Cortul agățat pentru un sejur confortabil în pădure

/ Vizionări: 4340

Висячая палатка

 

Asupra acestui cort agățat designerii de la Luminair au lucrat mai mult de 3 ani. Ei au încercat să combine materiale care au impact mai mic asupra mediului înconjurător și în cele din urmă au obținut un cocon mare, care poate găzdui confortabil două persoane.

Leav: cortul verde, high-tech pentru turiştii conştienţi
Leav: cortul verde, high-tech pentru turiştii conştienţi

Coconul este atașat cu ajutorul cablurilor elastice de trunchiurile copacilor, fără a rupe ramurile. Cadrul cortului este realizat din lemn de frasin și elemente de fixare din aluminiu, membrana exterioară – dintr-o pânză de bumbac cerat. Creatorii susțin că unul dintre principalele sale avantaje este asamblarea rapidă, dar acest lucru pare a fi este foarte îndoielnic. Într-o cameră mică, cu excepția paturilor și scaunelor, potrivit versiunii designerilor, este și o sobă de încălzire pe lemne, un rezervor de apă, precum și o mică centrală pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile (probabil, din panouri solare). Destul de multe accesorii, dar este foarte confortabil.

Mă bucură aceste invenții care ne ajută ca pe timp de noapte să nu avem frică de urși sau de elani. Stai liniștit agățat în aer. Principalul lucru că dimineața nu uiți că nu ești pe pământ ... Mă întreb cât este de stabil acest cort în general? 

Висячая палатка

Висячая палатка

Висячая палатка

Висячая палатка

 

 

Sursa


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137