să le prelucreze, cu alte cuvinte, acesta este un fel de strung de dimensiuni incredibile sau tehnologii necunoscute.

Bine cunoscute sînt plăcile stranii de pe coloanele Catedralei Sf. Isaac. Așadar, iată una dintre ipotezele că acestea sînt urme de prelucrare la strung. Dar imaginați-vă ce fel de strunguri au fost?

Am putea să ne îndepărtăm puțin de Catedrala Sf. Isaac. Coloanele din templele din India, care în general sunt greu de explicat, coloana din Pompeii, Alexandria și multe altele, care, conform standardelor moderne, sînt imposibil de creat.

Dar toată lumea știe cum sînt create în prezent coloanele? Și faptul este că ele sînt adunate din bucăți, deoarece tehnologia nu permite altfel. Adică, o coloană monolitică, de exemplu, de 30 de metri înălțime, nimeni nu o poate face acum, nici prin muncă manuală, nici prin mașini și echipamente.

Un fapt interesant este că toate coloanele sînt la fel după toți parametrii, de la greutate pînă la structură.


Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
542
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
499
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
1072
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
338