ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Concertul nu va avea loc! ©

Evenimentul "Hiturile moldovenești ale anilor 70-90", care trebuia să aibă loc pe 19 septembrie la Teatrul Verde din Parcul Valea Morilor, a fost anulat. Motivul sînt noile restricții împotriva COVID-19, introduse de autorități săptămîna trecută. Organizatorii concertului informează că toți cetățenii care au cumpărat deja bilete le pot întoarce și își vor primi banii înapoi. Pentru aceasta, ei trebuie să se adreseze la rețeaua iTicket.

Reamintim că, începînd cu 11 septembrie, în Republica Moldova accesul persoanelor la concerte, spectacole, ringuri de dans și evenimente desfășurate atît în spații închise, cît și în aer liber a fost restricționat.

Astfel, persoanele cu vîrsta mai mare de 18 ani care vor participa la evenimente în masă organizate în spații închise și deschise vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:

• dovada vaccinării anti COVID-19

• Un test PCR SARS-CoV-2 negativ nu mai vechi de 72 de ore

• Un test antigen COVID-19 negativ nu mai vechi de 72 de ore

• O concluzie medicală confirmativă că a suportat COVID-19 în ultimele 6 luni

• Un certificat care atestă prezența anticorpilor COVID-19 nu mai vechi de 90 de zile

Concertul "Hiturile moldovenești ale anilor 70-90" va avea loc imediat ce aceste restricții vor fi anulate, fapt despre care se va anunța ulterior.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 13 septembrie 2021 17:58
Vizualizări: 515

Citiţi de asemenea

Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5769
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38211
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
6984
  Muşcata (Pelargonium) este o floare răspândită care decorează case și apartamente la mulți oameni. Admirând ...
22519