ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Corina Țepeș: Optați pentru Viorica, pentru produsele de acasă ©

Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic” a devenit un centru turistic atractiv atît pentru locuitorii capitalei și ai țării cît și pentru oaspeții de peste hotare.

Potrivit unei frumoase tradiții, în fiecare weekend în cadrul muzeului este organizată o șezătoare a fetelor, în cadrul căreia femei frumoase vin să redescopere produsele Viorica Cosemetic și să își creeze propria aromă. La sfîrșitul săptămînii trecute, pragul muzeului a fost călcat de interpreta Corina Țepeș și cei mai înflăcărați fani ai săi care îi urmăresc activitatea.

 

 

”Avem deja o tradiție frumoasă, ca în fiecare zi de weekend să ne adune la Muzeul Frumuseții Viorica Cosmetic, împreună cu fetele. O șezătoare ca între fete cu mici secrete. Astăzi am avuto ca invitată pe Corina Țepeș, a fost o onoare pentru noi să ne întîlnim aici cu ea și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Am stat de vorbă cu fetele, am testat produsele Viorica Cosmetic și am făcut testul parfumeric. Am aflat care dintre cele prezente este cu năsucul cel mai ascuțit și poate deveni un parfumier. Am creat cîte un parfum pentru fiecare individual, fetele au avut cîte cinci arome din care au degustat și și-au compus singuri compoziția parfumului”, a declarat Diana Munteanu, marketing manager Viorica Cosmetic.

Корина Цепеш: Выбирайте Viorica, пользуйтесь местными продуктами! ©

Totodată aceasta a îndemnat consumatorii produselor cosmetice de calitate să urmărească pagina companiei Viorica pe rețelele de socializare, pentru a fi la curent cu toate evenimentele aromate care vor fi organizate în viitor. La rîndul său, Corina Țepeș a menționat că produsele Viorica Cosmetic sînt de calitate și ecologic pure și pot face o concurență demnă cu produsele brandurilor internaționale.

”A fost o revelație și chiar o redescoperire a mărcii Viorica. Eu sînt de fapt de fiecare dată pentru produsele autohtone și mai ales dacă Viorica produce toate aceste produse cu zero parabeni și fără coloranți, doar produse eco, atunci chiar am să vin cu recomandarea pentru toți cei care folosesc produse naturale să procurați produse Viorica pentru că sînt sută la sută naturale și ceea ce am văzut astăzi m-a convins încă odată că se merită, nu sînt scumpe cu adevărat. Recent am venit din SUA și am dus și în colo cîteva produse Viorica și oamenii care sînt plecați de mai multă vreme de acasă, au rămas plăcut surprinși de calitatea produselor Viorica.

Cred că acest brand Viorica ar putea fi pusă pe o balanță, în egală măsură cu brandurile internaționale gen Gerovital, Elmiplant pe care lumea le recomandă și care de altfel sînt de trei, patru, de zece ori mai scumpe. Așa că optați pentru Viorica, pentru produsele de acasă, pentru oamenii care muncesc acasă și fac lucruri foarte frumoase”, a declarat Corina Țepeș.

Корина Цепеш: Выбирайте Viorica, пользуйтесь местными продуктами! ©

De menționat că doritorii de a vizita Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic” o pot face în oirce zi a săptămînii. Aici, veţi găsi ghizi vorbitori de diferite limbi, care vă vor însoți și care vă vor face o incursiune în prezentul și trecutul fabricii ”Viorica Cosmetic”.

Muzeul Frumuseţii se află în Chişinău pe strada Mesager 1. Pentru rezervări puteţi suna la 022 83 62 37 sau puteţi accesa pagina oficială de Facebook a companiei Viorica Cosmetic.

Miercuri, 22 ianuarie 2020
Vizualizări: 154

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
74
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
175
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
66
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
118