ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Coreea de Sud a creat o floare-robotAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


floare Robot de 130 cm în înălţime şi 40 cm în diametru (foto Chonnam Universitatea Naţională / Agenţia de ştiri Yonhap).
Park Chung-Ah (Park Jong-Oh) si colegii sai de la Universitatea Nationala din Chhonname (Chonnam Universitatea Nationala) a construit o floare robot care are toate funcţiile de bază ale unei flori vii.

plantă electronice cu cinci muguri în devenire, şedinţa în linişte în recipient lui, moistens aer, produce oxigen, şi produce chiar şi arome, ca o floare. Dar, ca acest robot poate muta şi de a reacţiona la abordarea de om.

Deci, dacă cineva trece pe lângă flori la o distanţă de mai puţin de 40 de centimetri, planta se transformă codiţele în mână, şi floare flori în întregime. De asemenea, acestea sunt deschise, în cazul în care păianjen de floarea-aud voci tare, în timp ce tulpinile legăna uşor - în salut.

Reacţionează de flori şi de iluminat în cameră, acoperind complet petalele în întuneric şi atu-le cu apariţia de lumină. În plus, această floare de bună voie dansează pe muzica.

Jong Oh, este de părere că opera sa - o abatere de la zonele tradiţionale în robotică - "copie" de animale sau oameni. Adevărat, coreeană robot floare de Sud - nu aranjament primul de acest gen, dar, probabil, unul dintre cele mai avansate ca în mecanica, sau prin e-umplutura. Precedent de design similare din SUA şi Japonia, în conformitate cu Pak, au fost mai mare de jucării.

Construit floare cred că acelaşi principiu se poate crea robotizate grădini întregi, cu plante, legate de reţea de calculatoare.

Materialul furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru )

Luni, 20 octombrie 2008
Vizualizări: 2349

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
227
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
203
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
222
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
574