ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Copiii IndigoAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/1aug07_indigo/big.jpg Ce este - fictiune sau realitate? Unii oameni de stiinta si psihologii spun că astfel de copii nu există. Ei au speciale, destul de caracteristici psihologice şi comportamente. Şi chiar culoarea aurei - nu ca la toate. În acest poti crede sau nu cred. Totuşi, un lucru este indiscutabil - copiii nu sunt ca înainte. Şi în fiecare an, neobişnuite astfel de copii devine tot mai mult.

Cine sunt copii indigo, de unde au venit, şi ce să fac cu ele? În această lume au venit cu intentii si talente, care sunt în mod evident din momentul naşterii. cunoştinţe noi acestea absorb ca un burete, mai ales dacă le place, care aceştia sunt angajaţi. Din primele zile de viaţă nu sunt - la fel ca ea. Şi chiar de aura lor de alte culori.

- Se crede ca fiecare persoana se naste cu o aura de aur. Dar copiii Indigo se nasc cu albastru-violet aură. Auto-evaluare a lor foarte bun. Ei ştiu exact ce le arata ca avans şi să încerce să identitatea lor - a spus un psiholog Christina Ţurcanu.

Aceşti copii pot fi diferenţiate prin ochii. În opinia lor ascunse adânc şi înţelepciunea lui conştientizare copilului. Cu ei interesant să vorbească, dar dificil de a găsi un limbaj comun. Un astfel de copil poate fi fluent în la un adult destul de teme şi de a primi orice informaţie.

- Ei au considerat, este un suflet vechi. Când vorbesc cu ei, aşa că, dacă copilul este 13-14 ani, uneori, un sentiment că el a fost 40. Ca şi în cazul vorbind cu un om foarte experimentat - subliniază psihologul Christina Ţurcanu.

Acum, noţiunea de "Indigo" nimeni nu va fi surprins. În plus, mulţi oameni spun că ei înşişi aduce aceşti copii şi să cunoască caracteristicile lor.

Părinţii copiilor de multe ori se confruntă cu probleme. Metodele obişnuite de învăţământ nu funcţionează aici. Pentru a stabili contactul cu copiii lor, trebuie să schimbe abordarea şi metodele de educaţie, spun psihologii. Aceste noi copii ", spun ei, s-au născut pentru a ne ajuta a trece la următoarea etapă de evoluţie a conştiinţei umane.

IRINA DOLOGAN, Kotin Viaceslav
Pe materiale de "Astăzi, în Republica Moldova"

Miercuri, 01 august 2007
Vizualizări: 5542

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
218
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
185
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
123
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
192