ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Contribuţia cercetătorilor în descoperirea dokirillovskoy scrisAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Raport al Primului Congres Internaţional "Dokirillovskaya slave literatură şi de pre-creştină Slaviansk Cultura

Valeri Chudinov (Moscova)
Preşedinte al RAS privind istoria culturală şi medievale Rus antice, IDDTS director, doctor, profesor universitar.


Dragi membri ai Congresului! Distinşi oaspeţi! Am avut deosebita onoare de a deschide primul Congres International pe dokirillovskoy scris slave si pre-creştine culturii slave. Mai întâi de toate, aş dori să mulţumesc rectorul Universităţii de Stat din Leningrad numit după AS Puşkin, doctor în ştiinţe economice, profesorul Viaceslav Skvortsova N., care a fost primul al Rectorilor Rusia a apreciat importanţa acestui domeniu de cercetare, sprijinit pe el şi-a dat sala de o universitate de stat pentru a efectua acest Congres. Nu a dispărut încă Patriots Rusia, şi la o astfel de ştiinţifice şi administrative la nivel înalt!

Apoi aş dori să mulţumesc Comitetului de Organizare a Congresului nostru şi, în special secretarului său executiv, Serghei Anatolievici Bojtsov pe al cărui umeri pune organizatorice întreaga parte, de la elaborarea programului, rezervare la hotel şi se încheie cu trimiterea de notificări la consulatul rus în străinătate pentru vize pentru partidul nostru şi vizitatori. În plus, am oferit sprijin continuu, şi vice-rector la Universitatea de Stat din Leningrad Tatiana Maltsev. Fără aceşti oameni Congresul nostru nu a putut avea loc.

Este cu satisfacţie special, că eu sunt în picioare pe această platformă. Visul meu a devenit realitate, pe care am îngrijit timp de aproximativ două decenii - pentru a permite reprezentanţilor slave diferite ţări, nu numai să declare lumii că script-ul slave a existat înainte de un astfel de important şi foarte respectat în piatră de hotar lumea slavă ca activitatea Sfinţilor Chiril şi Metodiu, dar şi aduce probe de scris. Din păcate, această piatră de hotar, şi anume crearea aşa-numitei veche limbă slavă, cu caractere alfabetice, transmite cea mai mare parte tradiţia slavă, dar a inclus, de asemenea, o serie de litere greceşti istoriografia de Vest a fost considerată ca fiind ziua de nastere a literaturii slave în general. Şi aici - datează din secolul IX, slavii la iniţierea de cultură spirituală. Din această perspectivă, şi latină literatura greacă, exista deja de o mie cinci sute ani mai devreme, părea blocuri, precum şi cultura greacă şi romană, a devenit un model al civilizaţiei occidentale în general. Prin urmare, slavii pentru o lungă perioadă de timp a fost considerată ca fiind un recent nou-veniţi foarte în Europa, care pare să fie la această zi au rămas barbari.

Dar, în fapt, este - un mit, pe care Occidentul a promova energic şi gazdă în ţările lor, şi, începând din secolul al XVIII-lea, când nou-create Sankt Petersburg Academia de Ştiinţe au fost invitaţi oameni de ştiinţă străini, în principal germani - în Rusia. Pe de o parte, s-au mutat la ştiinţă rus mai recente realizări din Occident, dar pe de altă parte, este de lucrări de Miller, Bayer şi Schlozer a fost îngropat în istoriografia rusească, şi lingvistică, şi nu erau noi, acum pro-occidental. În limbajul modern, acestea au fost ideile de globalizare a ştiinţei, ca să spunem aşa, "iniţierea Rusia la valorile universale", în care Rusia în mod voluntar, fără o luptă (interesele noastre sunt apărate doar MV Lomonosov, care contemporan mulţi istorici din direcţia academice pentru istoricul nu este cred), a trecut istoriografice timp de funcţionare. Cu alte cuvinte, războiul de informaţii cu Occidentul la deschiderea propriei sale Academiei de Ştiinţe, nu am fost gata. Apropo, istoria se repetă, şi atunci când suntem în 90 de ani de secolului XX a ridicat Cortina de Fier şi, treptat, a devenit ntranziţii la economia de piaţă, transferul mecanică a modelelor occidentale la realitatea economică din Rusia a dus la prăbuşirea economiei noastre şi pentru decolorare mai acumulate pe parcursul anilor de companii puterii sovietice şi capitala spirituală.

Dacă utilizaţi analogie a culturii spirituale cu economia, atunci putem spune că joacă scris în cultura rolul aceeaşi cheie în economia industriei grele. Nici o ţară din lume nu poate fi asigurată şi de viitor stabil, în cazul în care nu are nici industria grea. În mod similar, cu cultura spirituală. Cântece despre folclorul tătăresc este plin de cercetători înregistrate în secolul XIX, dar evenimentele s-au întâmplat în 6 secole mai devreme. Aceasta este adâncimea de memorie etnice. Adevarat, unele dintre evenimentele cele mai izbitoare poate fi amânată chiar mai mult, de exemplu, pentru o mie de ani, dar cu distorsiuni foarte puternic. Cu toate acestea, în toate vârstele strat, mai presus de toate atent, şi să păstreze memoria etnică a poporului, au făcut. Aceste zile, acesta a scăzut în ţările dezvoltate la câteva procente din populaţie şi-au pierdut pe drum patriarhal de viaţă, dând cale de a antreprenorilor rurali - agricultori. Astfel, straturile sociale, care a pastrat modului tradiţional de viaţă, cultură şi istorie a grupului etnic în secolul al XX-lea, practic a dispărut.

surse Prin urmare, există doar în scris. Acesta a fost cu ajutorul lor, puteţi restabili istoria culturală a unui popor. În acelaşi timp, a început să scrie, datând joacă un rol fundamental, deoarece numai după această dată, putem vorbi despre existenţa unor documente scrise ale acestui grup etnic. Script-ul apare mai devreme, mai lung istoria culturală a uneia sau a unui alt grup etnic, precum şi mai multe surse scrise pot fi mobilizate pentru reconstrucţia acestei istorii. Prin urmare, valoarea de scriere este imposibil de a exagera.

Surse scrise ca memorie etnice. Conform surselor scrise în secolele trecute pentru a înţelege câteva cronici, cercetare ştiinţifică, literatura. Cu toate acestea, deoarece aceste lucrări au fost scrise pe pergament sau hârtie, au fost nu numai uşor de transportat şi să dea citit, dar, pe de altă parte, este la fel de uşor să se ascundă în Spetskhran sau chiar arde. Astfel, atunci când cucerirea din America Centrală, a Conchistadorii spanioli au distrus manuscrisul a populaţiei locale în mii. Un călugăr Diego de Landa la sfârşitul vieţii sale sa lăudat că a salvat de la incendiu doar doi-trei manuscrise, în timp ce au ars mai mult de două mii. Dar aceste călugări au fost sute. Astfel, civilizaţia occidentală a arătat lumii un exemplu foarte clar din modul în care tratează cultura din ţările cucerite, şi în ceea ce devine, în special, istoriografia lor. Şi când m-am vizitat-o universitate din America Centrală, eu personal sunt convins că istoria din aceste ţări nu există decât studiat din secolul al XVIII-lea. Pe indieni cu cultura şi istoriei lor - nu un cuvânt.

Analogia am stârnit în ultimii ani. Acest din urmă aspect a fost avut loc doar câteva săptămâni în urmă, când m-am întors la citirea lucrărilor Gelmolda - cronicarul medieval din secolul al XIII-lea, în descrierea lui de ocupaţie succesive ale germanice nordul Germaniei feudale de astăzi, dar la momentul Principatelor întreaga slavă şi regate Yarovoy Rusia. Slavii nu sunt afişate pe barbari, pentru că ei credeau în zeii vedică, şi lupta lor împotriva ocupanţilor germani - ca lupta împotriva păgâni şi creştini. În cazul în care feudale germanice menţionează titulaturoy exact, de exemplu, Marquis, contele, ducele, administraţia slave, de regulă, un astfel de onoare nu se acordă. Şi numai pentru rezervarile individuale pot învăţa că aşa-numitul "lider de trib al slavilor a fost Marele Duce, cu alte cuvinte, slavii din ţinuturile de vest a mult timp în urmă a existat un stat, în timp ce germanii frecvent apărut în gestionarea persoanelor aleatoare de la aventurieri. Vânzările deospitalitate slave descrise Gelmoldom, a dat imediat naştere la ideea că slavii au comportat în mod nejustificat, şi, probabil, fura, asa ca ospitaliere pentru ai distra oaspeţii. Cu alte cuvinte, cele mai bune calităţi umane ale slavilor germanii considerate semne de iraţionalitate şi de fărădelege.
Noţiunea de "istorie colonială"

Prin urmare, este de înţeles de ce slavii de Vest graţios permisiunea de a conta de stat, în special în Rusia - din secolul IX şi prima menţiune a prezenţei slavilor - nu înainte de secolul V d. Hr. De fapt, această piatră de hotar alte realizări slavi, au venit în Europa naţiunilor. Numai în secolul V Roma pentru a face faţă cu cucerirea şi romanizarea slavilor pe teritoriul lor, şi din secolul al IX-invadatorii germanice au reuşit să subjuge principalele grupuri etnice slave din Europa de Vest. Şi în timp ce slavii de primăvară Rus, şi anume, Wagram şi Scandia, a durat până în secolul al XII-lea, dar au scăzut, permiţând acelaşi secolul al XII-germanilor de a crea epice lor eroice. Astfel, ne istoriografia actuală academice din primele secole ale Rusiei - o poveste de provincie Rusia, slavi, pentru că Occidentul a distrus stat slav în Europa de Vest: Roma, sa ocupat de etrusci şi a aruncat-o afara din istorie, iar germanii - cu Rus primăvară, câştigătoare şi Wagram şi, scandiu. Asta-i Arheologie, de exemplu, în cuvintele al regretatului Valentin V. Sedov, academician, şi solicită cultura rusă a primului mileniu inainte de Hristos: "provincial roman culturii. Deci, suntem studiază acum istoriografia scrise de cuceritorii de strămoşii noştri. Cu alte cuvinte, istoriografia propriu de cucerire de Vest, ne-am interzis.

Dar ceea ce despre mai multe documente istorice, care din când în când apar în domeniul ştiinţei, cum ar fi "Rezervă Veles"? Da, este foarte uşor - le declară pur şi simplu false. La acea vreme, cum ar fi foarte îndoielnică "Evanghelia lui Iuda" (după cum ştim, Iuda a fost găsit spânzurat într-o jumătate de oră după trădare, aşa că el posedă chiar viteza stenograf, nu ar fi deloc dorinta de a scrie mai mult de două pagini de text) este declarată autentică . Nu a existat o ordine politică distinctă. În ori mai devreme, atunci când unele dintre manuscrisul ar putea fi menţinute în biblioteca mănăstirii, au învăţat şi să fie ascunse sau distruse în secolul al XVIII-lea. Germanischer origine rusă împăraţi astfel de dovezi antice ale culturii ruse au fost inutile.

S-ar părea, până la sfârşitul secolului al XX-lea, acest punct de vedere vestică a castigat, deoarece chiar istoriografia interne recunoscute în existenţa Rusiei medievale ale societăţii primitive (dar pentru acest Rusiei medievale a fost numit Antic). Vest, au pierdut al doilea război mondial, a fost în măsură pentru a sărbători o victorie completă în războiul informaţional.

Dar a fost aici că, în ţările slave, un nou şi-o oarecare măsură, mişcarea de masă pe auditul istoriografia coloniale. Un început a fost facut mult mai devreme. La sfârşitul krainets secolul XVIII, care este, Anton slovenă, în 1789, ipoteza ca primul alfabet slav a fost glagolitic, care dateaza de la V - secolele VI î.Hr. slavii de vest. Mai târziu, el a găsit masa de adepţi care au adus la rolul de fondatorul său, Sf. Ieronim Stridon. Dar pentru slavii de est, care a considerat creatorul scris Chiril şi Metodiu, această ipoteză pare inacceptabilă. Ca urmare, un compromis a fost găsit: presiunea de fapte ştiinţifice glagolitic într-adevăr a început să ia în considerare scrierea mai vechi, dar a atribuit paternitatea lui Chiril şi Metodiu. Deşi este în contradicţie cu adevărul, ci arată că revizuirea dogmei ştiinţifice înfiinţate este destul de posibil.

Consider că această schimbare în ceea ce priveşte academice ca un mic, chiar dacă victoria incompletă de părere slave de coloniale.

Occidentul se uită la cei care caută calm: în fapt, chiar mai devremeredpolozheniya crearea de litere slave nu merge dincolo de frontierele subliniate de slavi în istorie. Un compromis le-a dat chiar mai mult: slavilor alte ajuns la concluzia absurdă faptul că, deşi nu a fost creat Kirill chirilice, şi glagolitic. Prin urmare, oamenii de ştiinţă slave iluzia de intervenţie de Vest în istoriografia din alfabet slav.
Un nou tip de surse istorice

În secolul al XIX-lea la orizont ştiinţifice s-au constată masive de noi discipline istorice: arheologia. Înainte de aceasta a dispărut misterios toate au început lucrările scrise de etrusci, de exemplu, istoria de 18 de volum ale împăratului Claudius, acum vase cu inscriptii etrusce să sosească în număr mare. Acest lucru ar putea încălcare bine istoriografia coloniale din Rusia, având deja în secolul al XIX-lea a avut un număr foarte mare de persoane, a devenit clar că Etruscii - un rus. Dar a fost inventat de Vest Etruscology spunând: "etrusc - nu citit." Acest lucru părea ciudat: este mult mai complexă şi, spre deosebire de egipteni scris scrisoarea a fost descifrat, în timp ce aproape o scrisoare scrisă în acelaşi alfabet latin etruscă ar fi fost imposibil de citit. Situaţia devenea din ce în ce mai suspecte, până când a fost găsit strălucitoare în soluţie simplitatea ei: unele dintre inscripţii au fost citite atât în limba latină şi de a identifica cu personajele din roman sau mitologia greacă. De exemplu, acesta a fost scris cuvântul ZHENDCHA (feminin), în cazul în care litera M diferite de la M numai diagonalelor pantă (în F au fost repetate, iar imaginea în oglindă M), în timp ce scrisorile rus R partea inferioară a piciorului a fost foarte scurt, la litera B nu ştie şi să ia pentru B; un cuvânt citit ca Menrva şi identificate cu zeiţa Minerva. Un trecător numit SHEDCHLE au fost citite şi identificate ca HERKLE cu Hercules. Astfel, a început să spun că citesc numai numele lor, în timp ce toate celelalte cuvinte sunt de neînţeles. Acestea ar fi de neînţeles dacă valoarea cita greşit de litere.

Spun acest lucru cu încredere pentru că am fost capabil să descifreze scenariul etrusc şi am citit despre 160 texte. Scrisoarea a apărut în limba rusă, dar accentul Belarus, care se explică prin faptul că Etruscii au fost în principal Polochans (amintiţi-vă că Polotsk a fost prima capitala a Belarus) şi răşină, şi întreaga istorie a Etruriei şi Roma sa mutat la istorici vest despre o ani de mii de ciudat în direcţia udrevneniya . Cu alte cuvinte, în momente de trimiterea Etruscii la cucerirea din nordul Italiei a existat Polotsk şi Smolensk, şi Moscova. Dar acum nu este vorba despre asta. Cartea mea "reprimească Rusia etrusci", publicat acum doi ani, nu numai că nu a observat, dar chiar şi acum pus în cea mai mare librarie din Moscova, în "Biblioglobus" pe rafturi de departament nu scrieri istorice, şi în Departamentul de esoterismului, şi în al doilea rând, cititor pentru a afla. Linişte şi spre interior zadviganie pe cât posibil, - aceasta este prima reacţie la lectura documente autentice istorice.

Putem spune că apariţia autentice, needitat surse istorice, care sunt inscripţionările de pe descoperiri arheologice - aceasta este a doua victorie mici pentru slavi. Cu alte cuvinte, s-au întors la documentele lor de origine, deşi mult mai puţin interesant şi dimensiunea de texte şi a conţinutului lor decât recordul ascunse. Cu toate acestea, aceste inscriptii s-au grăbit să declare ilizibil. Şi în mijlocul secolul XX Etruscology contra-atacat: Massimo Pallottino a publicat o carte cu inscriptii etrusce, dar nu în forma în care s-au întâlnit pe produse, ca şi în alfabetul latin şi a împărţit în cuvinte ca sa părut acest cercetător. Ca urmare a limbii etrusce a fost complet indescifrabil, care poate fi în orice limbă, dacă inscripţionările de pe primul său aproape de decalajele între cuvinte, şi apoi un text continuu, în mod arbitrar împărţită în unele segmente, kvazislova.

În caz contrar, aceasta a fost cu aproximativbnaruzhennymi în secolul al XVIII-lea constatările prilvitskimi în Germania şi descoperire în secolul al XIX-lea în Mikorzhine, în Polonia, două pietre cu inscripţii precum rune Vendian gravat sau de Odin. Ei au fost duşi întâi pentru un rune germanice, dar cu mici diferenţe între slave şi am simţit apoi o pur germanice, şi pe această bază a fost văzută ca un fals, mai târziu, şi apoi constatate, precum şi întreaga colecţie a tuturor antichităţi slave Novodels solide.

Initiat de recunoaşterea de Antichităţi fals retro Mikorzhina era un slav, produse în Berlin la revista germană "Arhiva de filologie slavă", un croat de origine, Ivan Vatroslav Yagitch. Este mulţumită de el a fost afectate de aceste antichitate slave, care conţine, împreună cu inscripţii în Runes Odin şi inscripţionări slave, în rune şi gravat Makosh Rhoda. După aceste revelaţii presupusa ei înşişi idolii slave din Retro-au pierdut - în cazul în care şi atunci când nu este clar. Astfel, nu au fost false antichitate, dar, în opinia ştiinţifică despre ei, care a condus la pierderi secundare ale acestor monumente ale culturii slave. Menţionăm faptul că nici unul nu a monumentului pentru a germanice sau cultura romană supuşi unor presiuni crude astfel, orice subiect în periodicele ştiinţifice este artefacte slave Retro.

Constatarea treia remarcabil de antichităţi slave a fost deschiderea sârb arheolog Sweet Vasic aproximativ 1918 neolitic cultura Vinca arheologice. În a doua jumătate a secolului al XX-lea sârb Radivoje Etruscology Pesic a arătat că această cultură are un script, pe program foarte similar cu scris mai târziu Europene. Succesorului său, Ljubomir antic a arătat că, cel puţin 50 alfabetele Europei înapoi la scris Vinca. Cu toate acestea, soarta lui Pesic sa dovedit greu. La domiciliu nu recunoaşte, el a trebuit să se mute în Italia, unde a fost de acord că nu există o cultură arheologică de script Vinca. Cu toate acestea, doctorat Pesic Marija Gimbutas, ai cărui părinţi au fugit în Uniunea Sovietică, de la ligatures scris redesenat numai şi mărcile de sondaj un contrast izbitor cu litere obişnuite şi semnele silabice, le-a dat o cultură scrisoare Vinca, şi prin refuzul de a recunoaşte caracterul lor slave, numit "scrisoare protobalkanskim . Stiu de el doar un mic grup de specialişti foarte înguste. Interesant, în aceste zile de arheologi de vest, de exemplu, Haarmann recunosc deja existenta de a scrie în cultura Vinca, şi să discutăm aceste probleme, dar, fireşte, fără referire la slavi, şi fără a menţiona numele Pesic.

Constatare a patra antichităţi slave a fost deschiderea restante ucrainene arheolog V. Hvoika culturii arheologice Tripoli cam în acelaşi timp ca deschiderea Vasic. Şi pe eşantioane foarte primul ceramică găsite Hvoika alfabet slav. Dar apoi a fost o revoluţie, dar în timpurile sovietice, Alexandru Formozov pentru a propune ipoteza culturii trypilska origine slavă numit Hvoika amatori. Deci, vorbesc despre autor de deschidere a unuia dintre cele mai influente culturi arheologice din Europa de Est ar putea doar persoana care servesc interesele de non-slavă.

În sfârşit, activitatea de achiziţie a cincea a fost academician al Academiei Iugoslavă de Ştiinţe şi Arte în perioada postbelică, slovenă Matej Bor. El a sugerat ca scrisul era scrisul de vechi slovenilor Veneti, care este tipic de scris slave. Dintre adepţii săi au format un grup destul de puternic, care include Ivan Tomazhich, Yozhe bondoc, Purdy Anton Anton Ambrozich, Vinko Vodopivets, Giancarlo Tometstsoli şi multe altele. Numai rezultatele conferinţe anuale a publicat şase colecţii, care a produs treptat, inscripţii Venetic descifrarea identificarea caracteristicilor limba Venetic, completată ideea de cultură Venetic. Cu toate acestea, în ciuda faptului că DunnGrupul opereaza peste 20 de ani, dar ea, frontierele Slovenia Austria şi Italia nici un răspuns ştiinţific la activităţile acestui grup sau în ţările vecine, şi nici în mai îndepărtate de acolo. Este pur şi simplu ignorat.

Rezumând această secţiune a raportului meu, am act de faptul că, deşi o serie de ţări au descoperit deja şi inscripţiile slavona pe teme arheologice, şi cercetătorii care sunt capabili să citească aceste inscripţii, Occidentul încă clasificate sau găsit o inscripţie a culturilor popoarelor exotice, de exemplu, consideră că strămoşii etrusc de albanezi , aşa cum a făcut francez Etruscology Mayyani, sau dă inscripţii interpretare pur geografică, presupunând că aceasta este neclar protopismom citit scris, sau chiar ignora orice decriptarea efectivă a slavilor.
Studiu dokirillovskoy scris în Rusia

În mod ironic, inscriptia medievale prima scrisoare necunoscut din Rusia, a descoperit Sankt Petersburg Academia de origine germană, JM von Fresne, care în 1836 a publicat scrierile lui Ibn Abi Jakub al Nedim. Interes în descoperirea public a fost de scurtă durată, deoarece inscripţia nu a putut fi decriptat. Apoi, comunitatea ştiinţifică pentru o lungă perioadă de timp discutarea inscripţionările de pe primul din cele patru pietre, găsit Fedor Nikolaevich Glinka la Tver Karelia. Dar, de asemenea, interesat în aceste inscriptii a fost curând plecat. La mijlocul secolului al XIX-o serie de inscripţii deshifrovok etrusc în cartea Klassen sugerat interpret polonez Tadeusz Volanski. Dar aceste studii la timp nu a provocat nici un răspuns la toate comunitatea ştiinţifică. De fapt, numai la sfârşitul secolului al XIX-un oarecare interes de arheologi a dus la publicarea VA inscripţia Gorodtsov pe oală şi cioburi din provincia satul Alekanovo de Riazan, unde el a sugerat prezenţa de scrisori ruse din secolul al zecelea. Din nou, interesul a fost pierdut în absenţa deshifrovok.

În perioada sovietică, Arheologii au descoperit multe elemente care conţin aşa-numitele "simboluri misterioase". Cu toate acestea, articolul BA Rybakov 1940 cu privire la semnele de proprietate în Rusia domnesti medievale de uz casnic a pune capăt tuturor care doresc să facă decriptarea, după cum a declarat în mod clar toate caracterele necunoscute, pur şi simplu semne, asemănătoare tamga caucazian, adică fără o lectură semne specifice. Mai mult, pescarii academice de la tribuna Congresului al cincilea slave a avertizat chiar colegii sai de la alte ţări nu slave să se implice în descifrarea. Şi împotriva unui angajat al Institutului de Arheologie, NV Engovatova el, împreună cu academician din Ioannina a publicat un articol zdrobitoare pentru faptul că el a fost încercarea de a găsi scrisoarea dokirillovskoe slave. În Leningrad a organizat reexaminare critică de încercări de a descifra simbolurile antice Prydniprovsky academician DS Likhachev, atunci când este angajat într-cercetător Leningrad NA Konstantinov. Cu alte cuvinte, în timp ce angajate în astfel de activităţi nu a fost - chipurile, datorită faptului că studiul de scriere originală a acestui grup etnic sau că provoacă sentimente naţionaliste în societate.

Reţineţi că în străinătate, în Roma, în 1984 a publicat o carte de compatriotul nostru Petr Petrovich Oreshkina "fenomenul Babel", în care a încercat să descifreze etruscă, greacă şi inscripţii antice egiptene au fost scrise în limba rusă. Tentativă nu a fost foarte mare succes, de altfel, cartea sa era aproape necunoscut in Rusia, dar mai târziu ea a dat naştere la un număr deshifrovok, din păcate, un fel de diletanţi.

În perioada post-sovietice a fost prima dintre discipolii săi, interpretul sa dovedit a fi zonele non-academice Ghenadi S. Grinevich, care a arătat că în Evul Mediu, în Rusia există syllabary este foarte neobisnuit, unele semne de care au similitudini cu caractere chirilice. Din păcate, lipsa de experienţă epigrafice au dus la includerea sa în semne finală sillabary de alte tipuri de scrisori, apoiÎn timp ce literatura rusă cele mai multe caractere el a găsit. El a ajuns la concluzia falsă că aproape toate tipurile de scris nedeshifrovannye reprezintă o scrisoare vechi rusesc, care este, de asemenea, fals, dar erau nemulţumiţi de puternic trend epigraphist academice. În cele din urmă, stilul popular de prezentare şi demonstraţie de luminozitate deliberată presupusa citirile epigrafice a dus la o serie de adepţii săi, care să amelioreze greşit în principiu, de inscripţii non-slave interpretează ca slave, în anumite privinţe, unele, este mai rău decât valorile Grinevich în alte moduri, făcând-o mai agrava situaţia.

În consecinţă, atunci când prima mea carte, misterele de slavă Literatură în 2002, când am adus sillabary Grinevich la finalizare, acesta comunităţii ştiinţifice, a atras atenţia pic, mai ales ca m-am poziţionat ca un adept Grinevich. Am decis că şi colegii mei poate surprinde divulgarea de noi, necunoscute anterior, arheologii au descoperit artefacte părţi, şi a publicat două cărţi, "Runitsa şi misterele de arheologie Rusia" şi "Secret de rune antice Rusia. Acolo am arătat prezenţa unor cuvinte ruseşti pentru a descrie acele elemente pe care le numim acum cuvintele de împrumut, prezenţa semnelor şi a indicatorilor într-un oraş medieval în formă de inscripţii pe cărămizi, prezenţa paşaportul original la inele de centura, au descoperit rolul grivna ca un credit ipotecar, mai degrabă decât un mijloc de plată şi m . etc, dar aceste două cărţi trece neobservat. Succesul a adus doar a patra carte, "pietre Sacru şi templele păgâne a slavilor vechi, pentru că a fost pe tema, care încă nu a fost investigat de către arheologi. Acesta a fost urmat de mai multe cărţi altă parte, de exemplu, "rune Rusă (Ma bucur ca acum termenul este înscris în revoluţia ştiinţifică, cum ar fi termenul de" runitsa ")," Adevărul despre Retro comoara "," Ideea de a evolutive dicţionar "," reprimească Rusia etrusci "," Criptografia în cifrele de Puskin, "Universul de scrisori din Rusia către Chiril," şi, în sfârşit, o carte care a fost lansat la sfârşitul lunii aprilie a acestui an - "Criptografia în icoane ruseşti." Cu fiecare nouă carte, interesul cititorului în acest subiect a crescut mai tare, şi până în prezent a dezvoltat, deşi o cerere mică, dar constantă. Influenţat de această cerere la sfârşitul anului 2006, am deschis site-ul meu personal de pe Internet, în cazul în care astăzi conţine mai mult de 400 articole. Mai târziu, am deschis un site web create de mine şi drevneevraziyskoy Institutul civilizaţia slavă, care este evaluat poziţia 38-lea în rândul site-uri profesionale.

Timp de 17 ani munca mea am fost în stare să finalizeze runitsy decriptarea, stabilit antichitate sale de la distanţă, precum şi a scris alte antice, protokirillitsy (mai târziu am aflat că primele litere sacrală vedere de la strămoşii noştri numite rune Makosh, şi al doilea, profan - rune Rhoda), script-ul decripta etrusc, a întocmit un dicţionar de două mii de cuvinte ruseşti şi etruscă din acel moment, şi introducerea gramatica limbii etrusce. (Reţineţi că, din păcate, este de a atinge publicul nu acorde cea mai mică atenţie Poate că cititorii şocat acumulate de la obiecte etrusce detalii istorice).. Am atras aproape de descifrarea limbii scitice şi limba de scriere hieroglific cretan. Astfel, progresele în domeniul deshifrovok noi tipuri de scris au fost destul de impresionant.

A fost dezvoltat ca o nouă metodă citirea inscripţii. Acesta constă în faptul că am trecut de la lectură la lectură etichetele implicite explicită. Sub implicite am înţeles inscripţia, mai presus de toate, foarte mic în dimensiuni, aproape imperceptibil fără o creştere, de contrast, apoi mici sau lumina pe un fundal întunecat, apoi - alcătuiesc ornamente sau imagini. Aceste inscripţii pot fi citite numai prin creşterea, extinderea întreaga suprafaţă a subiectului în mici fragmente, ISSTeste etichetele de fundal. Cu alte cuvinte, aceste inovaţii au condus la o nouă direcţie în epigrafie, ceea ce eu numesc mikroepigrafikoy. Aceasta este - un avans foarte semnificativ în tehnica de cercetare epigrafice, extinderea numarului de neobişnuit de elaborate în circulaţie titluri ştiinţifice.

Un foarte impresionant, iar rezultatele au fost citite inscripţii pe pietre sacre, care a condus-mi să dezvăluie multe secrete de temple vedice ale trecutului, de a reconstitui numele şi iconografia zeilor vedice. Până acum a fost pentru acest tip de activitate se duce la numarul meu principal de comenzi, unde am fost rugat să citească inscripţii şi atribuirea pietre sau statui. Cu alte cuvinte, epigrafiei Rusă nu a cerut atât de mult colegii ca indivizi si colective. Deja acest lucru arată că opinia publică a fost realizat fractură. Dacă cele de mai sus pe site-ul meu dominat de voci de sceptici, dar acum am primit o mulţime de fotografii de diferite artefacte şi a cerut să identifice ceea ce este scris acolo, şi oferă asistenţă. Sa dovedit că statuile sacre ale zeilor slave au fost puse de multe ori se confruntă cu reliefuri secundare din zoomorfe sau antropomorfe ale zeilor acelaşi sau alte majore, şi, uneori, există terţiar sau chiar se confruntă cu cuaternare. Astfel, o oportunitate de a crea iconografia fiecare dintre zeii, numerotare sute de imagini.

O nouă înţelegere a istoriei

Dar principalul rezultat al acestei lucrări epigrafice de zi cu zi are o înţelegere diferită a procesului istoric. Se pare că, înainte de neolitic a existat un limbaj comun al umanităţii, şi că a fost limba rusă. Cuvintele cele mai comune, cum ar fi atelier, temple, sanctuare, piatra, liliac, club, bagheta, nume de animale şi păsări, cum ar fi de mamut, de capră, bou, Pronghorn, Sokol, coincide cu cel modern. Alte cuvinte sunt diferite, de exemplu, numele de instrumente şi obiecte: ZHALEVO, VOPILO, VZHATETS, VYZHATETS, Krúdy, BECHATA, RUCHITSE, Inele, numele de animale, de exemplu, DIL, Ren, RYKAS diferă faţă de prezent. Diferite, si piese de forma de exprimare, de exemplu, CE loc de CE, şi în loc de OH, BEROY loc Bury, IMUCHI loc de a avea, etc Diferite şi scrierea de scrisori şi de natură rune, care este, aceste scrisori pe care le scrie astăzi: Ate linie nu sunt capabile să reziste cu majuscule, cu caractere cursive şi caractere aldine nu exista, literele s-au avut câteva stiluri diferite de font şi de grosimi diferite, înălţimea, unghiul şi distanţa la scrisoarea următoare. Cu alte cuvinte, fiecare scrisoare a fost unic, conceptul de standardizare complet lipsesc.

Sa dovedit că noţiunea de Cro-Magnon, şi om vorbind în limba rusă, au coincis. Sa constatat că populaţia a început cu continente continent încă în mare măsură, ipotetic, pe care grecii numit Hyperborea, iar primii colonisti - ARKTORUSYU, şi a fost stăpânit mai întâi de nord a Americii de Nord în vremuri foarte îndepărtate, sute de mii de ani în urmă. Treptat, aparent din cauza la creşterea activităţii vulcanice o parte a populaţiei a fost din America şi în întreaga Teren Bering Bridge aproximativ 50.000 de ani în urmă, a venit la teritoriul din Orientul Îndepărtat, de la început să migreze în direcţii diferite. În Europa, a sosit aproximativ 35 - 40 de mii de ani în urmă. Găsit numeroase monumente ale literaturii din această perioadă, care sunt toate acelaşi set, rune Makosh (runitsa) şi rune Rhoda (protokirillitsa).

Cultura a acestei populaţii se caracterizează printr-o tehnologie de înaltă nu este numai de prelucrare de pietre mici, pe care le-am aratat mare tradiţionale arheologie paleolitic, dar şi prezenţa unor structuri megalitice că arheologia este încă necunoscut. Acestea includ crearea unor temple pestera artificiale în formaţiuni hard rock, prezenţa foarte mari, unele de mare în monumente de 7 etaje, rock casa de zei, care geologii cred moderne, astfelexercitată "aberante", produse de intemperii, construirea de numeroase "balize", care este de a elibera propriile caracteristici permanente pietre, Menhirs, crearea unor uriaşe, zeci şi sute de metri de relief de pe stanci. Cu alte cuvinte, aceste artefacte este atât de enorm, că ştiinţa modernă refuză să recunoască produsele lor de activitate umană, având în vedere "nebuni a naturii". În această privinţă, este în valoare de amintind că "natura de joc" în secolul al XVIII-lea au fost, şi piramidele egiptene.

Mezolitic a fost un test serios pentru existenţa omenirii Eurasia, ar fi condiţiile climatice s-au schimbat dramatic. megaliti scădere în dimensiune, munca figurativ devine mai puţin realist şi mai mult casual. Aspectul arcul şi săgeata duce la distrugerea masivă a animalelor, care pune oamenii la sfârşitul erei la un pas de supravieţuire. Zona solide de vânătoare şi de colectare, şi, în consecinţă, cultura, divizat într-o serie de fragmente mici, în cazul în care vânătoarea şi colectarea sunt încă posibile într-o zonă limitată. Conexiune normală între oameni sunt rupte, un spaţiu unificat cultural este împărţită. zonele Acum, grupurile umane mare parte din spaţiu, nelocuibilă, relaţia dintre grupurile individuale sunt rupte, singură limbă rusă este rupt într-un număr de dialecte, din care apar ulterior familiei lingvistice. Cu alte cuvinte, fragmentarea economică a umanităţii declanşează etnogenezei.

Cu toate acestea, revoluţia neolitică, de exemplu, trecerea de la agricultura însuşirea de a produce, acum face posibilă pentru a supravieţui unui grup separat de mic de persoane. Colapsul opreşte societăţii umane, pentru unele grupuri pot duce destul de stil de viata prosper. Apare cultul solare şi noi dumnezei solare, în timp ce luna vechi deveni un fel de antibogami, forţă malefică. Astfel, revoluţia economică combinată cu revoluţiei culturale.

Cu toate acestea, limba rusă a fost pe arena, devenind o lingua franca. De asemenea, împreună cu limba acestui grup etnic, a semnat cele mai semnificative monumente si monumente de arhitectura din epoca bronzului. Cu toate acestea, în epoca bronzului din Rusia nu este Africa de Nord, Egipt şi Arabia, şi mai târziu, şi Palestina. Din aceste poziţii, este clar de ce istoria Egiptului incepe numai cu unificarea de Sus şi Egiptul de Jos - pentru că până atunci a avut de spus despre istoria Rusiei din această perioadă. Deci, istoriografia egiptean - este primul exemplu de istoriografie coloniale din Rusia. În acest sens, aş dori să subliniez trimis Congresului un raport Tom Boshevskogo din Rosetta Stone, în cazul în care îşi asumă inscripţia Demotic este o limbă slavă. Ar fi logic: o inscripţie efectuată de către egipteni, a doua la nivel local internaţionale, greacă, iar al treilea - pe lume internaţionale şi ruse. Cu toate acestea, până când textul este tradus doar fragmentar. Astfel, contribuţia lor la studiul epigrafiei dokirillovskoy slave făcut şi Macedonia.

În hieroglifele Creta trece imagini stilizate runitsy ligatures care transmite numele statului, în primul rând SCHEBETOVSKA RUS, apoi RUS Creta. În acest sens, am act de faptul că a fost trimis la Congres pe Paul articol Serafimov, bulgari, şi Giancarlo Tometstsoli, italiană, despre încercarea de a descifra inscripţia, a făcut Linear A, nu a fost încă decriptat. Mulţi cercetători cred că această scrisoare aparţine titularilor de cultura cretane-miceniene, pelasgii, slavi de origine.

inscriptii etrusce, după cum sa menţionat deja, sunt slave. În acest sens, este îmbucurător să se constate că o contribuţie mare la citirea lor slave efectuate de cercetători, cum ar fi Tadeusz Polul Volanski, un sârb Radivoje Pesic, Matej slovenă Bor şi Peter alunecări de teren din Rusia. Fără interesant lor găseşte cu greu am putut fi făcutcu descifrarea acestui tip de scris. Reţineţi că, în conformitate cu presupunerile preliminare, foarte aproape de limba etruscă este limba scit, care foloseste grafica, care este acum numit greceşti. Reţineţi că arheologie tradiţionale scit constată un dialect al limbii persane, deşi nu încercarea de a decripta inscripţiile scit cunoscut pentru mine. Cu toate acestea, grecii au folosit silabice Linear B, până când, în timp ce în secolul VII, nu este familiarizat cu scrierea scit unghiulare alfabetice, care le-au învăţat.

gama larga de inscripţii din Mecklenburg, din insula Ruegen şi de la Scandia mi-a permis să demonstreze că până în secolul al XII-lea d.Hr. ar fi ultima restul nordul Rusiei, de primăvară, şi că vikingii s-au numit rezidenţi Rusă Wagram, de asemenea, a scris în limba rusă. Este de primăvară din Rusia a fost chemat la principatul de marinari lor şi piraţi Ivan Immanuilovich Rurik, care apoi a venit să se odihnească în Rus slavi, oferind ştiri din Rusia de azi. În plus, aşa cum sa dovedit, germanii au capturat mai târziu aceste meleaguri au fost de origine de Vest turci, Oguz Qipchaq, care a adus numele său turcice din ţară şi Kipchak Dysht, apel, şi o nouă zonă în cinstea ei Deutschland. Reuşit să demonstreze că este limbi germanice - este denaturată de pronunţie turcice în limba rusă. cartea mea despre Wagram este acum una dintre editurile de la Moscova.
Concluzie

Deci, însumând

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 21 aprilie 2009 9:45
Vizualizări: 2567

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
522
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
949
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531