ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Condiţii de viaţă maşini purifica cupe cascadă de apăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Natura toate până la noi. Care nu se uita, atunci când aveţi nevoie pentru a rezolva o problemă complicată. Un american de origine canadian plin de viaţă a fost amintit de acest lucru în momentul proiectat Statii de epurare primul. Mai târziu, această idee a primit titlul simbolic "Living Machine".

Acum, Dr. John Todd (John Todd) are un număr de brevete şi titlul de "Heroes pentru" Planeta, ia acordat revistei Time, este autorul a mai mult de două sute de articole pe diverse teme legate de biologia şi ecologia.

La un moment dat, John literalmente a venit înapoi la rădăcini. Acum, toate proiectele de mediu şi de dezvoltare a acestui om genial şi nu sunt enumerate aici. Dar într-o locui în continuare.

Aşa cum am spus, acest proiect se numeste Masini de viaţă. De fapt, sistemul dezvoltat Todd este nimic ca un create artificial (compilat) ecosistem, a cărui sarcină principală - pentru a curăţa apei contaminate.


centralele convenţionale pentru un aspect tratare a apelor uzate ca aceasta fotografie (de la machineryandequipment.com, ambler.pa.us, niroinc.com şi roseville.ca.us).


Ce e inauntru? Potrivit rute de apă speciale, trece printr-o serie de bazine, construit de apă şi zone umede plante, bacterii, alge, protozoare organisme vii, plancton, melci, scoici, peşte şi alte animale.

În fiecare etapă a locuitorilor dintr-o lume mică a lua away anumiţi contaminanţi, datatoare de viata de apă este saturată cu oxigen, pentru a dezinfecta si elimina-l de la agenţi patogeni.

Deci, în primul rând apa trece printr-un rezervor de decantare, care nu au primit aer. Este precipitat toate impuritate grele. Există, de asemenea, locuita de bacterii anaerobe care produc acid şi gaz metan. Acest pas nu este necesar în cazul în care apa de intrare nu este prea plin de noroi.

În nord gradina zoologica tratare a apelor uzate şi a ascuns în spatele florei locale, astfel încât o dată şi nu a făcut afară (fotografie din inhabitat.com).
În nord gradina zoologica tratare a apelor uzate şi a ascuns în spatele florei locale, astfel încât o dată şi nu a făcut afară (fotografie din inhabitat.com).


Următorul pas: apelor reziduale trec prin biofiltru şi materiale humice, pierde mirosuri neplacute.

În continuare, parţial purificat apa este deschisă şi închisă tancuri, fiecare dintre care furnizează apă de oxigen şi de material biologic (alge moarte) pentru ecosistemele de mai jos. Ca parte a substanţelor periculoase lor traduse în formele pe care le poate digera plantele care trăiesc în aceste tancuri.

privind hrana pentru animale şi microorganisme absoarbe particulele aeropurtate Plancton de până la 25 microni (minorii până la 1 micrometru). Reţineţi că filtrele sunt create de către om, nu a fost încă în măsură să realizeze ceva de genul asta. Apoi plancton deveni hrană pentru peşti şi crustacee.

Melcii purifica apa şi pereţii vaselor de mucus. Ca o consecinţă, plante şi organisme primi mai multă lumină (îmbunătăţeşte fotosinteza). Crustaceele, filtru de aproximativ 40 de litri de apă pe zi şi, în acelaşi timp absorbi aproximativ 99,5% substanţe coloidale. Cel mai recent, prin modul în care, uneori, apa se duce la o şi mai pur, decât cel care le înconjoară în habitatul lor natural. Astfel, în această etapă, puteţi vorbi chiar despre un parteneriat reciproc avantajoase drepturile şi crustacee.

Otomi de apă curată (figura de Stat Penn). " width = 478 height = 860>
Un senator numit în glumă creatori de "maşini de viaţă" miser: mersul pe jos prin mlaştini, colectarea plantelor, noroi şi murdărie, apoi au la apă curată (figura de Stat Penn).


Principalul avantaj de Viaţă Masini de la fabrici clasice care le deţin sunt simple şi uşor de natura în întregime. Nu chimice mai complicate şi costisitoare, filtru de sistem multi-etapă şi complexe, în instalaţiile industriale.

Prin urmare, devine mai uşor şi sistemul de îngrijire. De aceea, Masini de viaţă poate curăţa apei necesare pentru nevoile unui complot grădină, şi grădina zoologică întreg (de la 9,5 la 757 de mii de litri pe zi). De altfel, acesta din urmă a fost comandat de la Gradina Zoologica de Nord (Noorder Dierenpark) Emmena oraşul olandez.

În plus, dacă centralele convenţionale tratat ca un rezultat al muncii lor este încă o anumită cantitate de namolurile toxice, apoi Masini de viaţă aproape toate poluanţilor transferaţi către biomasă.

John Todd, prin propria admitere, încă de la începutul carierei sale a fost
John Todd, prin propria admitere sa, încă de la începutul carierei sale a fost "un om de stiinta care au observat Sfârşitul lumii. El a vrut să afle secretele de paduri si lacuri (foto CNN).


Printre argumentele invocate de avocaţii metode naturale de tratament şi nu există un punct mai important: costul de construcţie şi de funcţionare a structurilor complexe de inginerie mult mai mult.

Masini de viaţă este aproape în întregime compus din elemente naturale, întrucât, pentru o staţiile de epurare clasice resurselor naturale ar trebui să fie reciclate. În plus, este dovedit faptul că, pentru aceeaşi sumă a costurilor de energie curată apă în viaţă Masini în 10-25% mai mici.

Primul ecosistem în miniatură a apărut în îndepărtate 1969 (când numele său, desigur, a fost de altă parte), si de atunci Masini de viaţă au evoluat şi îmbunătăţite.

Prin anul 1999, compania de viaţă Technologies a stabilit în SUA de tratare a apei 16 din sistemele naturale, şi opt din afara. Unii folosesc în scopuri de viaţă Masini municipale, unele pentru intreprinderi (printre ele există chiar şi producătorii de ciocolată).

Este doar în America vor fi construite şase astfel de sisteme.

Modelul tipic de Masini de viaţă: 1 - intrarea apei contaminate în sistem 2 - rezervorul principal, 3 - filtru, 4 - cu efect de seră cu plante, 5 - sistem de dezinfectare (dacă este necesar), 6 - controlul, 7 - rezervor pentru apa tratată 8 - refolosirea apei curate (Foto Masini de viaţă).
Modelul tipic de Masini de viaţă: 1 - intrarea apei contaminate în sistem, 2 - rezervorul principal, 3 - filtru, 4 - cu efect de seră cu plante, 5 - sistem de dezinfectare (dacă este necesar) 6 - control de la distanţă, 7 - rezervor pentru apa tratată 8 - refolosirea apei curate (Foto Masini de viaţă).


În fiecare an, creatorii încearcă să îmbunătăţească performanţa produselor noastre. În special, oamenii de ştiinţă încearcă să maximizeze aria suprafeţei de contact cu apa biota. În plus, a dezvoltat mai multe celule şi mai nou pentru tratarea apei mai bine.

"Toate geniu - la fel." Da, exact. Dar este dificil să subestimeze cât de mult de lucru dezvoltatorii au făcut o ofertă de viaţă Masini si cat de mult le deschide noi oameni în fiecare zi, o varietate de naturale (organice) soluţii pentru sarcini specifice.

firmei Tyson Foods de la Berlin (foto şi ilustrare din toddecological.com site-ul). " lăţime = 478 height = 649>
Şi arată ca parte a companiei apelor uzate Tyson Foods de la Berlin (foto şi ilustrare din toddecological.com site-ul).


Recent, un alt concept compania a primit premiul Buckminster Fuller Premiul pentru aprovizionarea cu apă curată Appalachia.

Acum, numit de viaţă Masini din întreaga lume (o listă de proiecte majore vezi aici) a produs un sistem cu scop foarte diferit. Şi unii dintre opţiuni şi are alte nume, deşi munca pe acelaşi principiu.

Dar ceea ce ne-ar face dacă nu pentru geniul lui John Todd?


"Material furnizat membrana jurnal online (www.membrana.ru)»

Miercuri, 19 noiembrie 2008
Vizualizări: 2441

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
216
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
195
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
212
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
566